43 Responses

  1. Ismail N
    Ismail N July 16, 2013 at 9:12 pm | | Reply

    lu sudah daftar ker bro? ok ker kad tu?

    1. titan
      titan July 17, 2013 at 12:42 am | | Reply

      Lom daftar lagi.

      Sikit masa lagi. Tengah hadap dan hadam dulu segala info. biar kasi faham dulu. Hoho..

      1. Ismail N
        Ismail N July 17, 2013 at 11:49 pm | | Reply

        He he.. yg penting promote dulu kan. Lambat nanti melepas 😀

  2. Wan Fauzi™
    Wan Fauzi™ July 16, 2013 at 9:28 pm | | Reply

    dapat memudahkan pengguna…

  3. Terbelog
    Terbelog July 16, 2013 at 11:39 pm | | Reply

    Subsidi la ni

  4. encikarman
    encikarman July 17, 2013 at 12:34 am | | Reply

    macam hebat kad ni, tapi wa belum guna lagih nih.

    1. titan
      titan July 17, 2013 at 12:41 am | | Reply

      kiranya, lu dah daftar la benda ni?

  5. Myra Jay
    Myra Jay July 17, 2013 at 12:48 am | | Reply

    Ok jugak kalau ada kad macam ni..
    Tp tulah setiap sesuatu teknologi pasti ada pro and kon kan?

  6. kakiblog
    kakiblog July 17, 2013 at 1:23 am | | Reply

    oh ya baru tahu..kad pelbagai guna

  7. Anuar
    Anuar July 17, 2013 at 1:34 am | | Reply

    Terima kasih otai SEO kerana sudi terbitkan entry Contest ni…

  8. daddydee
    daddydee July 17, 2013 at 2:09 am | | Reply

    Bila nak join ku boleh rekemenkan upline kalau mahu…hahhaha

  9. reezluv
    reezluv July 17, 2013 at 5:17 am | | Reply

    oho..contest SEO?hohoo..susah nak menang sebab ramai plak pakai teknik seo merah jambu 😯

    1. azwan
      azwan July 17, 2013 at 7:33 am | | Reply

      kana pakai teknik kaler lain lah bro.. 🙂

    2. Zaini
      Zaini January 19, 2015 at 8:39 am | | Reply

      Bro Reezluv,

      Pakai warna pink 😆

  10. Joe
    Joe July 17, 2013 at 5:27 am | | Reply

    Macam nak join je…

  11. papa mifz
    papa mifz July 17, 2013 at 5:43 am | | Reply

    sebelum nih tak pernah tau pulak pasal kad nih , skrg nih dah tau sikit2 dah…hehe

  12. Hafizul
    Hafizul July 17, 2013 at 5:44 am | | Reply

    Emm dah join dahhhh dia..hehe..selamat maju jaya…hehe

  13. hatiputera
    hatiputera July 17, 2013 at 6:29 am | | Reply

    Daftar guna kad pengenalan kita ke.

  14. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi July 17, 2013 at 7:58 am | | Reply

    Mykad yang ada sekarang hanya utk kad pengenalan. Masih tak aktivate utk kegunaan apa-apa pun lagi..hai bila nak buat entah le

  15. azura
    azura July 17, 2013 at 1:10 pm | | Reply

    :roll: :roll:
    blog earncent nape yer…

  16. faizalPj
    faizalPj July 17, 2013 at 4:19 pm | | Reply

    tak daftar lagi..takut nak bagi no ic nnti org insuran dok call

  17. onlajer
    onlajer July 18, 2013 at 1:50 am | | Reply

    yang ini sebenarnya aku tak faham – faham lagi

  18. Anuar
    Anuar July 18, 2013 at 5:44 am | | Reply

    Program MyKad Smart Shopper ni menggunakan Kad Pengenalan (MyKad) yang sedia ada pada kita… Kepada yang nak daftarkan Mykad boleh berikan maklumat yang diperlukan kepada saya… Nanti saya tolong aktifkan secara PERCUMA…

    In shaa Allah maklumat anda akan saya rahsiakan sepenuhnya…

  19. Denaihati
    Denaihati July 18, 2013 at 7:21 am | | Reply

    daftar free je, jom daftar ramai2…
    boleh daftar terus online ke…

  20. anif
    anif July 18, 2013 at 3:15 pm | | Reply

    Bila dah meluas penggunaannya baru rasa nak daftar.. 😀

  21. Mus
    Mus July 19, 2013 at 1:23 am | | Reply

    nak daftar juga ni

  22. wazy
    wazy July 20, 2013 at 8:22 am | | Reply

    Aku pun dah daftar,memang banyak kelebihannya dalam mykad smart shopper .Selamat berjaya bro dalam contest seo hebat ini 😀

  23. Fakarepain
    Fakarepain July 21, 2013 at 5:56 am | | Reply

    Rasanya Mykad ambe x sampai pon lagi 5 aplikasi ia..hehe

  24. Ladfe Amir
    Ladfe Amir July 21, 2013 at 3:41 pm | | Reply

    memang betul. sepatutnya negara kita sudah ada teknologi it sebegini. baru boleh maju.

    dengar cite Iraq pun dah pakai sistem smartkad mcm ni, baru-baru ni

  25. sweetkurma
    sweetkurma July 21, 2013 at 5:03 pm | | Reply

    ada dengar tapi belum lagi mendaftar

    1. titan
      titan July 25, 2013 at 2:28 am | | Reply

      kalau berminat, bolehlah cuba. hehe..

      Pendaftaran adalah percuma. :mrgreen:

  26. Ummi Hanie
    Ummi Hanie July 25, 2013 at 8:04 am | | Reply

    teringin nak guna mykad utk shopping

  27. Khairul Zamri
    Khairul Zamri July 26, 2013 at 1:58 pm | | Reply

    dah jauh gua tertinggal ni huhuhu

  28. ina
    ina August 12, 2013 at 3:09 am | | Reply

    camna nak jadi affiliate ? delaer tu betoika kuota 10k orgje? pls email

    1. Anuar
      Anuar August 13, 2013 at 11:07 pm | | Reply

      Nak jadi Affiliate modal cuma RM1K sahaja… Boleh daftarkan sebanyak mana kedai yang kita mahu dan boleh aktifkan maksimum 1000 MyKad… Kalau nak tambah lagi pengaktifan bilangan MyKad kena tambah RM100 untuk setiap 100 MyKad… Pelaburan ini pasti berbaloi, ianya merupakan aset untuk jangka masa panjang….

  29. sensasi2020
    sensasi2020 August 18, 2013 at 1:44 am | | Reply

    😉 Assalmualaikum….nampaknya kita sama-sam join contest SEO MyKad Smart Shopper anjuran coretanAnuar.com. Entri anda amat menarik sekali. Semoga berjaya berada di page 1. Insya Allah. Wassalam… 🙂

  30. Ikhmal Malique
    Ikhmal Malique August 28, 2013 at 12:42 pm | | Reply

    oo… gitu rupanya Mykad Smart Shopper nih.. ok ok.

  31. blogger lelaki
    blogger lelaki December 2, 2014 at 1:19 pm | | Reply

    nampaknya aku sorang aje la yang baru tahu ada program macam nie..hahaha

  32. ismail
    ismail December 4, 2014 at 3:48 am | | Reply

    HUrmm..Baru aku tahu dalam mykad tu dah di setting untuk kegunaan touch n go.. membazir aje beli kad touch n go

    1. titan
      titan January 27, 2015 at 9:40 pm | | Reply

      Haha..

      lain kali, sila ambil tahu ye.

    2. blogger lelaki
      blogger lelaki February 26, 2015 at 5:40 am | | Reply

      aku pernah guna mykad untuk touch n go..kalau tak silap aku pergi topup dekat stesen minyak..tapi untuk MSSP nie aku masih belum daftar

  33. SentiasaPanas
    SentiasaPanas January 19, 2015 at 4:39 am | | Reply

    Apa agaknya kelebihan mengaktifkan mykad ni ye. Masih tak bole ‘tangkap’ la tujuan utama dan misi diorang ni..keh keh

  34. mssp
    mssp March 22, 2015 at 7:33 am | | Reply

    artikel yang menarik dan mudah difahami. moga dengan artikel ni boleh menjadi sumber rujukan kpd org ramai di luar sana yg masih mencari informasi yg tepat lagi benar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.