7 Responses

  1. Datin Tyka
    Datin Tyka June 3, 2013 at 1:42 am | | Reply

    jobrumah kena bayar kan.. belum lagi untuk daftar.. tunggu duit dr langit baru daftar

  2. cik tom
    cik tom June 3, 2013 at 6:39 am | | Reply

    ciktom dah lebih 3x diorg byr awal2 pagi camni..semalam pn sm…admin tgh rajin terlajak kot…haha…

  3. suri
    suri June 3, 2013 at 8:12 am | | Reply

    erm..rm25 mmg cukup lepas utk cri menu tu..apa lgi menu tengahari sy harni MASAK LEMAK CILI PADI TELUR ITIK & BELIMBING BULUH

  4. Hafizul
    Hafizul June 3, 2013 at 8:47 am | | Reply

    Emm memang seronok lah buat duit dengan JDR nih..hehe..ramai yang dah dapat komisen..tahnaih buat en titan..

  5. Asyrof - Blogger Tanah Arab
    Asyrof - Blogger Tanah Arab June 3, 2013 at 10:12 pm | | Reply

    Dah promosi kat satu grup kat Mesir ni.

    Tapi masih still pending.

    Sebab kesnya tak percaya yang kerja ni betul-betul wujud ke?

    Hahah, penat pulak Asyrof nak jawab, nasib baikhlah Asyrof dah biasa attachment kat Court boleh juga nak berdebat secara Profesional dengan diorang ni.

    Aduh! Sakit kepala …

  6. kak baery
    kak baery June 3, 2013 at 11:51 pm | | Reply

    saya dah join job dirumah..tapi saya jadi pening kepala..confuse. saya tengok ads yang dihantar tu..joint enhance and donanza. kita dapat payment dari kerja yang dibuat atau dari link affiliate job dirumah tu.mungkin encik titan boleh email sikit penerangan kat saya.

  7. Komisen Keempat Jobdirumah
    Komisen Keempat Jobdirumah May 1, 2014 at 12:03 pm |

    […] Agak malas nak menulis lagi pasal kerja online dari rumah nie sekarang, sebab dah banyak artikel aku dah tulis sebelum nie. Pandailah korang belek-belek blog nie kalau nak baca. Nanti kalau aku tulis korang jemu pulak dan kata aku promosi habis-habisan pulak. Cuma satu jer aku nak cakap,,kalau nak dapat duit dari program affiliate, artikel nak kena ada kedudukan kat search engine. Kenapa aku berkata demikian kerana pengunjung yang search keyword berkaitan dengan mana-mana program affiliate adalah potential buyer. Jadi kedudukan yang baik di search engine dan content is king akan menjamin komisen yang berterusan. Kalau korang tak percaya korang boleh tanya blogger affiliate INI dan INI […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.