41 Responses

  1. reezluv
    reezluv July 24, 2013 at 5:46 am | | Reply

    best gile tu..sampai RM500++…fuhh..masyuk..semua dari blog je eh?

    1. zuan
      zuan July 24, 2013 at 5:47 am | | Reply

      hehe ni rasanya dia kumpul bebrapa hari je

  2. hafizmd
    hafizmd July 24, 2013 at 5:47 am | | Reply

    pergggghhhh!
    tahniah tahniah

  3. zuan
    zuan July 24, 2013 at 5:47 am | | Reply

    tak dapek duit raya lagi

  4. Norfanil
    Norfanil July 24, 2013 at 5:49 am | | Reply

    ok.. taun ni nama saya ada sekali kan untuk duit raya bro? mekasih.. kekekekeke

  5. ejam
    ejam July 24, 2013 at 5:53 am | | Reply

    syukur, murah rezeki orang nak berumah tangga ni kan…semoga dipermudahkan semuanya. 🙄

  6. Man
    Man July 24, 2013 at 5:58 am | | Reply

    tahniah..meh post kat aku cendol banting..

  7. Ikhmal Malique
    Ikhmal Malique July 24, 2013 at 6:09 am | | Reply

    awal bro dapat bonus. hehe. alhamdulilah…

  8. Denaihati
    Denaihati July 24, 2013 at 6:11 am | | Reply

    jangan lupa beli t-shirt Blogger Denaihati 🙂

  9. halim
    halim July 24, 2013 at 6:11 am | | Reply

    wahh…RM500++ bro cakap tak banyak? apa-apa pun mesti best la bila dapat komisen affiliate ni. Gua pun ada dapat duit raya dari JomNiaga hari ni..tapi sikit je..

  10. daddydee
    daddydee July 24, 2013 at 6:18 am | | Reply

    Fuhh hebat…tahniah

  11. Myra Jay
    Myra Jay July 24, 2013 at 6:18 am | | Reply

    Alhamdulillah rezeki..
    Bestnyer… 🙂

    Meriah la raya tahun ni ;D

  12. Qashmere
    Qashmere July 24, 2013 at 6:21 am | | Reply

    WHoahhhh! Sama ler kita dapat jugak komisyen!! Tapi RM20 je. Wakakakakkaa adeyh

  13. muazfaris
    muazfaris July 24, 2013 at 6:28 am | | Reply

    tahniah broo.. tak sangka sebanyak itu !

  14. zie fauzi
    zie fauzi July 24, 2013 at 6:28 am | | Reply

    banyak tu….. mcm2 boleh buat dgn jumlah tu

  15. hafizrahim
    hafizrahim July 24, 2013 at 6:29 am | | Reply

    Peh..tangkap leleh betul..lu memang legend bro

  16. Juan
    Juan July 24, 2013 at 6:43 am | | Reply

    hebatlah ko titan, ni mesti hasil Kitab Merah Jambu ko nih, hehehe

  17. Paly
    Paly July 24, 2013 at 6:44 am | | Reply

    harap2 ade la name lam sampul raya taon ni.. hahaha

  18. eryati
    eryati July 24, 2013 at 6:52 am | | Reply

    WOW!!! banyakknya….apapun tahniah..rezeki mu bro

  19. onlajer
    onlajer July 24, 2013 at 6:57 am | | Reply

    dah kira melebihi jumlah br1m nih hehe

  20. azwan
    azwan July 24, 2013 at 7:04 am | | Reply

    tahniah. mantap hebat

  21. zool
    zool July 24, 2013 at 7:05 am | | Reply

    banyak tu.. den nak dapat sales satu pun mengengkek

    1. titan
      titan July 24, 2013 at 7:57 am | | Reply

      Aku yakin hang boleh.

      Cuma kena buat kerja la. Baru leh dapat hasil gini.

  22. Anarm
    Anarm July 24, 2013 at 7:13 am | | Reply

    Belanja baju raya sepasang bleh? 😆

    1. titan
      titan July 24, 2013 at 7:55 am | | Reply

      Lerr..

      sohhh bini hang jahit la..

  23. Hafizul
    Hafizul July 24, 2013 at 7:19 am | | Reply

    AMboi tak banyak?dah banyak sangat dah tu..haha..paling best belanja mak lahh/.hehe..

  24. Ummi Hanie
    Ummi Hanie July 24, 2013 at 8:22 am | | Reply

    amboih tak banyak dia kata…

    okeh sediakan duit raya utk 5 + a anak sy yer 😛

  25. Fakarepain
    Fakarepain July 24, 2013 at 8:39 am | | Reply
  26. Sobri Mansor
    Sobri Mansor July 24, 2013 at 8:56 am | | Reply

    5 rat…. tahniah

  27. Azie
    Azie July 24, 2013 at 10:30 am | | Reply

    Untung ler, boleh beli baju untuk Ain sekali kan, ehh Titan tak ada duit raya ke untuk putih saya ni. :mrgreen:

  28. Aya
    Aya July 24, 2013 at 12:21 pm | | Reply

    Tahniah..tahniah..masyuk… 🙂

  29. Naziman Azlye
    Naziman Azlye July 24, 2013 at 1:56 pm | | Reply

    “Walaupun jumlahnya tidaklah banyak sangat” itu bersamaan dengan RM593.60. 🙂

  30. Wan Fauzi™
    Wan Fauzi™ July 24, 2013 at 2:25 pm | | Reply

    banyak jugak dapat duit raya dari jomniaga nie….

  31. FaizAlias
    FaizAlias July 24, 2013 at 2:45 pm | | Reply

    Jom lawan siapa baynak duit raya tahun ni…hehehe…

  32. sensasi2020
    sensasi2020 July 24, 2013 at 10:33 pm | | Reply

    Bagus bro…tak banyak, tapi bagi org lain byk tu….Alhamdulillah..dpt duit raya, kalau gua bilalah dpt byk tu kalau blog cebisan macam gua ni. Semoga tuan En Titan semakin mencanak lagi rezeki.

  33. sensasi2020
    sensasi2020 July 24, 2013 at 10:34 pm | | Reply

    Bila dpt duit, apapun boleh lakukannnya….???

  34. AUC
    AUC July 25, 2013 at 4:42 pm | | Reply

    dapat secotek je 🙂

  35. ajumohit
    ajumohit July 26, 2013 at 8:52 pm | | Reply

    tahniah!! wow byk tu, untung ain maisarah

  36. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah August 5, 2013 at 12:49 am | | Reply

    Kena join jomniaga juga macam en.titan ni 🙂

  37. khairul asrol
    khairul asrol August 6, 2013 at 7:54 pm | | Reply

    aku tak berapa pandai nak share dengan jomniaga ni. hihi.

  38. its maey
    its maey August 12, 2013 at 2:43 am | | Reply

    oihhh..byk sgt projek tu…beraye sakan lah tahun ni ye

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.