23 Responses

  1. blackrosehunter
    blackrosehunter June 25, 2013 at 7:29 am | | Reply

    dua riggit pun duit juga kan.. 🙂

  2. Denaihati
    Denaihati June 25, 2013 at 7:44 am | | Reply

    tabiklah dengan sifu affiliate ni. takde RM2 takkan cukup RM1Juta.

  3. Myra Jay
    Myra Jay June 25, 2013 at 8:15 am | | Reply

    Biar sikit lama2 membukit, dari RM2 boleh jadi jutawan jugak aih 😀

  4. onlajer
    onlajer June 25, 2013 at 8:16 am | | Reply

    tempat aku 1cawan jer mana ada pakai mangkuk lagi

  5. ProfHariz
    ProfHariz June 25, 2013 at 8:47 am | | Reply

    Aku dah tak tau nak kata apa. Hang memang terar

  6. hafizmd
    hafizmd June 25, 2013 at 9:30 am | | Reply

    tabung tu mesti dah cukup 1000…

    masukkan 2 ringgit ni..hehehe

  7. zuan
    zuan June 25, 2013 at 12:41 pm | | Reply

    hehe gua baru rm1.. kena ganda usaha kasi dapat satu lagi mangkuk cendol~

  8. reezluv
    reezluv June 25, 2013 at 12:46 pm | | Reply

    tak lama lagi masuk Summit Jomniaga plak le..dapat award gitu..:D

  9. TehR
    TehR June 25, 2013 at 3:24 pm | | Reply

    dua ringgit pun duit gak tu
    harap2 aku dapat dua ringgit gak malam ni

  10. zool
    zool June 25, 2013 at 3:31 pm | | Reply

    bolehlah tu dapat RM2.

  11. papa mifz
    papa mifz June 25, 2013 at 3:37 pm | | Reply

    Lama2 sure jadi banyak punya..hebatlah bro nih..

  12. Datin Tyka
    Datin Tyka June 25, 2013 at 4:08 pm | | Reply

    dua hengget bole masuk toilet 10 kali.. ok la tu

  13. Cikgu Hairul
    Cikgu Hairul June 26, 2013 at 12:55 am | | Reply

    RM2 memang besar. Tapi bagi sesetengah orang commisyen RM2 macam takde nilai. Mulalah menyalahkan Affiliate Program yang dia sertai. Orang macam ni sangat ramai. Susah nak cari orang yang sentiasa bersyukur macam bro.. Hahahaha :mrgreen:

  14. bloggertopstar
    bloggertopstar June 26, 2013 at 1:30 am | | Reply

    Murah tu 2 mangkut untuk RM2.

  15. bloggertopstar
    bloggertopstar June 26, 2013 at 1:32 am | | Reply

    Kalau dgn RM2 tak cukup genabnya kalau tak dicampur dgn RM998 untuk mendapatkan RM1000.

  16. PerenLee
    PerenLee June 26, 2013 at 1:53 am | | Reply

    Syukurlah dari pada takda langsung…rugi je bayar internet… 😕

  17. daddydee
    daddydee June 26, 2013 at 2:34 am | | Reply

    Dua ringgit tetap duit…hehehe

    Syukur alhamdulillah

  18. fyna
    fyna June 26, 2013 at 3:23 am | | Reply

    sikit2 lama2 jadi bukit kan. boleh lah merasa cendol banting nanti. ^_^

  19. hafizrahim
    hafizrahim June 26, 2013 at 3:42 am | | Reply

    Aku ada dapat jugak..hehe

  20. staibaqhang
    staibaqhang June 26, 2013 at 4:00 am | | Reply

    tak ada seribu tanpa dua ringgit… teringat dolu_dolu dok baca majalah ujang… boss .. minta dua ringgit…

  21. Hafizul
    Hafizul June 26, 2013 at 5:17 am | | Reply

    Yup nampaknya dah menjadi..rasanya sebulan lebih gak kan lepas artikel pay per lead tu keluar..ke salah..haha

  22. kakiblog
    kakiblog June 26, 2013 at 10:17 am | | Reply

    RM2 kalau dikumpul 1000x banyak tu.

  23. zuls
    zuls June 27, 2013 at 6:52 am | | Reply

    2 ringgit – nilai yang ‘besar’ bagi orang yang mengerti..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.