13 Responses

  1. Hairul Hissam
    Hairul Hissam July 16, 2013 at 11:01 pm | | Reply

    best gak cuci mata tgk gambar2 tu.. tapi rumah saya dah penuh la…

  2. hafizrahim
    hafizrahim July 17, 2013 at 12:56 am | | Reply

    Peh..Kerusi meja pun dah ada online kan..tapi kalau nak beli kena tengok betul2 la t&c dia.

  3. ejam
    ejam July 17, 2013 at 1:15 am | | Reply

    aku memang berkenan betul dengan beberapa perabot dalam web delima home tu…ada design yg menggoda nafsu aku, tapi aku harus tabah kerana belum duduk di rumah sendiri nanti susah nak pindah randah…
    tolong delima home kekal wujud utk 2 tahun lagi yer…hehe

  4. fiezaradzi
    fiezaradzi July 17, 2013 at 2:24 am | | Reply

    dia start affiliate jual barang pulak dah.. sat gi aku pi..

  5. reezluv
    reezluv July 17, 2013 at 5:15 am | | Reply

    kiranya tulis review ni ko dapat kerusi tu free?hehee :mrgreen:

    1. titan
      titan July 17, 2013 at 11:00 am | | Reply

      kalau depa rasa nak bagi, takkanlah gua nak menolak kannnn? haha

  6. Hafizul
    Hafizul July 17, 2013 at 5:48 am | | Reply

    Perhhhh ada program Affiliate sekali ekkk..tak pernah la beli online..takut dan tak pandai..hehe

    1. titan
      titan July 24, 2013 at 7:51 am | | Reply

      Ada.

      Kalau minat, leh cuba. HOho..

  7. Ladfe Amir
    Ladfe Amir August 14, 2013 at 10:51 am | | Reply

    baru join contest ni.

    bro, gua ‘pinjam’ bro punya tag ya. mintak izin

  8. 2013 pergi tak kembali, 2014 datang dengan harapan. | ahmadfaizal.com

    […] Menang blog Contest Delima Home […]

  9. Asyrof Asri
    Asyrof Asri January 1, 2014 at 3:47 am | | Reply

    Nanti dah beli rumah, ingat nak beli kat delima home je ..

  10. dzul
    dzul April 25, 2014 at 8:39 pm | | Reply

    berapa harga kerusi buaian tu???

  11. dzul
    dzul April 25, 2014 at 8:40 pm | | Reply

    area klang boleh pos ker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.