27 Responses

  1. Azie
    Azie July 16, 2013 at 9:06 pm | | Reply

    In Shaa Allah Nanti kalau ada mood boleh la join :mrgreen:

    1. titan
      titan July 25, 2013 at 12:03 am | | Reply

      wah, boleh plak ikut ada mood ye. hehe..

  2. Ismail N
    Ismail N July 16, 2013 at 9:18 pm | | Reply

    Kawe mahu join la kali ni.. asyik tengok jer, mana leh kan?

    1. titan
      titan July 17, 2013 at 12:44 am | | Reply

      Sila. Sila..

      mana tahu, dapat duit raya besar kali ini. hehe

  3. zuan
    zuan July 16, 2013 at 10:01 pm | | Reply

    hehehehe tau tau je gua minat benda2 macam ni :mrgreen:

    1. titan
      titan July 17, 2013 at 12:46 am | | Reply

      Gua tahu ramai minat.

      Sebab itu gua berbesar hati kasitauu. hoho

    2. zuan
      zuan July 17, 2013 at 11:04 am | | Reply

      hoho tengah buat entry pasal contest ni

  4. Izwan
    Izwan July 16, 2013 at 11:22 pm | | Reply

    ni entri tak masuk bertanding?? :mrgreen:

    1. titan
      titan July 17, 2013 at 12:42 am | | Reply

      Haha..

      entah. Nanti la gua hantar ini artikel.

  5. onlajer
    onlajer July 17, 2013 at 12:05 am | | Reply

    patut pun ramai yang buat post ini

  6. Cikgu Hairul
    Cikgu Hairul July 17, 2013 at 12:17 am | | Reply

    Aku dah masuk. tinggal tunggu nak menang je.. :razz:

    1. titan
      titan July 17, 2013 at 12:34 am | | Reply

      Wahh..

      tinggal tunggu aje tu. Kagum gua. :mrgreen:

  7. muktasim
    muktasim July 17, 2013 at 12:23 am | | Reply

    huhu tak boleh masuk plak lamanweb dia.. :(

    1. titan
      titan July 17, 2013 at 12:32 am | | Reply

      Trafik jem dahh kot.

      Ramai sangat yang masuk nihh.. :twisted:

  8. Mohd Azuan
    Mohd Azuan July 17, 2013 at 1:08 am | | Reply

    bagus join contest time2 nak raya nie…boleh tambah duit raya… ;-)

  9. hafiz
    hafiz July 17, 2013 at 1:59 am | | Reply

    lumayan juga hadiahnya.. :mrgreen:

  10. blackrosehunter
    blackrosehunter July 17, 2013 at 4:34 am | | Reply

    hadiah menarik..boleh la cuba-cuba.

  11. Anuar
    Anuar July 17, 2013 at 5:40 am | | Reply

    Entri yang menarik… Terima kasih di atas perkongsian info… ;)

  12. Hafizul
    Hafizul July 17, 2013 at 5:46 am | | Reply

    Ooo patutla ada yang duk citer pasal ni sakni..rupanya contest yer…hehe

  13. kakiblog
    kakiblog July 17, 2013 at 3:13 pm | | Reply

    insya Allah tengah mengumpul bahan untuk sertai kontes ini..

  14. papa mifz
    papa mifz July 17, 2013 at 11:08 pm | | Reply

    oh macam best contest nih , nak join lah….insya-Allah…;)

  15. Ismail N
    Ismail N July 17, 2013 at 11:58 pm | | Reply

    Kawe tengah rajin nak join contest ni.. boleh ler join yek… thanks for sharing.

    1. titan
      titan July 24, 2013 at 7:35 am | | Reply

      Ya, sila join.

      Kalau rajin..datang terus konvo nih ekk..

  16. Ladfe Amir
    Ladfe Amir July 21, 2013 at 3:58 pm | | Reply

    panjang lagi tarikhnya kan

  17. Mentor Niaga Resources
    Mentor Niaga Resources August 26, 2013 at 7:45 am | | Reply

    Jumpa di konvensyen usahawan itu nanti yer :mrgreen:

  18. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi August 27, 2013 at 11:52 am | | Reply

    Oooo! ini yang menang dapat nombor dua tu!!!! tahniah! memang terror!

  19. penaberkala
    penaberkala August 27, 2013 at 12:10 pm | | Reply

    tahniah…
    dapat duit raya

Leave a Reply

WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.