32 Responses

  1. Irwan Alessa
    Irwan Alessa July 24, 2013 at 3:40 pm | | Reply

    Pergghhh windows 95.. aku tak sempat jumpa dan belajar, ape pun simpan bro.. pastikan ianya masih berfungsi untuk legasi En.Titan yang berikutnya nanti.. Komputer lama, banyak hasilkan duit dan ilmu, pastinya akan menggamit memori.. πŸ˜€

  2. hafizrahim
    hafizrahim July 24, 2013 at 3:43 pm | | Reply

    aku pun ade gak sebijik..tapi akak aku dah jual kat mamak besi buruk..hampeh betul.

  3. Ikhmal Malique
    Ikhmal Malique July 24, 2013 at 4:09 pm | | Reply

    fifa 98 boleh sepak masuk gol sendiri an. hehe. sangat nostalgia ceritanya.

    1. titan
      titan July 25, 2013 at 2:39 am | | Reply

      haha..

      tekan je esc. Lepas tu, pepandailah pedajal geng lawan. Haha..

      1. hafizmd
        hafizmd July 25, 2013 at 7:26 am | | Reply

        aku tak ingat fifa berapa…tp aku selalu belasah keeper dia…sbb geram tak gol…hahhahaa

  4. Kak Long Mawar Merah
    Kak Long Mawar Merah July 24, 2013 at 5:27 pm | | Reply

    Rupa komputer tu lebih kurang macam komputer Kak Long masa kat universiti dulu juga tu.. πŸ™‚

  5. Naziman Azlye
    Naziman Azlye July 24, 2013 at 10:16 pm | | Reply

    Sungguh besar jasanya, kali pertama saya sentuh dan belajar komputer ni kalau tak salah tahun 2006-2008.

  6. MK Kimi
    MK Kimi July 24, 2013 at 10:59 pm | | Reply

    disket! budak2 skrg xkenal apa itu disket..haha!

  7. muktasim
    muktasim July 25, 2013 at 12:20 am | | Reply

    hebatnya masih boleh simpan lagi.. komputer pertama tahun 2000 pun dah tak tahu di mana.. hehe..

  8. Shaffik
    Shaffik July 25, 2013 at 12:36 am | | Reply

    wei bro..bila ko mention “ABBFund, A3union, 12DailyPro” teringat aku dulu main bender2 macam ni…aduhai.. gelak sorang2 aku kat sini…

    1. titan
      titan July 25, 2013 at 2:36 am | | Reply

      Haha..

      ada rupanya rakan seperjuangan. 😈

  9. eiela
    eiela July 25, 2013 at 2:14 am | | Reply

    aku pun ada 1 komp nih tp dah tak bleh guna.

  10. kakiblog
    kakiblog July 25, 2013 at 2:18 am | | Reply

    3 komputer lama yang sejenis dengan tu dah masuk stor..rosak

  11. halif
    halif July 25, 2013 at 2:29 am | | Reply

    Owh…jgn disebut nama game2 itu….sekarang jugak aku main karang. owh…jahatnya kamu mengingatkan aku kembali

    1. titan
      titan July 25, 2013 at 2:36 am | | Reply

      haha..

      apa salahnya kalau main pun. Asah skill lama je.. 😈

  12. sepol
    sepol July 25, 2013 at 3:16 am | | Reply

    ni masa kat ipt main game ramai2 best… buat business taip assignment pun menarik juga… lps tu buat cc

  13. Joe
    Joe July 25, 2013 at 6:40 am | | Reply

    Tahan jugak PC nie ye… PC aku dah lame lupus…

  14. ema
    ema July 25, 2013 at 7:12 am | | Reply

    komputer yg lama berkhidmat dan banyak jasanya..kena simpan elok-elok lah..hehehehe

  15. daddydee
    daddydee July 25, 2013 at 8:28 am | | Reply

    Abang disket tu apa? Biskut marie ke?

  16. zik
    zik July 25, 2013 at 12:00 pm | | Reply

    banyak jasanya … tukar lcd.. jimat sikit letrik… hehe

  17. Razlan
    Razlan July 25, 2013 at 2:12 pm | | Reply

    Klasik gitu,buat kenangan masa hadapan tu

  18. Hairul Azni
    Hairul Azni July 25, 2013 at 2:31 pm | | Reply

    Gua pun pernah terlibat dengan Swisscash..nasib baik sempat untung..

  19. AUC
    AUC July 25, 2013 at 4:47 pm | | Reply

    House of The Death game peberet tu πŸ™‚

  20. TehR
    TehR July 25, 2013 at 5:04 pm | | Reply

    ada sebijik kat rumah aku
    sedang bertapa

    tak siapa berani usik

  21. muhammad fakhruddin
    muhammad fakhruddin July 26, 2013 at 10:10 am | | Reply

    Komputer ni, zaman saya baru nak kenal komputer.

    Teringat pada laptop lama…

  22. Hafizul
    Hafizul July 26, 2013 at 4:16 pm | | Reply

    emm jangan nanti si semut buat sarang sudah..pakat main game lah kome..hahaha

  23. KiD
    KiD July 27, 2013 at 7:15 am | | Reply

    wallet tebal tu… banyak duit.. hehe

  24. akubiomed
    akubiomed October 16, 2013 at 2:14 am | | Reply

    Panjang sejarah PC Desktop. Sudah boleh dibukukan kisahnya. πŸ™‚

  25. onlajer
    onlajer October 16, 2013 at 2:46 am | | Reply

    yang ini gua jadi pakar red alert je hehe

  26. Man
    Man October 16, 2013 at 2:55 am | | Reply

    aku ada pc macam ni, tapi tak ley on dah. πŸ™

  27. Bahrain
    Bahrain October 16, 2013 at 3:07 am | | Reply

    game2x tu kebanyakan aku dah pernah main..game paling legend oo. komputer aku macam ni kat umah jadi perhiasan je.

  28. Shubhi
    Shubhi October 16, 2013 at 4:43 am | | Reply

    Boleh pakai lagi..? tak pernah rosak tukar mother board ke…?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.