36 Responses

  1. fyna
    fyna July 23, 2013 at 3:52 am | | Reply

    hahaha… memang ada persamaan dengan FL tue. kira titan nih memang berbakat lah. bagus2. 😉

  2. onlajer
    onlajer July 23, 2013 at 3:58 am | | Reply

    semua komik tu aku pernah baca cuma tak pernah beli haha

  3. reezluv
    reezluv July 23, 2013 at 4:00 am | | Reply

    gitu rupanya sejarahnya..patut la genius.. :mrgreen:

  4. JMR
    JMR July 23, 2013 at 4:14 am | | Reply

    hahahah..mmg menulis dgn jiwa la ni bro..cair gk tgk jelingan FL tu..

  5. dayah
    dayah July 23, 2013 at 4:19 am | | Reply

    :mrgreen: dayah sedang cuba belajar menulis dari jiwa dan kurangkan sikit “up” diri sendiri hahaha maklumlah bila menulis syok sendiri nih kadang tak sedar terpuji diri sendiri cantik la.. bijak la.. genius la..

    ehhh..ehh.. 😉

    betul.. sedang belajar tulis dari jiwa.
    dalam masa yang sama taknak cerita semua benda.
    susah nak buat tu..

    makcik makcik nih bila dah menulis kadang mcm bercakap juga
    tak tau kat mana bila patut stop..

    asyik nak dia je cakap..

    cam sekarng la ha… komen i dah berapa puluh patah perkataan dah kan.. hikhik..

    *terperasan cara menulis karangan tu boleh jadik keyword gak ek? saya adalah nak tiru la..nak cuba try test tengok……..hehe.. ada ke org google pasal tu..?

  6. Juan
    Juan July 23, 2013 at 4:24 am | | Reply

    aku suka ngan sejarah ko, best, terbaik, yg bestnya menulis tu x sia sia, hehehe

  7. abangensem
    abangensem July 23, 2013 at 4:43 am | | Reply

    Cit.Podah!!

    1. titan
      titan July 23, 2013 at 7:18 am | | Reply

      haha..tak puas hati ke pakcik oii..

  8. zuan
    zuan July 23, 2013 at 4:48 am | | Reply

    hahahaha ok 😛

  9. papa mifz
    papa mifz July 23, 2013 at 5:03 am | | Reply

    semuanya bermula dengan majalah IBU la yer..hehe

    1. titan
      titan July 23, 2013 at 5:14 am | | Reply

      sebab tu gua tak berani bangkang cakap mak gua. Haha.. :mrgreen:

  10. kakiblog
    kakiblog July 23, 2013 at 5:05 am | | Reply

    saya suka menulis terutama surat cinta..bermula tingkatan 3 hinggalah dapat tackle isteri dengan surat cinta..namun tulisan saya belum menghasilkan duit lagi..

  11. Hairul Azni
    Hairul Azni July 23, 2013 at 5:10 am | | Reply

    Bagus la lu bro!..tabik!

  12. Akuro San
    Akuro San July 23, 2013 at 5:25 am | | Reply

    bila baca ‘tag’ terus tergelak~ kekasih Fatin Liyana.. tak leh blah~ huhu~ :mrgreen:

  13. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi July 23, 2013 at 5:29 am | | Reply

    Memang nampak bakat menulis tu tersembul keluar. Juga ada keyakinan diri yang baik untuk mengatasi orang. Itu ciri-ciri orang berjaya tu!

  14. hafizmd
    hafizmd July 23, 2013 at 5:30 am | | Reply

    Aku dah agak dah….tgk pada gaya, mmg kaki baca buku hang ni…terbaiklah!

    nampak sangat yg kalau ada skill menulis membaca..boleh buat duit…

    abaikan jer last statement tu…hahahahaa

  15. Man
    Man July 23, 2013 at 5:59 am | | Reply

    Adakah jari jemari kau sama dengan Fatin macam dalam gambar tu? hehehe

    1. titan
      titan July 23, 2013 at 7:17 am | | Reply

      gua laki-laki. Dia gegirls. Haruslah berbeza. Gila apa kalau sama. 😈

  16. Azie
    Azie July 23, 2013 at 6:03 am | | Reply

    Alahai, jeles la Ain nanti, makan hati berulang jantung :mrgreen: tengok gambar adik fatin yang cantik ni.

    Bagus la ada minat macam tu, nanti boleh turunkan pada anak2 pula kan. hihiih.

  17. ejam
    ejam July 23, 2013 at 6:11 am | | Reply

    arggghhh…sebab kau tulis panjang2 dah memaksa aku baca sampai habis, nasib baik di akhiri dengan gambar awek yg comel…lega sikit panas hati…haha.

  18. Danial Abdul Rahim
    Danial Abdul Rahim July 23, 2013 at 7:36 am | | Reply

    Kuat membaca, kuat menulis.

    Saya dulu pun kurang rajin menulis. Tetapi sekarang disebabkan kuat gaban membaca, maka terpaksalah kuat menulis 😀

    Salam Ramadhan 😉

    PS: Tak sangka umur 12 tahun dah hebat menulis. Dahsyat!

  19. adarain
    adarain July 23, 2013 at 7:38 am | | Reply

    pergh!!!.throw back..aku dah tak ingat apa aku buat masa aku 12 tahun..hahaha

  20. Hafizul
    Hafizul July 23, 2013 at 7:38 am | | Reply

    Hehe..menulis dengan jiwa memang dapat kesan yang hebat..emm dah lama start menulis ekk..gambar fatin tu mcm tgn lelaki je kat belakang dia tu?adakah dia……..?haha

  21. Naziman Azlye
    Naziman Azlye July 23, 2013 at 8:22 am | | Reply

    Pendapat saya, passion menulis tu lebih diutamakan dari buat duit. Kalau tiada jiwa menulis, penulisan boleh jadi hambar.

  22. Denaihati
    Denaihati July 23, 2013 at 8:47 am | | Reply

    memang tak terkalah ayat yang kat bawah-bawah…heee

  23. mujagirl92
    mujagirl92 July 23, 2013 at 9:30 am | | Reply

    ok,, mmg dah baca entry,, tapi part tag ‘memaca sejak kecil’ tu part muja tak paham sikit,, ekekeke

  24. AUC
    AUC July 23, 2013 at 10:08 am | | Reply

    patutlah pandai mengayat 🙂

  25. Joe
    Joe July 23, 2013 at 3:01 pm | | Reply

    Ko kan genius, so sng nk buat duit… Haha

  26. wazy
    wazy July 23, 2013 at 3:50 pm | | Reply

    Owh begitu rupanya,memang anak mak la ni..hehe

  27. Ismail N
    Ismail N July 23, 2013 at 4:39 pm | | Reply

    aku menulis bukan kerana nama atau fatin liyana .. :mrgreen:

  28. Ummi Hanie
    Ummi Hanie July 24, 2013 at 8:31 am | | Reply

    utk jadi pakar, mmg kena diasah kemahiran itu… betul tak

    wa pun baca Kawan, Bujal, Adik…

  29. Ummi Hanie
    Ummi Hanie July 24, 2013 at 8:33 am | | Reply

    tp cekgu salah eja sikit tu.. WRITING yer.. not WRITTING

  30. Aya
    Aya July 24, 2013 at 12:36 pm | | Reply

    Aya zaman sekolah dulu tak pandai karangan .. memang tak teror lah.. Favourite subjek Matematik tambahan.. sentiasa dapat A1.. kembang-kempis hidung ni..

    tapi tak taulah kenapa boleh jadi penulis sbg blogger. Rezeki tuhan nak beri ni.. Alhamdulillah..

  31. boni ultra kacak
    boni ultra kacak August 2, 2013 at 4:18 am | | Reply

    hahaha.. persamaan tu macam hampeh

  32. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah August 5, 2013 at 2:19 am | | Reply

    hebat en.titan ni. masa kecil dah menang peraduan majalah ibu. Hebat 🙂

  33. islam di dadaku
    islam di dadaku March 24, 2015 at 2:44 am | | Reply

    kalau writing dah jadi passion kita maka kita akan mencintainya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.