34 Responses

  1. munir ardi
    munir ardi August 3, 2013 at 6:17 pm | | Reply

    memang best kitab SEO ini semua yang sudah beli yang sudah hebat SEO tambah hebat

  2. Anarm
    Anarm August 3, 2013 at 7:51 pm | | Reply

    Aku tak sempat lagi nak buat ulasan ebook merah jambu ni..

  3. hisham mohamad
    hisham mohamad August 3, 2013 at 7:57 pm | | Reply

    Dah baca habis, memang terbaik dan dah mula dapat sikit-sikit dari jomniaga. Thanks to writter…

  4. silenceblogz
    silenceblogz August 4, 2013 at 12:46 am | | Reply

    baru dengar pasal ni.. ada tak link yg cerita detail pasal product ni?

  5. Hazmin Hamudin
    Hazmin Hamudin August 4, 2013 at 5:41 am | | Reply

    Ketinggalan dah aku dengan kitab ni. MPH ada jual tak? haha

  6. zool
    zool August 4, 2013 at 6:07 am | | Reply

    wah ramai dah review ye

  7. Norfanil
    Norfanil August 4, 2013 at 6:42 am | | Reply

    <– tak beli lagi.. hahahhaa..

  8. papa mifz
    papa mifz August 4, 2013 at 7:04 am | | Reply

    selepas nih pasti laris seperti cendol punya lu punya ebook tuh…;)

  9. muja
    muja August 4, 2013 at 7:48 am | | Reply

    wah,, fatin liyana is curious about it too,,, kih3

  10. Azie
    Azie August 4, 2013 at 8:07 am | | Reply

    Tunggu duit raya nanti, kot2 mak kasi duit raya lebih hihihihi, boleh la beli Ebook hang Titan.

  11. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi August 4, 2013 at 9:43 am | | Reply

    Tak beli lagi…lepas beli baru boleh buat review.

  12. Joe
    Joe August 4, 2013 at 10:22 am | | Reply

    Bayar domain dah $10 tambah hosting Hosgator, baby plan , bayar komisyen dan cas jomniaga… memang tak banyak untung sangat…

    1. titan
      titan January 28, 2014 at 8:34 pm | | Reply

      Memang tak berapa untung sangat sebenarnya.

      1. si bongkok
        si bongkok February 28, 2015 at 2:11 pm | | Reply

        Yang untung orang yang beli…

        En titan rugi sebab dier bongkar periuk nasi seo dier kat kita semua..:)

        Tak untung dunia takpe en titan…

        Untung DISANA itu jauh lebih AFDAL… 😉

  13. ahmadyani
    ahmadyani August 4, 2013 at 10:48 am | | Reply

    Produk yang bagus, mahal pun berbaloi membayarnya..

    1. si bongkok
      si bongkok February 28, 2015 at 2:17 pm | | Reply

      Yang lagi mahal banyak lagi kat pasaran tue…itu pon RAMAI LAGI org beli…tapi isi nya…hadoii..

      Saya risau en titan tutup jualan nya jekk… 😆

  14. sohoque
    sohoque August 4, 2013 at 11:22 am | | Reply

    kalau belum beli tapi mau tulis ttg kitab ni, boleh ke bro? hahahah

  15. zik
    zik August 4, 2013 at 2:07 pm | | Reply

    dah boleh buat kitab seo tuh… memang pakar la lu bro…

  16. waiman takwa
    waiman takwa August 4, 2013 at 2:45 pm | | Reply

    Wah tahniah.. Dah ada pengalaman..

  17. kakiblog
    kakiblog August 4, 2013 at 10:51 pm | | Reply

    tahniah kepada yang sudah membeli kitab seo ini..

  18. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah August 5, 2013 at 12:32 am | | Reply

    Tahniah.. Kena beli cepat sebelum naik harga. 🙂

  19. encikarman
    encikarman August 5, 2013 at 5:18 am | | Reply

    kena pau duit raya anak buah nih nak beli kitab dari tabib titan nih.

  20. daddydee
    daddydee August 5, 2013 at 5:45 am | | Reply

    berbaloi baloi…

  21. AUC
    AUC August 5, 2013 at 6:54 am | | Reply

    tunggu aku beli dulu baru nak ulas 🙂

  22. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 August 5, 2013 at 7:29 am | | Reply

    Tu dia…. nampaknya ramai customer yang berpuas hati…..

  23. effort lab
    effort lab August 6, 2013 at 9:55 am | | Reply

    100 x RM100..Wow! masyukkk 😀

  24. hafizrahim
    hafizrahim August 15, 2013 at 11:56 pm | | Reply

    Baru aku perasan ada link blog gua kat dalam ni..hehe

  25. Asyrof Asri
    Asyrof Asri November 22, 2013 at 7:54 am | | Reply

    Serius, tak beli lagi Buku Merah Jambu ni.

    Yelah Asyrof masih belajar, nak minta duit kat parents sekadar nak beli ebook baik belanjakan RM100 tu pegi beli pakaian ke gi jalan-jalan ke kan okay jugak.

    Hahah, okay ini memang benar apa yang parents saya katakan.

    So, buat masa ni memang tak beli lagi la.

    InsyaAllah sedikit masa lagi. 🙂

    1. titan
      titan January 28, 2014 at 8:33 pm | | Reply

      Beli mana yang penting dulu. Itu lebih afdal.

  26. Cik Iman
    Cik Iman November 7, 2014 at 1:12 pm | | Reply

    Selalu dengar orang sebut SEO nie, tapi apa benda sebenarnya? Cik Iman betul-betul tak paham apa maksudnya. Mohon pencerahan.

    1. si bongkok
      si bongkok February 28, 2015 at 2:14 pm | | Reply

      SEO bahasa mudahnya bina strategi nak tawan en gugel en yahoo en bing dan geng2 en yang lain…

      En titan dah lama tawan dah..

      Tapi en titan nie baik hati dier tawan pastue dier kongsi ilmu dengan kita semua..

      Tue yg sape cakap en titan ego laa..garang laa..macam bagus laa…mmg silap besar..dulu saya pon silap pandang en titan nie..

      Tapi skrg saya tahu en titan nie baik orang… :mrgreen:

      p/s: Kipas mcm mana pon xda nya en titan nak bg kitab nie pree..harga sekerat pon takkan nya… 😆

  27. Aya
    Aya January 31, 2015 at 5:17 pm | | Reply

    Ebook yang sangat sempoi tapi isi yang padat dan mudah dipraktikkan.. 🙂

  28. Ubaidullah
    Ubaidullah January 31, 2017 at 2:27 am | | Reply

    Salam en. titan .

    nak tanya macam mana nak dapatkan ebook seo merah jambu ya ?
    sebab banyak kali try klik link untuk beli tapi tak boleh masuk ja.

    mohon bantuan 🙂

    terima kasih

    1. titan
      titan February 2, 2017 at 6:02 pm | | Reply

      Terima kasih kerana membeli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.