12 Responses

  1. Bidadari
    Bidadari July 12, 2013 at 12:33 pm | | Reply

    Alexa ni saya tak ikut sangat sebab kadang-kadang blog yang tinggi trafik jadi tinggi pula nombor dekat alexa dari blog saya yang rendah trafik. Tapi tak dinafikan alexa ni sangat penting pada advertiser. Dari sini advertiser boleh tengok samaada trafik banyak atau tak di sesebuah blog/website. Kalau 42 ribu ranking alexa, agaknya berapa puluh ribu trafik sehari tu.. hehe

    1. titan
      titan July 12, 2013 at 7:11 pm | | Reply

      entah, tak pernah nak kira.

      haha..

  2. zuan
    zuan July 12, 2013 at 12:51 pm | | Reply

    pergh.. yg paling mahal rank malaysia tu la.. salut!!! 😎

  3. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi July 12, 2013 at 2:39 pm | | Reply

    Tahniah! lepas ni turun sampai ke bawah 30,000 pulak. Insyallah

  4. Ladfe Amir
    Ladfe Amir July 12, 2013 at 6:27 pm | | Reply

    makin hebat blog yang ini. nampaknya Bro dah tak sayang pada earncent.com dah kot

    1. titan
      titan July 12, 2013 at 7:09 pm | | Reply

      blog earncent misi dia lain. Tak sama dengan misi blog ni.

      Bukan tak sayang, misi diutamakan maa. Haha..

  5. Hatimi Tahirruddin
    Hatimi Tahirruddin July 12, 2013 at 6:31 pm | | Reply

    lol rasanya byk kedai yg jual karipap bulan posa ni…hehehe

    1. titan
      titan July 12, 2013 at 7:12 pm | | Reply

      haa..

      kedai manakah itu. sila bagi pencerahan.

  6. Hafizul
    Hafizul July 17, 2013 at 6:13 am | | Reply

    saya tak geli pun…haha..tahniah2..susah nak sampai tahap ni kan?hehe

  7. Ayu Jamal
    Ayu Jamal July 20, 2013 at 12:22 am | | Reply

    sampai skang masih x tahu n faham ttg alexa, hehe 😉

  8. Aya
    Aya August 3, 2013 at 5:09 pm | | Reply

    Tahniah.. bounce rate pun rendah juga.. 🙂

  9. zool
    zool September 23, 2013 at 2:33 am | | Reply

    hebat tu..
    nak kejau tak mampu

Leave a Reply to Hafizul Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.