13 Responses

  1. Irwan Alessa
    Irwan Alessa July 16, 2013 at 4:22 pm | | Reply

    Ebook bro pun tak terbeli lgi.. hope lepas raya masih harga sama.. maklum lah banyak keperluan lain.. bukan taknak beli bro.. Tapi ebook ini aku yakin bermanfaat, yela mungkin sedikit sebanyak dapat menyelesaikan segala keraguan yang kita hadapi.. maaf panjang pulak komen aku.. tengah belajar komen yang panjang2.. hahahaha

    1. titan
      titan July 16, 2013 at 8:32 pm | | Reply

      Haha..

      Sila beli ebook gua dulu. Haha..

  2. AUC
    AUC July 16, 2013 at 4:32 pm | | Reply

    hmmm bab baca buku kisah gini kena sgt dgn AUC ni kena order jg la nampaknya, pandai ko yek 🙂

    1. titan
      titan July 16, 2013 at 8:33 pm | | Reply

      Order la wehh.

      Gua memang beli punya nih. Haha..

  3. KiD
    KiD July 16, 2013 at 4:53 pm | | Reply

    fuuuhhh… ni mesti ada cerita yang merungkaikan kisah… mesti terjah!

    1. titan
      titan July 16, 2013 at 8:35 pm | | Reply

      Ya.

      Sila terjah bertubi-tubi. HOho :mrgreen:

  4. sensasi2020
    sensasi2020 July 17, 2013 at 3:02 am | | Reply

    😈 Ini satu kisah akan muncul dua nama ni di akhir zaman…tapi tak tahulah kalau ebook cipta En Titan, mungkin strategi pemasaran pro dan kontra terhadap situasi perniagaan ketika di bulan Ramadhan ini. Apapun kalau ada yg berminat @kaki buku @ulat buku @ kaki buku bolehalh cepat2 beli.

  5. Hafizul
    Hafizul July 17, 2013 at 5:54 am | | Reply

    Emm takut kan bila baca kisah-kisah mcm ni..tapi lepas sejam dua, hilang lah rasa takut ni..tu lah manusia..kena selalu ingtkan akan perkara2 mcm ni..agar mereka tak mudah lupa akan hari esok..emmm..terima kasih kongsikan..

    1. titan
      titan July 17, 2013 at 10:48 am | | Reply

      benda baik.

      Gua kena la kongsi kannn. 😈

  6. kakiblog
    kakiblog July 17, 2013 at 3:06 pm | | Reply

    ada duit yang cukup memang saya beli…

  7. zuan
    zuan July 17, 2013 at 4:31 pm | | Reply

    berdebar debar aku baca slide tu..

  8. Khairul Zamri
    Khairul Zamri July 26, 2013 at 2:14 pm | | Reply

    rugi tak beli ebook tu, ilmu akhirat kene tahu penting jgn dup hadap duniawi saja

  9. SambalBelacan
    SambalBelacan August 9, 2016 at 3:57 pm | | Reply

    Adakah Yakjuj dan Makjuj itu adalah lava dlm e-book tersebut?…fakta yg kurang menyakinkan… malah rasa macam mengarut aje…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.