18 Responses

  1. Datin Tyka
    Datin Tyka June 24, 2013 at 11:15 pm | | Reply

    dah lama tak main game ni. sejak kerja ni jarang la main game

    1. ahmad faizal
      ahmad faizal June 25, 2013 at 2:49 am | | Reply

      jangan main.

      bahaya. haha

  2. KiD
    KiD June 25, 2013 at 1:25 am | | Reply

    aku taknak terjebak… nanti jadi gila main game macam mafia wars dulu.. nasib dah berhenti.. hahahaa

    1. ahmad faizal
      ahmad faizal June 25, 2013 at 2:49 am | | Reply

      mafia wars?

      gua dah lama tak main. entah apa dah jadi kat akaun aku tu.

      1. onlajer
        onlajer June 25, 2013 at 5:13 am | | Reply

        gua pun dulu ada mafia wars

  3. reezluv
    reezluv June 25, 2013 at 2:31 am | | Reply

    Candy Crush ooii..join join gua..kasi nyawa..ahahaa

    1. ahmad faizal
      ahmad faizal June 25, 2013 at 2:50 am | | Reply

      gua tak layan game tu.

      terlalu berhantu rasanya.

  4. ProfHariz
    ProfHariz June 25, 2013 at 4:05 am | | Reply

    Hahahaha. Entri game pun hang naik ! Sempoi

  5. Anarm
    Anarm June 25, 2013 at 4:24 am | | Reply

    Gua dah lama tak main game ni.. Nasib baik lu bagi link download.. Boleh mula balik aktiviti menghapuskan zombie..

  6. Ladfe Amir
    Ladfe Amir June 25, 2013 at 4:29 am | | Reply

    Gua memang main game ni kat phone gua. Yg kat pc dah khatam gak. Kat smartphone baru je Developer release update later. Barulah ada mini game, survival game..pastu game yg lain.

    Selain jagung nuklear tu..paling gua suka si Ekor Kucing

  7. eiela
    eiela June 25, 2013 at 4:52 am | | Reply

    dah lama tak main game, tak kuasa aku. boo layan je.

  8. Alin Marlini
    Alin Marlini June 25, 2013 at 4:55 am | | Reply

    adoi…tak mau terjebaklah…candy crush pun tak habis2 lagi

  9. onlajer
    onlajer June 25, 2013 at 5:13 am | | Reply

    yang ini anak aku suka nih

  10. hafizrahim
    hafizrahim June 25, 2013 at 5:17 am | | Reply

    memang best game ni..gua pun selalu main guna android anak buah gua..dia tak dapat settle, cari gua..hahahaha

  11. sabree hussin
    sabree hussin June 25, 2013 at 9:01 am | | Reply

    Aku stress main game ni, survival tu makin lama makin menyusahkan

  12. cikgu mat
    cikgu mat June 25, 2013 at 3:39 pm | | Reply

    mmg hebat la boleh habis main games ni…aduh..tengok pun pening nak main camna

  13. Hafizul
    Hafizul June 26, 2013 at 5:30 am | | Reply

    Lahhh layan game gak ke??hahaha..memang hilang stress layan game ni..

  14. suri
    suri June 27, 2013 at 7:17 am | | Reply

    masa saya kerja ada sorang budak pratikal main game ni masa rehat ,,sy tgok dia leka main ar…

Leave a Reply to KiD Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.