24 Responses

  1. Terbelog
    Terbelog July 15, 2013 at 7:56 pm | | Reply

    byk yg dapatkan
    erm..

  2. zuan
    zuan July 15, 2013 at 10:11 pm | | Reply

    hurm.. makin berganda ganda ni

  3. hafizmd
    hafizmd July 15, 2013 at 10:14 pm | | Reply

    terbaiklah…ada target utk jdr?

  4. blackrosehunter
    blackrosehunter July 16, 2013 at 12:00 am | | Reply

    banyak dapat..boleh buat duit raya la ni..hehe 🙂

    1. suri
      suri July 16, 2013 at 1:50 am | | Reply

      duit kawin ar….banyak mana lagi nak simpan hiii

  5. suri
    suri July 16, 2013 at 1:52 am | | Reply

    kalau den pi raya sana den mesti nak minta duit raya admin utk si kecik ni heee

  6. zool
    zool July 16, 2013 at 3:08 am | | Reply

    asik dapat je.. jeles plak

  7. Joe
    Joe July 16, 2013 at 4:50 am | | Reply

    Wah… Berturut turut… Tahniah la weyh.. Nak mintak tunjuk ajar… Hehe

  8. Faizal Fredley
    Faizal Fredley July 16, 2013 at 4:51 am | | Reply

    nampak lumayan jugak yer….

  9. reezluv
    reezluv July 16, 2013 at 5:14 am | | Reply

    mcm hari hari plak lu dapat..adoi..jelesnya

    1. titan
      titan July 16, 2013 at 8:39 pm | | Reply

      Gua memang suka buat lu jeles. Haha..

  10. Anuar
    Anuar July 16, 2013 at 5:16 am | | Reply

    Fuhhh… Banyak tu.. Kalau dikumpul tentu dah lebih Rm1000…

  11. donnyien
    donnyien July 16, 2013 at 5:41 am | | Reply

    tahniah Titan.. 😀

  12. Denaihati
    Denaihati July 16, 2013 at 6:11 am | | Reply

    banyak dah ni, raya dah boleh buat open house menu cendol…semua jenis cendol ada…

  13. hafiz
    hafiz July 16, 2013 at 6:33 am | | Reply

    wah semakin lumayan hasilnya

  14. papa mifz
    papa mifz July 16, 2013 at 6:55 am | | Reply

    bolehlah beli barang raya lebih2 sikit lepas nih…:)

  15. Azie
    Azie July 16, 2013 at 10:03 am | | Reply

    Tahniah, best tengok owner blog ni dok menayang je, apa-apapun boleh bagi saya semangat. 😛

  16. dja@sishaza
    dja@sishaza July 16, 2013 at 3:35 pm | | Reply

    Amboiiii cikgu….minta sikit boleh ? 😳

    1. titan
      titan July 16, 2013 at 8:38 pm | | Reply

      Ehhh..

      apa pasal tak bolehnya. hehe.. :mrgreen:

  17. AUC
    AUC July 16, 2013 at 4:35 pm | | Reply

    malas dah nak ucap tahniah hehehe

  18. kakiblog
    kakiblog July 16, 2013 at 4:47 pm | | Reply

    duit banyak boleh senang hati ketika raya

  19. ajumohit
    ajumohit July 16, 2013 at 10:14 pm | | Reply

    tahniah lah!!! dah banyak duit hantran utk ain maisarah ni 😉

  20. Hafizul
    Hafizul July 17, 2013 at 5:57 am | | Reply

    Emm sila berikan pndangan anda..saya dah tak sabar nak baca ni..hehe..emm saya slow aje sekarang nii..bulan ni baru 1 masukk..dah nak akhir bulan..tak masuk2 lagi..ehhh tak tidur ke ni?ke tidur lepas subuh?haha

  21. Norfanil
    Norfanil August 4, 2013 at 3:59 am | | Reply

    takde masa lagi nak daftar untuk jobdirumah.. banyak kojeeeeeee lagi lagi nak raya..
    sob3..
    en titan.. duit raya jangan lupa.. eh~

    jom baca : Resepi Biskut Cornflakes Pop

Leave a Reply to kakiblog Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.