19 Responses

  1. zuan
    zuan July 10, 2013 at 9:36 pm | | Reply

    biasannya orng malas ni gak yg plng berjaya dari orng rajin, sbb orng malas ni malas wat kerja, jadi dia just fikirkan jalan terbaik untuk berjaya, dan terus berjaya darinya. Orng rajin ni redah je, but end of the day baru perasan salah jalan, kena buat U turn blk.. huhu..

  2. Nadot
    Nadot July 10, 2013 at 9:44 pm | | Reply

    Nak beli… Tak terbeli2 lagi… Nanti eh aku beli… Hehehe
    Semoge boleh jd ‘malas’ cam titan, sebab skarang mmg dari azali malas yg x buat keje…. So nak jd malas yg buat keje…. Chaiyok dot! 😉

  3. aimannajmy
    aimannajmy July 10, 2013 at 10:21 pm | | Reply

    mnatap bro~ lama tak blogwalking haha, baru perasaan titan earncent dah bertukaq jenama baru hehe

  4. daddydee
    daddydee July 11, 2013 at 12:43 am | | Reply

    Tahniah tuan. Ya siapa pun boleh berjaya asal ada kemahuan.

  5. hafizrahim
    hafizrahim July 11, 2013 at 12:57 am | | Reply

    Malas kena ada caranya..kalau malas sampai semua nak kena suap yang tu memang susah la nak berjaya..kan bro

  6. halif
    halif July 11, 2013 at 1:57 am | | Reply

    Baru perasan, blog ni pun ada salji macam blog puteri awani. hehe

  7. wazy
    wazy July 11, 2013 at 2:16 am | | Reply

    Dimana ada kemahuan ..di situ ada highway

  8. hafizmd
    hafizmd July 11, 2013 at 3:07 am | | Reply

    Nak kena malas lagi kalau camni…

  9. reezluv
    reezluv July 11, 2013 at 3:21 am | | Reply

    aku nak beli..modal takde lagi..duit lebih belum ada..:D

  10. Alin Marlini
    Alin Marlini July 11, 2013 at 3:45 am | | Reply

    gua dah beli…belum sampai jek…hehehehe

  11. onlajer
    onlajer July 11, 2013 at 4:48 am | | Reply

    yeah gua angap upah lu menaip dan mengajar

  12. fiezaradzi
    fiezaradzi July 11, 2013 at 7:37 am | | Reply

    tunggu aku kumpul duit.. haha..

    maikel leh je mkn, dia kena pergi kedai runcit paling dekat.. usung choki2 tu..

  13. Hafizul
    Hafizul July 17, 2013 at 6:33 am | | Reply

    Emm rasa dimotivasi untuk seketika..betul lah kan..walaupun saya jarang dah sekarnag ni dapat komisen dari JDR,saya tak kan mudah putus asa..saya nak jadi maju mcm en titan..hari2 tegok duit masuk dalam bank..tak ke seronok mcm tu..insyaAllah..ada usaha, tak kan kemana rezeki kita tu..hehe

  14. MrJocko
    MrJocko August 4, 2013 at 6:17 am | | Reply

    sangat bermotivasi

  15. muja
    muja August 4, 2013 at 6:40 am | | Reply

    bagi saya,, orang yang malas buat keje macam saya ni,, dia malas sebab dye tahu kalau dia start buat mesti dye komited giler,, pastu mula la sakit kepala,, so dia kena pilih betul2 keje yang dia nak buat so that resultnya worth dengan usaha yang dia akan put on it 😀

  16. Farisya Anastasyia
    Farisya Anastasyia August 4, 2013 at 6:51 am | | Reply

    terbaik la! 🙂

  17. Irwan Alessa
    Irwan Alessa August 4, 2013 at 3:29 pm | | Reply

    ni la orang “malas” … usaha tangga kejayaan bro.. seperti yang di beritahu dalam SBDDB13 tu jurus SEO Merah Jambu, mejadi tanya-tanya dalanm orang yang hadir tu.. lepastu meletup dengan Ebook SEO Merah Jambu yang di mana melengkapkan segala pertanyaan kami.. Khususnya pada SBDDB13..

  18. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah August 14, 2013 at 12:01 am | | Reply

    kata-kata yang ni pembakar semangat kan en.tittan ” sentiasa bangkit dan bangkit untuk buat kerja”

  19. suhiminain
    suhiminain January 30, 2015 at 8:08 am | | Reply

    ini namanya malas bertempat, bukan working hard tapi working smart. 😎

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.