40 Responses

  1. Juan
    Juan July 29, 2013 at 9:58 am | | Reply

    ko malas nak pi event, aku lagi lah malas, dok utara nun jauh tuh, event semua nak belah KL, Selangor dan Johor jer, mana la aku nak join jauh cenggitu

  2. Faizalpj
    Faizalpj July 29, 2013 at 9:59 am | | Reply

    Terbaek.saya pilih cendol

  3. Azie
    Azie July 29, 2013 at 10:06 am | | Reply

    Tak mau tinggal dengan nak cari no 3 haishh, ok apa satu alasan yang bagus mana tau terjumpa dengan mana-mana bakal isteri tak kisah la yang keberapa pun. :mrgreen:

  4. AUC
    AUC July 29, 2013 at 10:06 am | | Reply

    aku memang x pernah pergi mana2 event lagi seumur hidup ni hehehe

  5. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi July 29, 2013 at 10:20 am | | Reply

    Bulan puasa, semua event dibekukan daripada menghadirinya….selain dari bulan puasa boleh dipertimbangkan…tapi tak pernah dapat jemputan pun hoho

  6. hafizrahim
    hafizrahim July 29, 2013 at 10:24 am | | Reply

    Point yang ko berikan tu ada jugak dalam point aku..hahaha

  7. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 July 29, 2013 at 10:56 am | | Reply

    Macam ko takpe…. banyak benda yang ko boleh isi masa lapang….

  8. muja
    muja July 29, 2013 at 11:24 am | | Reply

    muja tak pergi memang tak de sebab lain,, sebab jauh,, kalau ada event,, and boleh pergi,, mmg muja pergi punya,, ekekeke

  9. Blog AsiaCube
    Blog AsiaCube July 29, 2013 at 12:01 pm | | Reply

    Saya tak pergi event sebab jauh terpisah oleh lautan 😀

  10. Danial Abdul Rahim
    Danial Abdul Rahim July 29, 2013 at 12:03 pm | | Reply

    Hati batu rupanya, patutlah berjaya 😀

    Ramai juga yang sanggup ambil advertorial yang rumah daripada review Encik Titan. Hoho.

  11. azman
    azman July 29, 2013 at 2:21 pm | | Reply

    Rambut sama hitam selera lain2…masing2 ada cara tersendiri dan selesa dengan cara dia untuk mendapat ”sesuatu” dari dunia blog.

    Apa-apa pun yg penting strategi memasing untuk standing among the crowds.

  12. ajumohit
    ajumohit July 29, 2013 at 2:40 pm | | Reply

    klu saya diberi peluang nak juga, apapun rezeki masing2 kan

  13. Ikhmal
    Ikhmal July 29, 2013 at 2:49 pm | | Reply

    buat even sesama kengkawan makan moreh tepi tangga masjid jah. haha. kalau event event high class blogger top lah sangat (tangan didada mata tgk atas) tak pernah lagi la join.

  14. iAwani
    iAwani July 29, 2013 at 3:04 pm | | Reply

    bagi saya blogger yang menetap di Kota Kinabalu, alamat pokai lah kalau setiap kali ada event mesti nak pergi .. tambang kapal terbang agak mahal apatah lagi kalau kerap berulang alik dua tiga kali dalam sebulan.. belum masuk kos hotel dengan makan.

  15. Denaihati
    Denaihati July 29, 2013 at 3:09 pm | | Reply

    Alhamdulillah dan terima ksih bro dah daftar walaupun sibuk, insyaAllah jumpa disana esok.

  16. zool
    zool July 29, 2013 at 3:20 pm | | Reply

    gathering tahun 2009 je aku penah pegi. lepas tu takde dah

  17. Faizal Fredley
    Faizal Fredley July 29, 2013 at 3:34 pm | | Reply

    hahaah..terbaik….saya pergi event sb saya blogger baru..saja nak tunjuk muka bagi org kenal sikit…hehehe

  18. daddydee
    daddydee July 29, 2013 at 3:51 pm | | Reply

    Daku pun jarang turun event sebab ada sebab yang tersendiri…

  19. Bin Muhammad
    Bin Muhammad July 29, 2013 at 4:59 pm | | Reply

    Nak pergi event pun perlukan modal…Dah lah dok jauh, macam xberbaloi jer. Tapi jika ianya bermanfaat…apa salahnya, sambil menyelam minum air.

  20. Mus
    Mus July 29, 2013 at 8:43 pm | | Reply

    Selagi ada orang tua.. utamakan mereka

  21. mrhanafi
    mrhanafi July 29, 2013 at 11:35 pm | | Reply

    ada event kalau time keje mana nak dapat pergi..

  22. onlajer
    onlajer July 29, 2013 at 11:51 pm | | Reply

    macam mana ya gua nak ampu lu haha

  23. suri
    suri July 30, 2013 at 1:03 am | | Reply

    tak pergi keluarga lebih di utamakan..bila anak ank besar..waktu insyallah dh bersedia…

  24. fiezaradzi
    fiezaradzi July 30, 2013 at 1:03 am | | Reply

    senang citer malas lah ek.. hehe.. jadi untunglahk itorang hari tu sebab ajak makan cendol, leh turun hari tu,. 😀

  25. hafizmd
    hafizmd July 30, 2013 at 1:04 am | | Reply

    tak kisahlah org cakap lu kerek ke, lu poyo ke, lu sombong ke…lantaklah

    gua tak kisah…

    thanks sbb sudi makan cendol ngn gua hari tu…lu mmg best!

  26. reezluv
    reezluv July 30, 2013 at 5:45 am | | Reply

    kalau ada masa,ada event kat Ipoh aku pegi..bape kali Mydin ajak gi event..lagi le..takde bayo pun..dapat baucar je..takyah la kot..lagipun waktu opis aku..baik aku keje je..:D tak pun shoot..

    aku kalau nak invite aku sekali event + kamera..RM500 tu adalah wajib..ahahaa

  27. fyna
    fyna July 30, 2013 at 6:12 am | | Reply

    fyna lagi lah jauh. kat sabak bernam. memang tak dan lah. 🙁

  28. hafizul
    hafizul July 30, 2013 at 8:09 am | | Reply

    Emm tepuk dada tanya selera lah kan..saya kalau kat jerteh ni, ada event untuk blogger rasa gak nak join…haha..jauh2 sory lah..memang tak kan perginya..kecuali berbaloi kalau saya nak pergi..kahkahkah..demand tak saya? Seronok baca artikel ni..walaupun katanya alasan semata-mata, tapi sebaliknya..hehe

  29. Naziman Azlye
    Naziman Azlye July 30, 2013 at 8:32 am | | Reply

    Tadi kata tiga sebab tapi dah jadi empat pula. haha

  30. nizam ijam
    nizam ijam July 30, 2013 at 4:31 pm | | Reply

    xper… lepas ni gua sebat cendul lu… letak kat event..kahkah

  31. zuan
    zuan July 30, 2013 at 5:29 pm | | Reply

    aku rasa kegelapan dan kekejaman.. hahahaha

  32. azwan
    azwan July 31, 2013 at 4:44 am | | Reply

    nak tulis malas je…tapi panjang berjela ko tulis..haha..

  33. JMR
    JMR July 31, 2013 at 5:38 am | | Reply

    pendek kata, bro titan ni MALAS la kan..hahaha..

  34. sukma
    sukma July 31, 2013 at 8:19 am | | Reply

    terbaik ler alasan ko bro, tapi kalau ada event cendol aku nak pergi gak…dah lama tak makan cendol…..

  35. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah July 31, 2013 at 11:30 pm | | Reply

    Betul tu. Kena sesuai juga dengan hasil yang kita berikan.

  36. Norfanil
    Norfanil August 1, 2013 at 2:54 pm | | Reply

    saya tak rajin pergi event kalau jauh.. kalau dekat dekat mid tuh ok la..
    betul tuh, kadang kadang tak berbaloi..
    kene fikir jugak tuh.. tapi kalau kebetulan event dekat dengan tempat di tuju, jalan jeee…
    sekarang dah tak heran pasal event.. dulu ada jugak jeles.. tapi skrg buat entry blog lagi menguntungkan dari pergi event… indeed..

    # nak tanya, en titan cikgu subjek apa?

  37. effort lab
    effort lab August 2, 2013 at 3:04 pm | | Reply

    tambah lagi 1, sebab hensem sangat. sepatutnya pergi event buat sumting, tak pepasal asyik bergambar aje! tak layan kata sombong pulak kan hehe

  38. muhammad fakhruddin
    muhammad fakhruddin August 2, 2013 at 9:45 pm | | Reply

    Saya pula teringin nak pergi, tapi jauh benor 😕

  39. Asyrof Asri
    Asyrof Asri December 7, 2013 at 3:42 am | | Reply

    Serius 100% kerek sangat cikgu Titan ni.

    Hahah!

    Apapun itu hak kita nak datang ke tidak kan? 🙂

  40. Cikgu Norazimah
    Cikgu Norazimah September 26, 2014 at 11:08 am | | Reply

    CN tak pernah pegi event.. blogger junior, siapalah yang pandang..huhu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.