26 Responses

  1. Sunshine Kelly
    Sunshine Kelly August 12, 2013 at 5:31 pm | | Reply

    memang hobi perempuan suka shopping 🙂

  2. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah August 12, 2013 at 11:57 pm | | Reply

    hahha..betul-betul. Yang ini memang tak dapat ni nafikan. orang perempuan suka shoping 🙂

  3. Khairil Mazri
    Khairil Mazri August 13, 2013 at 12:33 am | | Reply

    kalo promote gadget best2 mesti ramai nak, termasuklah lelaki 😆

  4. effort lab
    effort lab August 13, 2013 at 2:00 am | | Reply

    kalau promote barang cantik, sah2 la perempuan tergoda. dan perempuan makin suka shopping on9 je. tak melecet tumit kaki katanya.

  5. ieta
    ieta August 13, 2013 at 2:57 am | | Reply

    Untung ada kaum perempuan kan? kalu tidak, tak habis produk di pasaran… hehe

  6. Hazmin Hamudin
    Hazmin Hamudin August 13, 2013 at 3:56 am | | Reply

    Orang perempuan ni memang suka shopping online sekarang ni. Mungkin kekadang masa.

  7. hafiz
    hafiz August 13, 2013 at 3:59 am | | Reply

    Ehm kena belajar ayat2 power ni…

  8. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi August 13, 2013 at 7:05 am | | Reply

    Kalau si lelaki yang cari duit memenag dia akan kedekut. Kalau si perempuan hanya dapat duit dari lelaki, dia akan pandai perabis.

  9. zool
    zool August 13, 2013 at 8:21 am | | Reply

    hohoho.. betul tu.. jom goda orang pompuan

  10. Bahrain
    Bahrain August 13, 2013 at 8:37 am | | Reply

    perempuan memang suka shopping pantang nampak murah + diskaun lgi2x online..ank buat ayat power memang tak reti..

  11. papa mifz
    papa mifz August 13, 2013 at 10:42 am | | Reply

    orang pompuan memang jenis senang keluar duit berbanding orang lelaki…hehe

  12. muja
    muja August 13, 2013 at 10:47 am | | Reply

    moga ramai la perempuan yang tergoda nanti ye,, 😀

  13. zuan
    zuan August 13, 2013 at 12:21 pm | | Reply

    hehe den mau goda pembaca buku..

  14. reezluv
    reezluv August 13, 2013 at 3:05 pm | | Reply

    kena la nampaknya gua gegoda gak.ahha..

  15. TehR
    TehR August 13, 2013 at 6:08 pm | | Reply

    dah lama aku tak goda kaum perempuan
    nampak kena bukak balik kitab lama ni

  16. ipengurusan
    ipengurusan August 13, 2013 at 6:38 pm | | Reply

    study case yang baik.. memang perempuan suka membeli online sekarang…

  17. Hafizul
    Hafizul August 14, 2013 at 12:34 am | | Reply

    Emm alamak..susah lah nak umpan kaum perempuan ni..adoiii…

  18. Denaihati
    Denaihati August 14, 2013 at 4:24 am | | Reply

    ini fitrah orang perempuan…heee. jangan tak goda…

  19. Qashmere
    Qashmere August 14, 2013 at 5:53 am | | Reply

    Shopping memang best!

  20. daddydee
    daddydee August 14, 2013 at 8:05 am | | Reply

    ramai perempuan tergoda dengan kehenseman cikgu ni kot…

  21. MrJocko
    MrJocko August 14, 2013 at 9:00 am | | Reply

    saya tak reti nak goda perempuan,,, perempuan saja yg reti goda saya,,, 🙂

  22. Ummi Hanie
    Ummi Hanie August 14, 2013 at 9:05 am | | Reply

    yer, mmg pompuan suke shopping… nak2 shopping online… dan selain shopping, den pun tokey kedai online jugek :p

  23. AUC
    AUC August 15, 2013 at 9:39 am | | Reply

    kena ayat power nak goda pompuan ni… bab ni yg ketar lututnya 🙂

  24. hafizrahim
    hafizrahim August 15, 2013 at 11:54 pm | | Reply

    Bab menggoda ni yang gua lemah ckit ni..takut termakan cara lain..hahah

  25. invictus
    invictus February 5, 2015 at 3:22 pm | | Reply

    kalau nak goda pun agak-agak lah ye as in pandai-pandailah sebab ada perempuan yang tak suka sweet talker..and tak semua perempuan yang suka shopping baik onlie atau jalan.kbye

  26. Madam Affiliate
    Madam Affiliate January 12, 2017 at 1:35 am | | Reply

    …women memang ditakdirkan dan dilahirkan love to shop till they drop.
    madam pun dah tua-tua ni still love shopping xtvt.Women if tak shop memang tak normal bagi Madam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.