33 Responses

  1. broFami
    broFami July 31, 2013 at 8:45 pm | | Reply

    Sedap ke cendol bakar tu.. kat shah alam ada jual tak.. wakakaka

    1. zuan
      zuan July 31, 2013 at 9:39 pm | | Reply

      special kat banting je 😆

  2. muja
    muja July 31, 2013 at 8:49 pm | | Reply

    Hahaha… Mana mangkuk ketiga??kesian dorang kena candid. Wakakaka

  3. zie fauzi
    zie fauzi July 31, 2013 at 8:56 pm | | Reply

    sate dan cendol buat mata ku terbeliak luas… mujur la awal pagi…. n baru nak bersahur….

  4. Shahrul
    Shahrul July 31, 2013 at 9:32 pm | | Reply

    waa…sonot2

  5. Juan
    Juan July 31, 2013 at 9:33 pm | | Reply

    cendol tetap memainkan peranan, hehehe :mrgreen:

    1. zuan
      zuan July 31, 2013 at 9:40 pm | | Reply

      trademark maaaaa :mrgreen:

  6. zuan
    zuan July 31, 2013 at 9:37 pm | | Reply

    datang juga event blog.. :mrgreen:

  7. Faizalpj
    Faizalpj July 31, 2013 at 10:13 pm | | Reply

    Terbaek.nice view

  8. Bin Muhammad
    Bin Muhammad July 31, 2013 at 11:05 pm | | Reply

    Cendol bakar Kuala Selangor ada di banting, femes cendol ni…kat KS siap ada drive through lagi…(jgn ingat McD jer ade)
    Alhamdulilah…majlis amal berjalan lancar, semoga diberkati dan beroleh ganjaran berganda dr ilahi.

  9. Wan Fauzi™
    Wan Fauzi™ August 1, 2013 at 12:10 am | | Reply

    rasa terliur pulak tengok cendol bakar nie…

  10. encikarman
    encikarman August 1, 2013 at 12:44 am | | Reply

    bro… sapa awek tudung hitam tuh?

  11. fiezaradzi
    fiezaradzi August 1, 2013 at 2:05 am | | Reply

    seap nampak cendol tu. itu ikut hati tu mau 3-4 mangkuk cendol tu..

    apa pun, acara ni bagus diteruskan walaupun di bulan-bulan lain..

  12. ayie
    ayie August 1, 2013 at 2:06 am | | Reply

    sedap ke cendol bakar…. xpernah makan… herm… kena try nih.

  13. onlajer
    onlajer August 1, 2013 at 2:27 am | | Reply

    cis ada tips keji dan jahat rupanya

  14. Qashmere
    Qashmere August 1, 2013 at 3:01 am | | Reply

    Bestnya dapat hadir majlis macam ni.

    p/s: ada abang arab hensem lah. hahahaa

  15. daddydee
    daddydee August 1, 2013 at 3:02 am | | Reply

    Kalau banting tu adalah kg kerinchi kompem aku dtg…hehehe

  16. Irwan Alessa
    Irwan Alessa August 1, 2013 at 3:04 am | | Reply

    ok gua salah time masuk blog bro.. hahahaha lapo terus.. wakakakaka..

  17. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 August 1, 2013 at 3:38 am | | Reply

    Hurmm….. awek tudung hitam tu jadi pilihan yea…..

  18. Hafizul
    Hafizul August 1, 2013 at 4:51 am | | Reply

    Hahahahahaha……memang suka keras saya baca artikel ni..lawak betul..memang lawak giler..kahkahkahkahkahkahkah..gambar ngn caption dia memang menjadi lahhh..hahahaha..hahahahahahahaha…ni lah bahaya masuk blog ni..hahaha

  19. ejam
    ejam August 1, 2013 at 5:11 am | | Reply

    aku nak kena cari cendol juga nanti ni…

  20. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi August 1, 2013 at 5:20 am | | Reply

    Gambar cendol last sekali tu melelehkan air liur merambu-rambu…!

  21. hafizrahim
    hafizrahim August 1, 2013 at 5:26 am | | Reply

    siapa sampai dulu..ko ke? peh..awal tu..bro, awek tudung hitam..dah sampai seru ke? hahaha

  22. papa mifz
    papa mifz August 1, 2013 at 5:26 am | | Reply

    oh cendol bakar sudah ada cawangan di Dengkil yer…

  23. sohoque
    sohoque August 1, 2013 at 6:26 am | | Reply

    tq bro,
    ilmu hitam yg lu ajar malam tu akan gua praktikkan. akan gua sihir semua blogger2 yg nak lawan SEO ngan gua. hahahah

  24. azwan
    azwan August 1, 2013 at 7:58 am | | Reply

    ada rahsia yang dikongsikan titan..untunglah siapa yang dapat pergi tu..dapat rahsia dari titan

  25. Norfanil
    Norfanil August 1, 2013 at 1:57 pm | | Reply

    banyak gambar kandid ni.. haha..

  26. Denaihati
    Denaihati August 1, 2013 at 4:27 pm | | Reply

    terbaiklah, terima kasih sifu dengan entri khas hebat ni….

  27. effort lab
    effort lab August 2, 2013 at 2:54 pm | | Reply

    boleh tahan tengok sate tu. 1 cucuk macam besar ajee

  28. fahmimustakim
    fahmimustakim August 2, 2013 at 3:32 pm | | Reply

    best tengok gambar susun cantik2 macam tu,hehe..so, dapat tak number awek tudung hitam? hehehehehehe

  29. MrJocko
    MrJocko August 2, 2013 at 9:27 pm | | Reply

    Patut la En Titan suka,,, rupanya ada cendol

  30. boni ultra kacak
    boni ultra kacak August 3, 2013 at 6:01 am | | Reply

    hahahaha. pelaris pada hari itu adalah cendol bakar!! hehehe

  31. 2013 pergi tak kembali, 2014 datang dengan harapan. | ahmadfaizal.com

    […] perhimpunan Blogrrr, KUM2013, Iftar eQurban dan […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.