21 Responses

  1. Ikhmal Malique
    Ikhmal Malique July 26, 2013 at 12:06 am | | Reply

    macam mana la melayu nak boleh kalau dengki dengki ni.

  2. eyriqazz
    eyriqazz July 26, 2013 at 12:42 am | | Reply

    wah, masyukk…sabor2 bro…org yang berjaya memang ramai dengki

  3. Anuar
    Anuar July 26, 2013 at 1:58 am | | Reply

    Patutlah malam tadi saya tak boleh masuk dekat semua blog Titan… Rupanya kena jangkitan Malware… Harap boleh selesaikan masalah tersebut….

  4. Joe
    Joe July 26, 2013 at 2:57 am | | Reply

    Ade ke orang buat macam tue.. Lepas nie buat watermark kat gambo..

  5. Azah
    Azah July 26, 2013 at 6:07 am | | Reply

    Dah daftar di jdr, tp belum pernah dpt job lg. maybe sbb x serius membida.

  6. Danial Abdul Rahim
    Danial Abdul Rahim July 26, 2013 at 7:23 am | | Reply

    Itu dia, sudah 45 kali dapat payment daripada Jobdirumah.

    Tahniah diucapkan kepada Encik Titan 😀

    Saya cuma boleh tolong doakan: Encik Titan sentiasa terpelihara daripada fitnah dan semoga Encik Titan kaya, berjaya dan bahagia selalu.

    Aamiin 🙂

  7. zuan
    zuan July 26, 2013 at 8:20 am | | Reply

    haah bro, bro earncent ada malware..

  8. Denaihati
    Denaihati July 26, 2013 at 10:13 am | | Reply

    ujian di bulan ramadhan, insyaAllah ada hikmahnyalah.

  9. Juan
    Juan July 26, 2013 at 12:11 pm | | Reply

    aku pun dah dapat komisen jobdirumah, yeyyyyy

  10. papa mifz
    papa mifz July 26, 2013 at 12:40 pm | | Reply

    den salah seorang yang beruntung sebab bro pernah balas msg den di FB…tq…

    ini semua dugaan org berjaya mcm bro , harap bro tabah…;)

  11. Hafizul
    Hafizul July 26, 2013 at 4:09 pm | | Reply

    Perghhh ni yang tak tahan ni..memang sakit segala hempedu dalam hati ni..sabar lah en titan..dugaan bagi mereka yang sudah berjaya..harap yang cilok tu, dapat balasan setimpal dengan apa yang mereka lakukan ni..aminnn

  12. MindaKini
    MindaKini July 26, 2013 at 4:33 pm | | Reply

    Hebat bro.. dah yang ke-45.. Semoga Murah rezki lagi
    pernah juga dapat, hari bubuh kat blog besok dah ada 2 sele… pastu sebulan dah takde.. hihihi

  13. Hairul Azni
    Hairul Azni July 26, 2013 at 10:55 pm | | Reply

    Sabar bro..dugaan di bulan Ramadhan tu..mungkin mamat tu nak cari duit lebih kot…

  14. hafizrahim
    hafizrahim July 27, 2013 at 1:27 am | | Reply

    sabar bro..dugaan bulan puasa..nanti ada la tu rezeki lebih..tapi pasal fivio tu gua xle blah..dah selalu sangat prob..tuka bro..tuka..

  15. sabree hussin
    sabree hussin July 27, 2013 at 3:39 am | | Reply

    pusing-pusing bangsa sendiri jugak yang banyak jadi dajal

  16. Ismail N
    Ismail N July 27, 2013 at 5:34 am | | Reply

    Wah! duit raya lagi.. Tahniah..

  17. Azie
    Azie July 27, 2013 at 5:57 am | | Reply

    Rezeki tu Titan, boleh belanja baju raya kat BAKAL2 Isteri tak pun bakal mak2 mertua :mrgreen:

  18. hatiputera
    hatiputera July 27, 2013 at 9:14 am | | Reply

    Wah dah payment yang ke 45. Tahniah.

  19. kakiblog
    kakiblog July 27, 2013 at 6:15 pm | | Reply

    saya pernah cuba masuk blog itu dan gagal kerana jangkitan malware…

    manusia yang busuk hati tak suka dengan kejayaan orang lain..

    kakiblog recently posted :Main Facebook Dapat Trafik Masuk Blog

  20. hafiz
    hafiz July 27, 2013 at 10:02 pm | | Reply

    Sabar bro, kalau macam dia buat duit memang tak lamalah…
    Wah dah ke 45….

  21. effort lab
    effort lab August 2, 2013 at 3:12 pm | | Reply

    tukar hosting cepat2 la. tak pasal2 berkubur earncent.. n pasal khianat tu hal biasa, lagi2 bab duit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.