16 Responses

  1. amirnawawi
    amirnawawi August 1, 2013 at 3:52 am | | Reply

    Tapi hati-hati kalai beli barangan kulit, takut terkena kulit bab*..

  2. adarain
    adarain August 1, 2013 at 3:56 am | | Reply

    first time dengan nama nile.com.my/ kena tgk nie, mana tau ada yang berkenan..

  3. hafizrahim
    hafizrahim August 1, 2013 at 4:01 am | | Reply

    Bulan 5 punya transaction ni..nasib baik ko ingat ye..hehe..ok nanti aku nak usha kot2 ade barang murah

  4. encikarman
    encikarman August 1, 2013 at 4:42 am | | Reply

    tmpt shoping lagik, pantas ya. emm… kena cuba survey nih tgk ada brg menarik ke tak

  5. Hafizul
    Hafizul August 1, 2013 at 4:46 am | | Reply

    Pernah dengar nama nile ni..tapi kat mana ekk..nak kata pernah shopping kat sini, selama hayat tak pernah pulak beli online..haha..

  6. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi August 1, 2013 at 5:13 am | | Reply

    wah dah banyak perniagaan online shopping nih..baru saja habis baca Zappos.com, teringin jugak nak buka bisnes online shopping nih!

  7. papa mifz
    papa mifz August 1, 2013 at 5:40 am | | Reply

    den jarang beli barang online , tapi takpe jap2 lagi den tengok apa ada kat Nile nih…

  8. eyriqazz
    eyriqazz August 1, 2013 at 6:10 am | | Reply

    Dah cuba, memang puas hati..produk sampai cepat, produk berkualiti..Jauh berbeza dengan pengalaman produk sampai lambat giler2 order dengan lazada malaysia…

  9. zie fauzi
    zie fauzi August 1, 2013 at 6:25 am | | Reply

    dah banyak kali terjah website nile…tp xde yang berkenan di hati

  10. zuan
    zuan August 1, 2013 at 7:17 am | | Reply

    den klu barang on9 ni tak berani nak beli baju, seluar or kasut..nak best beli buku la.. banyak buku yang susah nak dapat kat kedai boleh dapat on9

  11. eddie
    eddie August 1, 2013 at 8:30 am | | Reply

    bleh lawan poslaj la lepas ni…dah makin banyak pesaing dalam courier nie skang

  12. reezluv
    reezluv August 1, 2013 at 3:14 pm | | Reply

    tak pernah beli barang online.. 😆

  13. effort lab
    effort lab August 2, 2013 at 2:51 pm | | Reply

    tak berapa pandai nak shoping2 online lagi :mrgreen: harap2 la servis nile makin lama makin tiptop!

  14. Azie
    Azie August 3, 2013 at 10:04 am | | Reply

    Pernah tau pascal Nile tu pun terra a kat blog Akak yan Puan Bee. Nak juga beli tapi tak berkenan lagi.

    Nanti ada items yang berkenan boleh beli. Dengar boleh barang sampai rumah baru bayar tu yang syoknya kan. 😮

  15. kakiblog
    kakiblog August 4, 2013 at 10:47 pm | | Reply

    beli online lebih mudah walaupun dasarnya sama iaitu keluarkan duit

  16. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah August 5, 2013 at 12:35 am | | Reply

    Boleh cuba juga bila perlu nanti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.