24 Responses

  1. Datin Tyka
    Datin Tyka June 24, 2013 at 11:17 pm | | Reply

    suka tengok orang Melayu berjaya..
    harap dapat jadi seperti beliau

    1. ahmad faizal
      ahmad faizal June 25, 2013 at 2:30 am | | Reply

      mudah-mudahan.

      cuma kena rajin buat kerja la ek.

  2. Anarm
    Anarm June 25, 2013 at 1:23 am | | Reply

    Memang pekat bahasa Kelantannya.. Tapi tak kisah.. memang respek ahh dgn bro Adly ni..

    1. ahmad faizal
      ahmad faizal June 25, 2013 at 2:30 am | | Reply

      yap. sungguh pekat.

      haha..

  3. Ladfe Amir
    Ladfe Amir June 25, 2013 at 1:33 am | | Reply

    Legend Usahawan Internet tapi masih muda sangat-sangat

    1. ahmad faizal
      ahmad faizal June 25, 2013 at 2:30 am | | Reply

      yap.

      masih muda sangat. hoho

  4. Jardness
    Jardness June 25, 2013 at 1:40 am | | Reply

    tak kenal. hehe. baca neh baru kenal

    1. ahmad faizal
      ahmad faizal June 25, 2013 at 2:29 am | | Reply

      memang ramai yang tak kenal.

      bila dah kenal, baru la tahu.

  5. onlajer
    onlajer June 25, 2013 at 1:43 am | | Reply

    hang pun dah kena pakai nama sebenar sekarang nih

    1. ahmad faizal
      ahmad faizal June 25, 2013 at 2:29 am | | Reply

      kan aku dah pakai ni. haha

  6. azwan
    azwan June 25, 2013 at 1:56 am | | Reply

    tak pernah jumpa dia face to face. tapi ceo majalah niaga hasbul aqil memang pernah jumpa.
    teringin tak nak buat video interview macam ni. aku boleh shoot kan untuk ko

    1. titan
      titan June 25, 2013 at 2:27 am | | Reply

      meh, meh. datang banting. hoho..

  7. reezluv
    reezluv June 25, 2013 at 2:19 am | | Reply

    dah jumpa dah aritu masa gath WC tu..ajak duk sama ngan depa..segan gile..smuanya income riban riban sehari..:P

    1. ahmad faizal
      ahmad faizal June 25, 2013 at 2:28 am | | Reply

      ehh..

      hang pun reti segan kah?

  8. ProfHariz
    ProfHariz June 25, 2013 at 4:04 am | | Reply

    Rupa-rupanya dah ramai anak melayu yang dah berjaya 🙂
    Cuma ramai orang masih belum tahu. Teruskan membongkar kejayaan anak melayu bro !

  9. encikarman
    encikarman June 25, 2013 at 4:15 am | | Reply

    korang nak tahu tak, beliau mula jinak2 dgn internet masa main irc dulu sama cam aku gak, server undernet ( bukan dalnet). lepas lama2 jumpa balik kat internet, dah berjaya dia, macam2 produk ada. tahniah bro, jange dok sombom deh.

  10. Juan
    Juan June 25, 2013 at 4:28 am | | Reply

    aku pun lama dah tgk dia ni, sejak dulu gak

  11. eiela
    eiela June 25, 2013 at 4:48 am | | Reply

    oo nih dia labanonnya, dlu2 time baca2 kat blog2 dan wc pelik dan tak percaya jgk ingtkan diorg merepek, org palestin manalah. huhu

  12. akubiomed
    akubiomed June 25, 2013 at 5:19 am | | Reply

    Beliau sudah melangkah lebih jauh. Boleh dikatakan legend juga didalam dunia wang siber ini.

  13. hafizmd
    hafizmd June 25, 2013 at 5:44 am | | Reply

    salah sorang yg mula2 menjebakkan ambe dalam dunia internet

    respek kat labanon!

  14. Hairul Azni
    Hairul Azni June 25, 2013 at 5:48 am | | Reply

    Tahniah buat beliau..puas nak kontrol loghat kelate tu..

  15. Alin Marlini
    Alin Marlini June 25, 2013 at 6:10 am | | Reply

    1st time tau sapa tu Labonon….

  16. sabree hussin
    sabree hussin June 25, 2013 at 9:00 am | | Reply

    Sekarng dah tak pakai nama tu 🙂

  17. Hafizul
    Hafizul June 26, 2013 at 5:28 am | | Reply

    Emm muda lagi tuan dia yer..seronok lah bila dah berjaya mcm ni…insyaAllah..semua orang boleh buat apa yang dia buat..tapi tak semua orang ada sifat kerajinan dan usaha yang melampau..kan?hehe..jeles i..haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.