10 Responses

  1. TehR
    TehR June 30, 2013 at 4:04 pm | | Reply

    panjang gak tulisan kali ni

    pasal silap pilih nama domain ni
    tak boleh tukar ke?

    atau memang kena beli baru dan yang lama biarkan saja?

  2. Faizal Fredley
    Faizal Fredley June 30, 2013 at 7:25 pm | | Reply

    aku pun jeles dgn semua blogger yg bro senaraikan tu

  3. Asyrof - Blogger Tanah Arab
    Asyrof - Blogger Tanah Arab June 30, 2013 at 7:49 pm | | Reply

    Encik Titan .. tugasan pertama untuk kategori ni takde ya?

    “I Wanto To Go Back Home This Year”? ..

    macam mana nak menang ni kalau artikel ada tertinggal.

    hihihi ….

    1. titan
      titan June 30, 2013 at 9:24 pm | | Reply

      takpe. tak menang pun tak apa.

      Sebab tu aku kata, aku tak faham contest nih. Keliru dengan contest ni. Dan terlalu banyak tugasannya.

      Aahh..biarlah. Haha..

      1. Asyrof - Blogger Tanah Arab
        Asyrof - Blogger Tanah Arab July 8, 2013 at 10:43 am | | Reply

        Tak mengapa Encik Titan.

        Asyrof baik.

        Penganjur yang sangat teliti. 🙂

        InsyaALLAH berterusan. 🙂

  4. hafizrahim
    hafizrahim July 1, 2013 at 12:18 am | | Reply

    Macam biasa..aku suka post ko kali ni..simple n sempoi..

  5. hafizmd
    hafizmd July 1, 2013 at 2:12 am | | Reply

    Macam biasalah, panjang pun tetap aku baca sampai habis….hahaha

    bab update tu, gua kena cendol lebih lagi ni…huuuh

  6. reezluv
    reezluv July 1, 2013 at 2:56 am | | Reply

    post ini pun ada berbaur SEO..pentiru titan..haahhaaa

  7. Datin Tyka
    Datin Tyka July 1, 2013 at 5:31 am | | Reply

    good luck cikgu untuk kontes ni..

  8. Hafizul
    Hafizul July 1, 2013 at 7:02 am | | Reply

    Emm jujur saya katakan..artikel ni nampak biasa tapi gaya penyampaian agak unik..saya suka baca artikel yang ada dalam blog ni..nak2 hasil karangan tuan blog yang tak pernah buat ayat skema…haha..tak apalah en titan…rezeki masing2..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.