21 Responses

  1. Hafizul
    Hafizul August 1, 2013 at 5:47 am | | Reply

    Salamfone?apa tu? tak pernah dgr pong..emm kawasan KL ok lah u mobile..kat kawasan kampung, sakit hati tuhan aje yang tahu..rasa nak berhijrah ke KL jer..kahkahkah

  2. onlajer
    onlajer August 1, 2013 at 5:51 am | | Reply

    haha gua pun sama seperti hafizul apa itu salamfone, baru hari ini gua baca dan kalau pakai benda ni kena selalu jawab salam ke hehe

  3. faizalPj
    faizalPj August 1, 2013 at 5:59 am | | Reply

    promosi dia tak kuat.ramai tidak tahu.
    yg tahu boleh guna pergi haji kot

  4. Myra Jay
    Myra Jay August 1, 2013 at 6:01 am | | Reply

    MJ pengguna salamfon, servis diorang best.. tapi sayang cheq terpaksa berpaling..huhuu

  5. eyriqazz
    eyriqazz August 1, 2013 at 6:05 am | | Reply

    Salamfone patut belajar dengar tune talk ….

  6. Cikgu Hairul
    Cikgu Hairul August 1, 2013 at 6:17 am | | Reply

    Salamfon ni rasanya xox dulu. Masalah yg sama berlaku.. Tutp terus pun bagus. Tapi jgn tukar ke celcom dan maxis.. Mahal yang amat. Pakailah Digi atau umobile.

  7. zie fauzi
    zie fauzi August 1, 2013 at 6:23 am | | Reply

    salamfone?? celcom maxis digi tau la… huhuhu….

  8. hafiz
    hafiz August 1, 2013 at 6:42 am | | Reply

    Memang kurang promosi tu yg sales mereka takde

  9. ema
    ema August 1, 2013 at 7:09 am | | Reply

    kesian bagi mereka yg pakai perkhidmatan ini terpaksa tukar ke perkhidmatan yg lain

  10. Alin Marlini
    Alin Marlini August 1, 2013 at 7:20 am | | Reply

    1st time tau apa tu Salamfone…hehehehe

  11. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi August 1, 2013 at 8:15 am | | Reply

    Adat berniaga macam roda…

  12. eddie
    eddie August 1, 2013 at 8:27 am | | Reply

    salamfone…la dah berenti ke…baru je dgr nama ni… :mrgreen:

  13. sendiri
    sendiri August 1, 2013 at 10:58 am | | Reply

    Aritu rasa nak pakai dah salamfone ni…kejap je lah salam fone ni

  14. Shahrul
    Shahrul August 1, 2013 at 11:55 am | | Reply

    takpe…gagal sekali bukan bermakna gagal selamanya cewah.

  15. zuan
    zuan August 1, 2013 at 3:48 pm | | Reply

    rasa macam pernah nampak kat post office benda alah ni

  16. zool
    zool August 1, 2013 at 4:06 pm | | Reply

    kejap je… kesiannya… promosi memang tak kuat..

  17. effort lab
    effort lab August 2, 2013 at 2:49 pm | | Reply

    kurang promosi, so org pun tak berapa nak tau dan yakin.. dan macam biasala, bila unsur syariah diketengahkan, mesti ada je yang kacau daun 🙄

  18. kakiblog
    kakiblog August 2, 2013 at 3:02 pm | | Reply

    Salamfone kurang popular walaupun konsepnya bagus..

  19. Fakarepain
    Fakarepain August 2, 2013 at 4:11 pm | | Reply

    la baru je minggu lepas kenal dengan salamfone ni..tu pon member y mintak tlg topapkan dia punya kredit..tup2 minggu ni dah lingkup..dasyat2..

  20. daddydee
    daddydee August 3, 2013 at 3:27 am | | Reply

    Bukan rezeki mereka untuk bersaing gergasi 3 warna…

    saya pun guna u mobile

  21. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah August 5, 2013 at 12:43 am | | Reply

    Kena kuat jika nak berjaya dalam bisnes yang dah ada pesaing hebat-hebat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.