Bisnes SHAKLEE memang BEST

40 Responses

  1. effort lab
    effort lab July 21, 2013 at 4:11 am | | Reply

    hamboi2. tak lama lagi ada cikgu buat blog retis la nampaknya :mrgreen:

  2. akubiomed
    akubiomed July 21, 2013 at 4:22 am | | Reply

    Macam mana gambar boleh bocor?

  3. Hafizul
    Hafizul July 21, 2013 at 4:40 am | | Reply

    Perghhhhhh tahniah asyraf…no komen anymore…cantiknya….eeee… :twisted:

  4. hafizrahim
    hafizrahim July 21, 2013 at 5:01 am | | Reply

    kalau lu tanya gua, gua cakap cara asyraf kawin ni agak bacul..gua sendiri tak suka orang kawin macam ni

  5. Naziman Azlye
    Naziman Azlye July 21, 2013 at 5:03 am | | Reply

    Gambar dah bocor nampaknya.

  6. wati
    wati July 21, 2013 at 5:10 am | | Reply

    Ku tertanya2.. Wan Sakinah ni xda wali ke? knp kahwin kt thailand? Ke dia mmg org thai?

  7. Azie
    Azie July 21, 2013 at 5:48 am | | Reply

    Semoga bahagia , jangan sia2 kan apa yang da disisi,kadang-kadang kita harus faham situasi dan keadaan seseorang tapi itu lah, jangan lePas ni dah kawen dan sudah perolehi anak pastu bagi alasan nak kawen lagi dan nak cukupkan kota 4. :mrgreen:

  8. ajumohit
    ajumohit July 21, 2013 at 5:57 am | | Reply

    eh sejak bile maikel carikan citer retis ni titan?? ;)

  9. Fakarepain
    Fakarepain July 21, 2013 at 6:00 am | | Reply

    Cun la bini no 2 yer..
    kuang asam betol..

  10. fyna
    fyna July 21, 2013 at 6:10 am | | Reply

    semoga Asyraf dapat tampilkan diri.

  11. papa mifz
    papa mifz July 21, 2013 at 6:56 am | | Reply

    kenapa dorang tak bernikah dalam Malaysia je ek..??

  12. Sumijelly
    Sumijelly July 21, 2013 at 7:47 am | | Reply

    Amboiii. .pantas tul dpt gmbr nikah derang. .hik3

  13. Ladfe Amir
    Ladfe Amir July 21, 2013 at 9:18 am | | Reply

    kalau kat negara kita. poligami ni jauh lebih besar salahnya berbanding berzina.

    kena diperbetulkan minda pemikiran mereka yg berfikiran songsang ni

  14. AUC
    AUC July 21, 2013 at 10:34 am | | Reply

    x pe ada 2 kauta lagi tu…

    1. hafizmd
      hafizmd July 23, 2013 at 5:34 am | | Reply

      kauta? apakah ini kuota+auta? keh3 :twisted:

  15. zool
    zool July 21, 2013 at 12:11 pm | | Reply

    layan gossip nampak

  16. Wan Fauzi™
    Wan Fauzi™ July 21, 2013 at 2:43 pm | | Reply

    semoga berbahagia asraf muslim & isteri2 hingga kekal ke syurga.. aminn..

  17. azman
    azman July 21, 2013 at 4:09 pm | | Reply

    Tapi lu bukan anti poligami tu yg paling utama… :)

  18. Terbelog
    Terbelog July 21, 2013 at 8:19 pm | | Reply

    cun tu.. i love u sakinah haha <- ashraf ada baca ke?

  19. Hafizul
    Hafizul July 22, 2013 at 12:56 am | | Reply

    Aii sedap pulak singgah acap kali di artikel ni..hehe

  20. suri
    suri July 22, 2013 at 1:13 am | | Reply

    nyampahnya aku baca entri titan ini haa… :mrgreen: :mrgreen:

  21. Cikgu Syahir
    Cikgu Syahir July 22, 2013 at 2:59 am | | Reply

    aku pon terkejut , tak sangka mamat hensem tu leh p kahwin dua. titan bila lagi???? hehe :lol:

  22. hafiz
    hafiz July 22, 2013 at 5:25 am | | Reply

    terbaiklah asraf….

  23. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi July 22, 2013 at 5:31 am | | Reply

    Lelaki boleh kahwin lebih dari satu, apa orang nak cakap biarkan saja dan tak sepatutnya status boleh itu bertukar menjadi tak boleh..!!

  24. onlajer
    onlajer July 22, 2013 at 6:55 am | | Reply

    tak kira lah apa orang nak kata tapi yang pasti si ashraf dan mana – mana lelaki lain tak pernah berjanji dengan awek atau isteri yang mereka takkan nak kahwin atau carik lain.

  25. Myra Jay
    Myra Jay July 22, 2013 at 7:04 am | | Reply

    Kalau MJ, boleh terima suami berkahwin lain tapi bukan dengan cara menipu, bila kita ditipu seperti kita dikhianati..

    Itu pendapat peribadi MJ la..

  26. potia
    potia July 22, 2013 at 9:55 am | | Reply

    ceh… hbs pompuan tak sempat kat aku…. hak lawo deme kebas…hakhakhak

  27. potia
    potia July 22, 2013 at 10:02 am | | Reply

    :roll: nak try gak lah kawin kat siam hakhakhak

  28. blackrosehunter
    blackrosehunter July 22, 2013 at 10:28 am | | Reply

    cantik jugak bini no 2 di ni..hehe

  29. zuan
    zuan July 22, 2013 at 2:14 pm | | Reply

    hehe lu bila lagi? hehe

  30. Hairul Azni
    Hairul Azni July 22, 2013 at 3:21 pm | | Reply

    Gua silap masuk blog kah?

  31. TehR
    TehR July 22, 2013 at 4:30 pm | | Reply

    macam tak sabar pulak nak tengok gambar kawin bro titan
    bila?

  32. Denaihati
    Denaihati July 22, 2013 at 4:36 pm | | Reply

    Kita doakan diaorang semua, termasuk no.1 bahagia sudah la…

  33. Hamid
    Hamid July 22, 2013 at 7:18 pm | | Reply

    Tahniah sudah nikah… Tak gentlemen mcm nabi buat, asyraf muslim menipu bini dan keluarga.. Tidakkah dimata bukan muslim asyraf telah menjatuhkan martabat wanita islam..? Peace.. ;-) respect azhar idrus n saleh yakob..

  34. akuima
    akuima July 22, 2013 at 10:07 pm | | Reply

    emmmmmmmmm, biasatu.dh jdoh kate nye.tpi klu xdicari,xkan dtng bergolek……

  35. daddydee
    daddydee July 23, 2013 at 1:52 am | | Reply

    Lu bila nak kawen dua?

  36. hafizmd
    hafizmd July 23, 2013 at 5:35 am | | Reply

    Benda dah jadi…harap takde rumah tangga yg runtuh

  37. AUC
    AUC July 23, 2013 at 10:09 am | | Reply

    aku sokong ko Asyraf
    baru dua… ada dua lagi bro…

  38. chii
    chii July 23, 2013 at 11:05 am | | Reply

    apa pun..doakan yg terbaik utk semua. harap2 keputusan yang dibuat akan memuaskan semua pihak :)

  39. sabree hussin
    sabree hussin July 27, 2013 at 3:37 am | | Reply

    dah macam melodi dah hhe

Leave a Reply

WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.