12 Responses

  1. Khairul Zamri
    Khairul Zamri July 1, 2013 at 4:18 pm | | Reply

    aku pun nak bakar lemak gak laaa

  2. Terbelog
    Terbelog July 1, 2013 at 6:19 pm | | Reply

    x pnh dpt lg… grr 😕

  3. reezluv
    reezluv July 2, 2013 at 2:04 am | | Reply

    whoa..Rm180…masyuknya..cendol satu weh :mrgreen:

  4. Hairul Azni
    Hairul Azni July 2, 2013 at 5:58 am | | Reply

    Bakar lemak aku belum pernah dapat lagi..

  5. hafiz
    hafiz July 2, 2013 at 7:59 am | | Reply

    apa salahnya rezeki dikongsi bersama..

  6. Datin Tyka
    Datin Tyka July 2, 2013 at 1:26 pm | | Reply

    pakarzakar tu trbaik.. ahhahhhaha

  7. hafizmd
    hafizmd July 2, 2013 at 1:27 pm | | Reply

    dasat..yg no 2 tu tak pernah try lagi buat

    tahniah bro!

  8. Aya
    Aya July 2, 2013 at 2:21 pm | | Reply

    benda-benda yang pelik ni senang buat duit..hehe

  9. zuan
    zuan July 2, 2013 at 2:27 pm | | Reply

    pergh! lu memang legend!!

  10. Hafizul
    Hafizul July 3, 2013 at 2:57 am | | Reply

    Satu kerugian siapa yang tak suka pada encik titan ni..hahahahaha..mujurlah saya ni lelaki..dah kawin pulak tu…hahahahaha..tahniah encik titan..rasa nak join jer..hehe

  11. auc
    auc July 3, 2013 at 3:08 am | | Reply

    hahaha pakarzakar tu yg tak tahannya 😈

  12. Anuar
    Anuar July 3, 2013 at 3:50 pm | | Reply

    Tahniah Bro… Tabik Spring dekat Bro… Bro Memang power lah.. Banyak dapat komisyen tu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.