35 Responses

  1. Syukri Tahir
    Syukri Tahir June 24, 2013 at 10:35 am | | Reply

    ada jugak aku hack fb die ni… haihhh 👿

    1. ahmad faizal
      ahmad faizal June 25, 2013 at 3:04 am | | Reply

      ramai gak orang nama sama ni bila aku check. haha..

      hang rajin, hang hack la.

  2. reezluv
    reezluv June 24, 2013 at 10:37 am | | Reply

    woh….doa adalah senjata umat Islam paling berkuasa..gunakan je la..:D 🙄

    1. ahmad faizal
      ahmad faizal June 25, 2013 at 3:04 am | | Reply

      doa-doa gak.

      action kena ambil gak. haha

  3. Cikgu Hailmi
    Cikgu Hailmi June 24, 2013 at 10:38 am | | Reply

    uiiii.. berderau darah bila baca.. ini lah jadi bila manusia bodoh, tak mahu diajar.. nak kita hormat dia, tapi dia tak hormat kita.. kena sumpah baru tau!..

    1. ahmad faizal
      ahmad faizal June 25, 2013 at 3:05 am | | Reply

      kalau jumpa kat luar, memang aku tampar je.

  4. mujagirl92
    mujagirl92 June 24, 2013 at 10:43 am | | Reply

    jom dakwah dia,,, 😀

    1. ahmad faizal
      ahmad faizal June 25, 2013 at 3:05 am | | Reply

      kalau kena caranya.

  5. adarain
    adarain June 24, 2013 at 11:00 am | | Reply

    kesian dengan dia…hmmm cetek ilmu btol..

    1. ahmad faizal
      ahmad faizal June 25, 2013 at 3:05 am | | Reply

      dia tak tahu apa-apa.

      sebab itu dia berani cakap lebih. dia tahu, dia takkan taip punya macam tu. biarlah..orang jahil.

  6. Abdur Rozak
    Abdur Rozak June 24, 2013 at 11:09 am | | Reply

    Agaknya dia memang nak kena,

    1. ahmad faizal
      ahmad faizal June 25, 2013 at 3:06 am | | Reply

      memang nak kena sangat la ni.
      haha

  7. KiD
    KiD June 24, 2013 at 12:02 pm | | Reply

    tu diaaaa.. harap ada yang buat report dah..

    1. ahmad faizal
      ahmad faizal June 25, 2013 at 3:06 am | | Reply

      gua rasa ada yang report.

      sebab gua tak jumpa facebook dia.

  8. dayah
    dayah June 24, 2013 at 12:56 pm | | Reply

    Zaman Skrg .. kurang dah org Islam yg nak berdakwah. Kafir keparat mmg akan sentiasa carik pasal..kita org Islam kena tahu cara nak handle Kekasaran xselesaikan masalah.. walaupun darah kafir keparat tu halal ditikam keris tapi kalaulah kita umat Islam boleh betulkan salah faham mereka kan lebih baik..

    1. ahmad faizal
      ahmad faizal June 25, 2013 at 3:07 am | | Reply

      memangla.

      tapi, negara kita ni susah nak wat cam tu.

  9. Khairul Zamri
    Khairul Zamri June 24, 2013 at 2:37 pm | | Reply

    ape lagi tangkaplah ini sangt terukkkkk

    1. ahmad faizal
      ahmad faizal June 25, 2013 at 3:07 am | | Reply

      takkanla polis nak tangkap dia.

      haha

  10. Ladfe Amir
    Ladfe Amir June 24, 2013 at 4:03 pm | | Reply

    tiada sapa yg tunjukkan kebenaran Islam. mari kita kasi dia dakwah. insyaAllah,akan bertambah seorang muslimah yang taat dan patuh pada perintah agama

    1. ahmad faizal
      ahmad faizal June 25, 2013 at 3:08 am | | Reply

      mudah-mudahan.

      nak dakwah pun, dah tak dapat jumpa akaun facebooknya.

  11. Sobri Mansor
    Sobri Mansor June 24, 2013 at 4:41 pm | | Reply

    Kalau dilayan orang macam ni, kita pun sama bengap bertingkat-tingkat macam dia juga. Senang cerita, biar lantak je. Setakat menyalak dalam laman sosial, adik aku darjah 1 pun boleh buat

    1. ahmad faizal
      ahmad faizal June 25, 2013 at 3:08 am | | Reply

      peh..hebat adik ko. hoho..

  12. Datin Tyka
    Datin Tyka June 24, 2013 at 5:21 pm | | Reply

    kuang hajaq betul la…

    1. ahmad faizal
      ahmad faizal June 25, 2013 at 3:09 am | | Reply

      ya. dia kurang belajar.
      maklumlah..

  13. TehR
    TehR June 24, 2013 at 5:54 pm | | Reply

    laa
    makhluk dari mana pulak ni?
    semacam je

    1. ahmad faizal
      ahmad faizal June 25, 2013 at 3:09 am | | Reply

      itulah, memang macam-macam perangai orang kita sekarang.

  14. halif
    halif June 25, 2013 at 2:30 am | | Reply

    Kadang2 diorang create akaun palsu pastu tulis bukan2.. tak bermoral langsung

    1. ahmad faizal
      ahmad faizal June 25, 2013 at 3:10 am | | Reply

      entahla.

      kekadang, aku syak orangnya lelaki. orang perempuan kekadang bukannya berani sangat update macam tu.

  15. blackrosehunter
    blackrosehunter June 25, 2013 at 7:20 am | | Reply

    kalau dia cakap gini depan aku..aku lempang lama dah..nasib baik di fb..mesti take action sama ini orang..saja nak carik masalah..

  16. Ummi Hanie
    Ummi Hanie June 25, 2013 at 8:13 am | | Reply

    dahlah bukan islam, tak tau pasal islam, lagi nak mencaci maki.

    smeoga dia dapat hidayah

  17. Ismail N
    Ismail N June 26, 2013 at 3:17 am | | Reply

    Muka dia oriental. Bukan awek lu ker?? he he…

  18. Hafizul
    Hafizul June 26, 2013 at 5:39 am | | Reply

    Bagi mereka yang tak ada asas agama yang utuh, statement mcm ni memang boleh memberi kesan pada jiwa si dahaga ilmu tu..emmmm..

  19. suri
    suri June 27, 2013 at 7:09 am | | Reply

    bisa tutup telinga dengar amoi ini omel sorang2 👿

  20. eyie
    eyie October 13, 2015 at 4:05 pm | | Reply

    Xguna pnya org.. klau aq jmpa mmng arwah lh

  21. cikfen
    cikfen September 15, 2016 at 1:17 am | | Reply

    Dah dapat tangkap tak minah Sally Yen? Jika kita tegur dengan hati ja… selemah-lemah iman woo… Allahuakbar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.