22 Responses

  1. Sumijelly
    Sumijelly July 11, 2013 at 12:58 am | | Reply

    kak sumi pun tgh berjinak2.. tp x der hasil lagi ni.hik3…

    kene la sabar lagi…….

    1. titan
      titan July 11, 2013 at 1:19 am | | Reply

      sebab tu, kena tahu caranya. Hoho..

      Dapatkan kitab Teknik SEO Merah Jambu. 😈

  2. zool
    zool July 11, 2013 at 2:00 am | | Reply

    den pun nak try habis-habisan kat jomniaga ni.. ada nampak beberapa produk sesuai bulan Ramadhan ni.. Harap2 mengenalah umpan nanti

  3. Faizal Fredley
    Faizal Fredley July 11, 2013 at 2:09 am | | Reply

    saman tu yg sakit..hahaha pesih woo nak bayar saman…

  4. Ismail N
    Ismail N July 11, 2013 at 2:23 am | | Reply

    Adehh tak tahu sangat ehhh.. Kawe job di opis :mrgreen:

  5. Terbelog
    Terbelog July 11, 2013 at 2:40 am | | Reply

    ok. terhibur

  6. hafizmd
    hafizmd July 11, 2013 at 3:02 am | | Reply

    saman tu yg paling mencengkam jiwa

  7. reezluv
    reezluv July 11, 2013 at 3:19 am | | Reply

    yang setiap Rabu komisen dari Jomniaga tu amat best rasanya..komisen apa tu setiap Rabu?hhoo

  8. Mohd Helmi
    Mohd Helmi July 11, 2013 at 4:19 am | | Reply

    Baru mula promosi guna jomniaga ni dalam sebulan. Tapi belum dapat hasil lagi… Walaupun dapat trafik masuk web jualan, mungkin belum rezeki. 😉

  9. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi July 11, 2013 at 7:54 am | | Reply

    Bayar saman tu duitnya akan pergi pada tabung kerajaan untuk membangunkan negara. Syabas!

  10. Azie
    Azie July 11, 2013 at 9:48 am | | Reply

    Teringin sangat nak joint Program ni. tapi tu la Titan. saya ni lambat sikit nak hadam bab macam ni, nak kena betul2 faham baru boleh mencuba kalau tak hangat2 T. Ayam je la. hihihi

  11. papa mifz
    papa mifz July 11, 2013 at 10:29 am | | Reply

    saman atas kesalahan apa tuh bro..??

  12. zuan
    zuan July 11, 2013 at 11:23 am | | Reply

    hehe yup, yang penting percuma..hehehehe :mrgreen:

  13. munir ardi
    munir ardi July 11, 2013 at 12:00 pm | | Reply

    Saman ini pula yang sangat menakutkan aku di Malaysia dulu mesti tengok macam-macam sign di jalan, mau merokok mesti tahu tempat yang diperbolehkan

  14. Lizz
    Lizz July 11, 2013 at 3:24 pm | | Reply

    aku paling sayang jom niaga. hahahaa tiap rabu je ada duit masuk. alhamdulillah

  15. Joe
    Joe July 11, 2013 at 4:04 pm | | Reply

    Memang masyuk la komisyen lu… Haha

  16. Juan
    Juan July 11, 2013 at 7:42 pm | | Reply

    apsal link tuh “oh cikgu”, hehhee 😎

  17. Eimah Shahrir Gee
    Eimah Shahrir Gee July 12, 2013 at 9:39 am | | Reply

    yea, eimah pun bru try jomniaga ni. semangat kena rajin update blog kan 🙂 😉 😉 😉

  18. ahmadyani
    ahmadyani July 12, 2013 at 2:52 pm | | Reply

    Dalam banyak-banyak affiliate yang disertai, JomNiaga yang masukkkkk….

  19. eyriqazz
    eyriqazz July 12, 2013 at 4:14 pm | | Reply

    Cayola bro…lepas raya ni belanja gua cendol

  20. Hatimi Tahirruddin
    Hatimi Tahirruddin July 12, 2013 at 6:17 pm | | Reply

    dari haritu ingat nak try jomniaga ni tapi belum sempat lagi…

  21. Hafizul
    Hafizul July 17, 2013 at 6:19 am | | Reply

    hahaha..apa kes duk citer bagai ni?hahahahahaha..RM5 tu apa?

Leave a Reply to papa mifz Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.