13 Responses

  1. hafizrahim
    hafizrahim July 1, 2013 at 12:07 am | | Reply

    Brazil aku minat ronaldhino je..haha

    1. zuan
      zuan July 1, 2013 at 7:56 am | | Reply

      hehe malangnya beliau tak main

  2. Wan Fauzi™
    Wan Fauzi™ July 1, 2013 at 1:09 am | | Reply

    permainan brazil memang marvelous…
    banyak percubaan spain yg tepis oleh penjaga gol brazil yg bermain dgn cemerlang sekali…
    Tahniah brazil.. piala dunia tahun depan akan lebih meriah…

  3. Datin Tyka
    Datin Tyka July 1, 2013 at 5:13 am | | Reply

    sokong yang hensemm … brazil takde yang hensem plak

    1. zuan
      zuan July 1, 2013 at 7:55 am | | Reply

      neymar muka budak2.. spain la banyak macho2 mcm gua

  4. papa mifz
    papa mifz July 1, 2013 at 5:39 am | | Reply

    den sedikit kecewa bila spain kalah…kene 3 bijik pulak tuh…huhu

  5. Anuar
    Anuar July 1, 2013 at 5:45 am | | Reply

    Tahniah Brazil… Brazil bangkit semula setelah menunjukkan prestasi yang kurang memberangsangkan sejak akhir-akhir ini… paling menarik sekali apabila dapat mengalahkan Juara World Cup Spain…

    1. zuan
      zuan July 1, 2013 at 7:54 am | | Reply

      pasti brasil mendapat kembali perhatian dunia untuk world cup 2014

  6. Hafizul
    Hafizul July 1, 2013 at 6:56 am | | Reply

    Emm saya sokong german..sebab setiap kali main game bola, mesti pilih pasukan german dan pasukan german selalu menang..ni kisah dulu lah..kisah zaman study..haha

    1. zuan
      zuan July 1, 2013 at 7:53 am | | Reply

      hehe german suatu pasukan konsisten yang sangat kuat!

  7. zuan
    zuan July 1, 2013 at 7:51 am | | Reply

    dari kecik membesar dengan ‘minat brasil’, minat gua jadi bila bapak gua slalu bukak game yg ada brasil je..

    finally the undefeated spain, were defeated! ehehehehe

  8. Mohd Helmi
    Mohd Helmi July 1, 2013 at 10:46 am | | Reply

    Nampaknya taktikal Sepanyol dah basi… Mereka dah tak boleh menang besar macam dulu lagi, yang paling teruk mereka pula kalah besar dengan Brazil. 🙂

    1. zuan
      zuan July 1, 2013 at 12:29 pm | | Reply

      Tiki taka dah outdated

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.