27 Responses

  1. reezluv
    reezluv July 23, 2013 at 10:54 am | | Reply

    still tak sodap..hahaaa

  2. chii
    chii July 23, 2013 at 11:03 am | | Reply

    x suka gak…huhuhu..x best petola

  3. Azie
    Azie July 23, 2013 at 11:20 am | | Reply

    Hari ni saya masak Syur Petola ni, tapi letak Fishcat. :mrgreen:

  4. Akuro San
    Akuro San July 23, 2013 at 12:10 pm | | Reply

    wah~ resepi saya terpilih.. siap nak hidang kat Fatin Liyana lagi tu… confirm Fatin Liyana suka… huhu~

  5. sukma
    sukma July 23, 2013 at 1:59 pm | | Reply

    dah lama tak makan petola @ peria….

  6. MK Kimi
    MK Kimi July 23, 2013 at 3:35 pm | | Reply

    Aku bedal je sayur ni. tp peria tu tak berapa nak masuk sgt…petola best! 😉

  7. anif
    anif July 23, 2013 at 3:39 pm | | Reply

    Masakan ringkas pembuka selera 😀

  8. zuan
    zuan July 23, 2013 at 3:55 pm | | Reply

    haha post sikit ke senawang, malas nak masak..

  9. Ismail N
    Ismail N July 23, 2013 at 4:31 pm | | Reply

    Masak sama udang dengan mayonis boleh ker? :mrgreen:
    Apa-apa pu terus terang, kawe ni termasuk dalam golongan lelaki yg disebut tu – tak suka makan petola… petai boleh la..

  10. onlajer
    onlajer July 23, 2013 at 4:52 pm | | Reply

    what is petola masak bening i dont understand haha, kau ni jawa ke apa setahu aku masak bening ni cakap jawa keh,keh,keh

  11. onlajer
    onlajer July 23, 2013 at 4:53 pm | | Reply

    tapi serius gua cakap peria masak goreng pedas taruk telur sedap sekali

  12. Man
    Man July 23, 2013 at 6:12 pm | | Reply

    petola cecah cendol mesti best.hahaha

  13. Ikhmal Malique
    Ikhmal Malique July 23, 2013 at 6:15 pm | | Reply

    nak kena print ni. nanti nak masak untuk bini.

  14. ajumohit
    ajumohit July 23, 2013 at 9:50 pm | | Reply

    petola memang sedap, tq atas perkongsian resepi ini, walaupun titan tak
    makan tp tau juga cara memasaknya ye

  15. Hairul Azni
    Hairul Azni July 23, 2013 at 9:59 pm | | Reply

    Gua tetap tak suka petola..

  16. hafiz
    hafiz July 23, 2013 at 10:26 pm | | Reply

    Petola boleh layan lagi, kalau peria tu tgk masakanlah..

  17. hafizrahim
    hafizrahim July 24, 2013 at 12:11 am | | Reply

    Tak sedap gak..mak aku cakap kalau tak sedap jangan makan

  18. suri
    suri July 24, 2013 at 12:59 am | | Reply

    petola masak fucuk pernah nampak tapi tak suka makan petola :mrgreen:

  19. ema
    ema July 24, 2013 at 3:25 am | | Reply

    bakar pun sedap..

  20. Hafizul
    Hafizul July 24, 2013 at 3:26 am | | Reply

    Hehe..yang last tu pelik aje nama resepi dia..kahkahkah

  21. imran
    imran July 24, 2013 at 3:53 am | | Reply

    best ke, tak pernah merasa.

  22. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi July 24, 2013 at 5:08 am | | Reply

    Kebetulan semalam dan hari ini makan sayur petola yang dibeli dari pasar borong selangor kelmarin…sedap!

  23. hafizmd
    hafizmd July 24, 2013 at 5:39 am | | Reply

    Nampaknya hanya yg kacak jer makan petola dan peria…hehehee

  24. Ummi Hanie
    Ummi Hanie July 24, 2013 at 9:30 am | | Reply

    pandai dah masak. bagus2 😉

  25. blackrosehunter
    blackrosehunter July 24, 2013 at 3:25 pm | | Reply

    petola dan peria..dekat-dekat kan..peria memang tak tertelan la..

  26. mujagirl92
    mujagirl92 July 26, 2013 at 2:22 am | | Reply

    pergghhh,, cek tak suka petola langsung,, walaupun sedikit,,

  27. hannyabdullah
    hannyabdullah May 2, 2014 at 7:20 am | | Reply

    Bila lah nak merasa air tangan Titan ni, dah 2014 dah ni tak merasa lagi…bila bila bilaaa???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.