11 Responses

  1. Cikgu Hairul
    Cikgu Hairul July 4, 2013 at 1:37 am | | Reply

    Maybank tengah problem. Tak boleh keluar duit, masuk duit, transfer duit. APTB.. 👿

  2. Anarm
    Anarm July 4, 2013 at 1:56 am | | Reply

    Aku baru balik dari Maybank tadi.. Ok je.. Online banking je kot yang problem..

  3. hafizmd
    hafizmd July 4, 2013 at 2:35 am | | Reply

    tahniah weh!

    ayat last paling best…hahaha

  4. staibaqhang
    staibaqhang July 4, 2013 at 2:39 am | | Reply

    online banking rasanya mmg tak berapa stabil lepas banyak dns malaysia kena serang ngan hacker 2 hari lepas.

  5. reezluv
    reezluv July 4, 2013 at 2:49 am | | Reply

    “Bukan komen sekali harung 2-3 hari semata-mata untuk menang.”

    ganas gile ayat tu..hahaha :mrgreen:

  6. Hafizul
    Hafizul July 4, 2013 at 3:50 am | | Reply

    Hehe..memang hebat dan rajin ni…hahaha

  7. papa mifz
    papa mifz July 4, 2013 at 4:47 am | | Reply

    fuh sengit tuh yer sebab dipisahkan satu point jer…

    tahniah bro!!

  8. Mohd Helmi
    Mohd Helmi July 4, 2013 at 4:49 am | | Reply

    Boleh tahan hadiahnya, tahniah bro. 🙂

  9. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi July 4, 2013 at 6:11 am | | Reply

    Tahniah ! rasa dengki pulak bia asyik baca para blogger dapat berbagai anugerah, hadiah, wang, komisyen dan sebagainya…!

  10. Anuar
    Anuar July 4, 2013 at 6:23 am | | Reply

    Tahniah Bro… Sentiasa murah rezeki Bro ni… Ada sahaja rezeki melalui blog yang diperolehi… 😉

  11. kakiblog
    kakiblog July 5, 2013 at 3:49 pm | | Reply

    tahniah..kejayaan demi kejayaan dapat diraih..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.