27 Responses

  1. sensasi2020
    sensasi2020 August 7, 2013 at 5:06 pm | | Reply

    Betul2 dapat duit raya, tahniah bro…saya pula masih terkial2 mencari kaedah terbaik nak dpt spt bro…

  2. Hafizul
    Hafizul August 7, 2013 at 6:38 pm | | Reply

    Encik Titan, anak saya mintak duit raya RM300…dia kata encik titan ni dah tergolong dalam ketegori pemurah lagi baik hati..haha..selamat menangis lahh bersama bawang2 yang suka membuat kita semua sedih..hahaha…selamat hari raya buat en titan..salah silah comfirm 0-0 dahhh..lepas raya buat silap lagi..raya, mintaak maaf pulak..haha

  3. hafiz
    hafiz August 7, 2013 at 11:48 pm | | Reply

    Sayang jomniagakan….

  4. shaharil
    shaharil August 7, 2013 at 11:48 pm | | Reply

    Selamat Hari Raya. Kira kosong-kosong la ya untuk tahun ni. haha

  5. encikarman
    encikarman August 8, 2013 at 12:11 am | | Reply

    en. titan, bila open house?

  6. muja
    muja August 8, 2013 at 12:28 pm | | Reply

    tak faham part the word terakhir,, terakhir sebelum raya mungkin?

  7. Izzat Eshak
    Izzat Eshak August 8, 2013 at 4:22 pm | | Reply

    Congrats encik titan. Dah abes belum raya pertama nih?
    Selamat hari raya. Maaf zahir dan batin

  8. zool
    zool August 8, 2013 at 11:15 pm | | Reply

    menarik tu.. tu dah kira cukupla tu nak bagi duit raya kat ketua kampung ko ngan pakcik cendol banting

  9. BukhariMalek
    BukhariMalek August 8, 2013 at 11:28 pm | | Reply

    terbaik la bosss!

  10. Cikgu Hairul
    Cikgu Hairul August 9, 2013 at 12:59 am | | Reply

    Jangan lupa sediakan sampul duit raya utk budak2 yg datang rumah bro.

  11. zuan
    zuan August 9, 2013 at 4:47 am | | Reply

    berapo suku eh?

    hehe salam lebaran.. den nak ke banting mintak duit raya

  12. zik
    zik August 9, 2013 at 10:42 am | | Reply

    bersykur banyak sangat tuh.. syok btul dgan jomniaga nih…

  13. Wan Fauzi™
    Wan Fauzi™ August 9, 2013 at 2:53 pm | | Reply

    selamat hari raya aidilfitri maaf zahir & batin kepada seluruh muslimin & muslimat…

  14. hafiz
    hafiz August 9, 2013 at 5:01 pm | | Reply

    Tak buat open house ke bro…

  15. wazy
    wazy August 10, 2013 at 4:08 am | | Reply

    Terbaik la bro,selamat hari raya 🙂

  16. mia liana
    mia liana August 10, 2013 at 6:34 am | | Reply

    wahhh… banyak tu…

    selamat hari raya ya…

  17. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi August 10, 2013 at 3:52 pm | | Reply

    Tahniah 3x, lebat tuh! selamat hari raya aidilfitri dan moga ceria selalu.

  18. effort lab
    effort lab August 11, 2013 at 3:47 am | | Reply

    stress pulak tgk duit byk byk byk ni adoi..promote tapi tak mkn jerat.

  19. papa mifz
    papa mifz August 11, 2013 at 8:39 am | | Reply

    boleh tahan banyak tuh , untung la anak buah bro pasti dapat duit raya banyak tahun nih…hehe

  20. akubiomed
    akubiomed August 11, 2013 at 1:53 pm | | Reply

    Banyaknya duit Raya yang diterima.

  21. waimantakwa
    waimantakwa August 12, 2013 at 2:15 am | | Reply

    Senaman untuk blogger macamana pula? hehe

  22. eyriqazz
    eyriqazz August 12, 2013 at 2:21 am | | Reply

    Duit raya untuk anak2 saya mana bro>? Hehehe..

  23. blackrosehunter
    blackrosehunter August 12, 2013 at 2:32 am | | Reply

    selamat hari raya..

  24. azura
    azura August 12, 2013 at 8:52 am | | Reply

    sempena hari raya ini nak minta share duit raya tu boleh dak 😀

  25. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah August 12, 2013 at 11:50 pm | | Reply

    Alhamdulillah. Duit raya dari jom niaga banyak tu 🙂

  26. anif
    anif August 13, 2013 at 3:44 pm | | Reply

    Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf, Zahir & Batin..

  27. AUC
    AUC August 15, 2013 at 9:43 am | | Reply

    selamat beraya bro…
    berapa habis duit raya 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.