19 Responses

  1. Alin Marlini
    Alin Marlini June 26, 2013 at 4:31 am | | Reply

    hehehehe..nasib baik hati saya belum terbuka nak buat entri psl jerebu kalau tak mesti lu malas singgah blog gua..hahahha

    1. zuan
      zuan June 26, 2013 at 4:33 am | | Reply

      hehehe bagus la tu.. 😀

  2. hafizrahim
    hafizrahim June 26, 2013 at 4:32 am | | Reply

    Baca blog aku, takde cerita jerebu..hahaha

    1. zuan
      zuan June 26, 2013 at 4:33 am | | Reply

      haha blog gua pun xde jelebu jelebu 😎

  3. zuan
    zuan June 26, 2013 at 4:32 am | | Reply

    gua update kat blog gua je, tu pun pasal kopi HAZElnut :mrgreen:

  4. KiD
    KiD June 26, 2013 at 5:00 am | | Reply

    nasib tajuk entry ni bukan jerebu.. kalau lah aku kat jelebu.. 🙂

  5. Hafizul
    Hafizul June 26, 2013 at 5:15 am | | Reply

    Emm naik lagi ke kat banting?ingtkan dah turun..

  6. Abdur Rozak
    Abdur Rozak June 26, 2013 at 5:19 am | | Reply

    H H H,tak ada satupun entry dalam blog saya bertajuk jerebu.

  7. onlajer
    onlajer June 26, 2013 at 5:23 am | | Reply

    yeah memang tak masuk otak aku pun jerebu nih , cuma masuk lobang idung jer

  8. reezluv
    reezluv June 26, 2013 at 5:30 am | | Reply

    aku cite sikit je pasal tempat aku..ceh..suka aku le.. :mrgreen:

  9. Aslam
    Aslam June 26, 2013 at 5:35 am | | Reply

    Gua bayangkan lu tgh bg mask kat murid2..

  10. cikgu naman
    cikgu naman June 26, 2013 at 5:36 am | | Reply

    lu punya tags pun berjerebu ape..hahaha

  11. Hairul Azni
    Hairul Azni June 26, 2013 at 5:55 am | | Reply

    Gua tak tulis pasal jerebu..gua cuma ambik kesempatan sedut trafik je..haha

  12. auc
    auc June 26, 2013 at 6:01 am | | Reply

    tulisa gak sampai berjerebu blog hehehe

  13. zool
    zool June 26, 2013 at 6:05 am | | Reply

    aku pun ada tulis pasal jerebu…
    tapi takde sanggup nak update setiap jam…

  14. TehR
    TehR June 26, 2013 at 11:26 am | | Reply

    tahun lepas aku ada tulis gak hal jerebu
    tahun ni lupa pulak
    dah tulis ke belum

  15. papa mifz
    papa mifz June 26, 2013 at 3:29 pm | | Reply

    blog den ada gak kene tempias jerebu hari tuh…hehe

  16. Datin Tyka
    Datin Tyka June 26, 2013 at 5:12 pm | | Reply

    alhamdulillah dah kembali pulih… bole enjoy di PD

  17. Mohd Helmi
    Mohd Helmi June 28, 2013 at 12:24 am | | Reply

    Secara tak “sengaja” bro Titan dah cerita pasal jerebu… Membuatkan saya juga rasa annoying. 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.