15 Responses

  1. Faizal fredley
    Faizal fredley July 1, 2013 at 6:36 pm | | Reply

    wah byk gak bro join…..patutlah masyuk…

  2. Terbelog
    Terbelog July 1, 2013 at 7:09 pm | | Reply

    bab jual air pasar mlm tu x review ke hehe

  3. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi July 2, 2013 at 4:05 am | | Reply

    Tinggi tahap kesabaran tuan admin!

  4. wazy
    wazy July 2, 2013 at 4:24 am | | Reply

    Aku plak dah berzaman tak login adfly ni,tatau la masyuk ke tidak komisyen kali ni,hehe

  5. papa mifz
    papa mifz July 2, 2013 at 4:44 am | | Reply

    den 1st time dengar pasal AdFly nih…huhu

  6. cukupmakan
    cukupmakan July 2, 2013 at 4:58 am | | Reply

    pergi noreh getah ke , duit pun cepat dapat juga

  7. Jardness
    Jardness July 2, 2013 at 5:12 am | | Reply

    hehehe… mcm menarik 😛

  8. Hairul Azni
    Hairul Azni July 2, 2013 at 7:06 am | | Reply

    Hari ni pasar malam kat mana di Banting?

  9. reezluv
    reezluv July 2, 2013 at 7:55 am | | Reply

    tnx aku..sabar je la tunggu..wahahaa :mrgreen:

  10. Khairul Zamri
    Khairul Zamri July 2, 2013 at 8:50 am | | Reply

    tahniah bro kagummm cekk

  11. zuan
    zuan July 2, 2013 at 9:27 am | | Reply

    baru gua tau boleh buat duit rupanya pakai adfly ni

  12. Aya
    Aya July 2, 2013 at 2:14 pm | | Reply

    wah.. tahniah.. dapat duit lagi tu.. 🙂

  13. kakiblog
    kakiblog July 2, 2013 at 3:19 pm | | Reply

    sangat beruntunglah bro..

  14. Hafizul
    Hafizul July 3, 2013 at 2:49 am | | Reply

    haha..nak join gak lah..tapi meniaga jual air pasar ramadhan nanti mesti lagi seronok..hahaha..

  15. Anuar
    Anuar July 3, 2013 at 3:53 pm | | Reply

    Teringin juga nak join Adfly ni… Tapi terpaksa menangguhkan dulu hasrat tersebut…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.