63 Responses

  1. Neu
    Neu June 22, 2013 at 3:09 am | | Reply

    memang boleh entri ni

    1. ahmad faizal
      ahmad faizal June 25, 2013 at 3:17 am | | Reply

      apa yang bolehnya ha? hehe..

  2. effort lab
    effort lab June 22, 2013 at 3:25 am | | Reply

    memang ambik masa nak bersihkan keyword ni kat google. gud luck cikgu :mrgreen:

    1. ahmad faizal
      ahmad faizal June 25, 2013 at 3:17 am | | Reply

      memang sepanjang masa la kena banteras.
      tak leh bila ada contest seo aje maaa.

  3. zool
    zool June 22, 2013 at 3:40 am | | Reply

    Keyword ‘Melayu boleh’ zaman2 dulu agak menyedihkan

    1. ahmad faizal
      ahmad faizal June 25, 2013 at 3:18 am | | Reply

      memang dah lama dah keyword ni.

      ada plak yang rajin wat blog guna keyword ni dan letak benda bukan-bukan. hoho

  4. onlajer
    onlajer June 22, 2013 at 3:58 am | | Reply

    namapak nya google world macam susah ditembusi dengan kata kunci melayu boleh yang telah lama bertapak

    1. blackrosehunter
      blackrosehunter June 22, 2013 at 6:34 am | | Reply

      agakla..ada check semalam..memang terkebelakang artikel kontes Melayu Boleh..semoga artikel titan ni ada di page depan..

      1. sensasi2020
        sensasi2020 June 22, 2013 at 2:00 pm | | Reply

        Apa tip2 yg terbaik nak tolak ke belakang ya entri yg (-). Usaha kita ini sedikit sebanyak dpt memberi kesan walaupun tak sepenuhnya.

    2. ahmad faizal
      ahmad faizal June 25, 2013 at 3:18 am | | Reply

      boleh. kalau 2 bulan wat betul-betul, memang leh beat keyword ni.

      1. onlajer
        onlajer June 26, 2013 at 8:12 am | | Reply

        ayat fikir nak hadiah – tapi tuan dia bagi masa sebulan je untuk hantar link entry hahaha

  5. hafiz
    hafiz June 22, 2013 at 5:20 am | | Reply

    dengana adanya otai macam bro ni mesti keyword melayu boleh menjadi oaky..

  6. Hairul Azni
    Hairul Azni June 22, 2013 at 6:28 am | | Reply

    Aku yakin artikel ni boleh tolak keyword2 melayu boleh yang jahat tu terkebelakang..

    1. sensasi2020
      sensasi2020 June 22, 2013 at 1:58 pm | | Reply

      Sangat sukar nak tolak ke belakang yang negatif ni? Perlu usaha banyak pihak.sama2 kita ikhtiar.

      1. ahmad faizal
        ahmad faizal June 25, 2013 at 3:19 am | | Reply

        yap.
        memang kena usaha kuat sikit la.
        kata nak banteras kan. haha

  7. takai
    takai June 22, 2013 at 1:12 pm | | Reply

    memang keyword melayu boleh banyak dicari orang…mcm2 ada..huhu

    1. ahmad faizal
      ahmad faizal June 25, 2013 at 3:19 am | | Reply

      ya, memang macam-macam ada.
      naik gerun gak dibuatnya. haha

  8. anif
    anif June 22, 2013 at 1:24 pm | | Reply

    Terus bersemangat lepas baca entry ni! 😀

    1. ahmad faizal
      ahmad faizal June 25, 2013 at 3:20 am | | Reply

      wah..

      terus bersemangat dah rupanya. haha

  9. Denaihati
    Denaihati June 22, 2013 at 1:32 pm | | Reply

    terus bertambah-tambah semangat ni.good luck yer, memang tak terkalah.

    1. ahmad faizal
      ahmad faizal June 25, 2013 at 3:21 am | | Reply

      haha..

      apa yang tak terkalahnya ni..

  10. sensasi2020
    sensasi2020 June 22, 2013 at 1:55 pm | | Reply

    Melayu boleh tak terkalah…dengan semangat yang membara untuk terus menghangatkan suasana dengan menjana duit dengan blog. Semoga Melayu Boleh, terus boleh dlm apa jua bidang diceburi asalkan dapat menjana rezeki.

    1. ahmad faizal
      ahmad faizal June 25, 2013 at 3:22 am | | Reply

      ya.
      mudah-mudahan. hoho

  11. BukhariMalek
    BukhariMalek June 22, 2013 at 3:29 pm | | Reply

    pembakar semangat jugak ni 🙂

    1. ahmad faizal
      ahmad faizal June 25, 2013 at 3:22 am | | Reply

      jangan sampai terbakar diri sudah la.
      haha

  12. TehR
    TehR June 22, 2013 at 4:12 pm | | Reply

    melayu boleh buat apa saja
    macam orang lain juga
    yang baik boleh, yang tak baik juga boleh

    1. ahmad faizal
      ahmad faizal June 25, 2013 at 3:23 am | | Reply

      kita ambil yang baik-baik aje.
      yang tak baik, terajang jauh-jauh.

  13. kodinz
    kodinz June 22, 2013 at 5:29 pm | | Reply

    terbakar dah semangat ni. Memang bro titan terer bakar semangat 🙂

    1. ahmad faizal
      ahmad faizal June 25, 2013 at 3:24 am | | Reply

      haha..
      ada kayu apinya, mudah nak bakar.

  14. kakiblog
    kakiblog June 22, 2013 at 10:28 pm | | Reply

    artikel Melayu Boleh tentang perkara baik masih terkalah dek perkara lucah..semoga blog ini berada di halaman utama carian Melayu Boleh di enjin pencari google

    1. ahmad faizal
      ahmad faizal June 25, 2013 at 3:24 am | | Reply

      susah.
      tapi bukan satu perkara yang mustahil.

  15. papa mifz
    papa mifz June 23, 2013 at 4:19 am | | Reply

    semoga Melayu sentiasa sukses dalam semua bidang hendak-Nya…

    1. ahmad faizal
      ahmad faizal June 25, 2013 at 3:24 am | | Reply

      mudah-mudahan.

      kita usaha aje apa yang kita mampu.

  16. Ummi Hanie
    Ummi Hanie June 23, 2013 at 5:07 am | | Reply

    cikgu faizal boleh, melayu boleh. gudluck~ 😉

    1. ahmad faizal
      ahmad faizal June 25, 2013 at 3:25 am | | Reply

      sama-sama.

      entah apa yang boleh ni. haha

  17. Hafizul
    Hafizul June 23, 2013 at 5:14 am | | Reply

    Emm terima kasih berikan semangat yang hebat ni..emm tiru susah jugak tu..kena tiru dengan gaya berhemah lahhh…

    1. ahmad faizal
      ahmad faizal June 25, 2013 at 3:25 am | | Reply

      pepandailah la tiru.
      haha..bukan aku tak tahu. haha

  18. Wan Fauzi™
    Wan Fauzi™ June 23, 2013 at 8:41 am | | Reply

    semangat juang untuk terus berblogging tidak luntur…

    1. ahmad faizal
      ahmad faizal June 25, 2013 at 3:25 am | | Reply

      ya.

      mudah-mudahan. bukan senang nak bakar-bakar ni.

  19. mujagirl92
    mujagirl92 June 23, 2013 at 10:46 am | | Reply

    ada dua ucapan. moga menang, moga berjaya kebelakangkan yang tidak baik,, 😀

    1. ahmad faizal
      ahmad faizal June 25, 2013 at 3:26 am | | Reply

      ya.

      mudah-mudahan. hoho

  20. sendiriDOTnet
    sendiriDOTnet June 23, 2013 at 1:36 pm | | Reply

    hidup melayu..melayu boleh

    1. ahmad faizal
      ahmad faizal June 25, 2013 at 3:26 am | | Reply

      ya. melayu boleh.

      haha..hape punya komen dah ni..

  21. Hanafi Mohamad
    Hanafi Mohamad June 23, 2013 at 3:28 pm | | Reply

    dulu famous keyword ‘Melayu Boleh’ nie..hehe 👿

    1. ahmad faizal
      ahmad faizal June 25, 2013 at 3:27 am | | Reply

      sekarang pun famous gak.
      memang ramai yang dok cari.

  22. Datin Tyka
    Datin Tyka June 23, 2013 at 4:07 pm | | Reply

    kita sememangnya boleh..jangan cepat kata tak bole

    1. ahmad faizal
      ahmad faizal June 25, 2013 at 3:27 am | | Reply

      yap. kita boleh.
      cuma ramai yang mengaku kalah awal-awal.

  23. Asyrof - Blogger Tanah Arab
    Asyrof - Blogger Tanah Arab June 24, 2013 at 9:13 am | | Reply

    Artikel ni BOLEH buat Asyrof suka baca.

    BOLEH komen-komen disini.

    Memang tak terkalah perkataan BOLEH ni. 🙂

    Encik Titan memang BOLEH jadi usahawan Cendol BOLEH.

    1. ahmad faizal
      ahmad faizal June 25, 2013 at 3:28 am | | Reply

      apa yang boleh sangatnya ni haa.

      haha

  24. zuan
    zuan June 26, 2013 at 7:44 am | | Reply

    kebanyakkan syarikat2 advertising masih dikuasai non-malay.. jom buat syarikat ads!

    1. titan
      titan July 24, 2013 at 8:04 am | | Reply

      Hang la bukak.

      gua takde kekuatan nak bukak. Haha.. 👿

  25. Khairil Mazri
    Khairil Mazri June 26, 2013 at 10:31 am | | Reply

    pasal MaLaM (MLM) tu, hmmmmmmmm kalo tumpang orang lain baik tak payah.

    apa pun takkan terkalah.

    errr apa aku nak komen nie? 😐

    1. titan
      titan July 24, 2013 at 8:03 am | | Reply

      aah. Apa benda yang hang komen ni.

      Gua langsung tak faham. haha 😈

  26. Kamal Mustafa
    Kamal Mustafa June 27, 2013 at 2:27 am | | Reply

    Melayu boleh..poning macam nie 🙂

    1. titan
      titan July 25, 2013 at 2:39 am | | Reply

      apa yang peningnya nih..

      hehe.. :mrgreen:

  27. halif
    halif July 25, 2013 at 2:33 am | | Reply

    Melayu sememangnya boleh dalam serba serbi bidang

  28. its maey
    its maey July 29, 2013 at 5:48 am | | Reply

    boleh tahan juga…hehe

  29. sensasi2020
    sensasi2020 July 29, 2013 at 6:53 pm | | Reply

    Salam….Tahniah..berjaya juga tersenarai sebagai peserta….semoga berjaya…..harap-harap boleh menang jika entri ini berada di page 1. Insya Allah ….TQ..Ada masa jom singgah di artikel blog saya “Melayu Boleh”…sama2 kita sokong “Melayu Boleh”….

  30. kakiblog
    kakiblog July 29, 2013 at 10:21 pm | | Reply

    tahniah bro kerana tersenarai sebagai senarai rasmi peserta kontes ini..

  31. aynora nur
    aynora nur July 30, 2013 at 7:57 am | | Reply

    melayu boleh yang menulis entri ini! memang boleh! tak terkalah lagi…

  32. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah August 1, 2013 at 12:42 am | | Reply

    Semoga berjaya bro titan. Ada peluang boleh menang ni. 🙂

  33. sensasi2020
    sensasi2020 August 12, 2013 at 6:55 pm | | Reply

    Melayu boleh tak terkalah….semoga berjaya di page 1…bro.

  34. Ilham
    Ilham November 30, 2016 at 2:26 pm | | Reply

    selamat ya untuk para blogger melayu …. semoga berjaya selalu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.