8 Responses

  1. Wan Fauzi™
    Wan Fauzi™ July 1, 2013 at 1:10 am | | Reply

    harap pasukan hoki negara menang dgn england lepas nie…

  2. hafizmd
    hafizmd July 1, 2013 at 2:28 am | | Reply

    Ambe sempat tengok sampai 2-1 jer.

    Defend mmg lemah sikit, tgk masa lawan Pakistan. Dah leading 4-1 tapi kena tapaw balik 4-4.

    Apapun, tahniah kem hoki Malaysia. Sejak mamat Paul Revington ni ambik alih, aku baru rasa semangat nak tengok balik Malaysia main hoki, kalau tak….

  3. reezluv
    reezluv July 1, 2013 at 3:09 am | | Reply

    hoki je yang aku bangga..memang dah naik balik masa zaman Mirnawan..lagi satu yang aku suka kalau lawan kat Ipoh ni..masuk adalah FREE je nak tengok..dan kompem aku datang stadium..masa lawan final ngan Pakistan kat Ipoh dulu tak dapat aku datang..penuh melimpah orang kat stadium woo

  4. Juan
    Juan July 1, 2013 at 6:50 am | | Reply

    lama giler aku x follow sukan hoki ni

  5. Hafizul
    Hafizul July 1, 2013 at 6:57 am | | Reply

    Tahnaih pada pasukan yang menang..hehe..

  6. Joe
    Joe July 1, 2013 at 7:56 am | | Reply

    Semenjak ade Paul nie, memang mutu hoki negara meningkat. Nasib baik la die tak jadi letak jawatan. Harap harap 2 orang tue tak payah la nak tunjuk tap puas hati dengan Paul. Belum tentu korang 2 dapat latih pasukan negara dengan baik. tak payah nak pnetingkan diri sangat.

  7. Mohd Helmi
    Mohd Helmi July 1, 2013 at 10:43 am | | Reply

    InsyaAllah kita akan layak ke Piala Dunia Hoki nanti. Kita boleh menang dengan mana-mana pasukan top 10 dunia dengan izin Allah. 😉

  8. Edisi Khas Blogger Melayu Boleh Bulan Jun! - HAFIZMOHD.COM

    […] suka bila ada entri sukan. Maklumlah, ambe pun minat sukan. Entri terkini macam yang ni, “Kejohanan Liga Hoki Dunia 2013” memang buatkan pagi ambe lebih bersinor terang. Tak sempat tengok habis malam tadi, jangan […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.