27 Responses

  1. MrJocko
    MrJocko August 13, 2013 at 7:44 pm | | Reply

    Banyak tu RM500

  2. Anuar
    Anuar August 13, 2013 at 9:55 pm | | Reply

    Terima kasih di atas perkongsian info… Memang banyak cabang pendapatan yang boleh dihasilkan menerusi blog… Cuma kita kena rajin mencari dan ambil peluang…. Jangan biarkan peluang yang ada di depan mata berlalu pergi begitu sahaja…. 😉

  3. ajumohit
    ajumohit August 13, 2013 at 10:11 pm | | Reply

    tq for sharing, lepas raya ni mesti idea banyak mencurah, bolehlah join contest ni

  4. Izzat Eshak
    Izzat Eshak August 13, 2013 at 10:53 pm | | Reply

    Boleh tahan jugak contest2 dari company luar 😈

  5. zuan
    zuan August 13, 2013 at 10:57 pm | | Reply

    haha aku percaya yang majalah ibu tu

  6. hafizrahim
    hafizrahim August 13, 2013 at 11:25 pm | | Reply

    Menulis untuk branding..yes..aku setuju..cuma bab menang tu aku agak susah nak menang..hahaha

  7. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah August 13, 2013 at 11:56 pm | | Reply

    Boleh cuba juga ni. Mana tahu ada rezeki 😉

  8. Hafizul
    Hafizul August 14, 2013 at 12:43 am | | Reply

    Perghhh macam mana boleh menang dalam penulisan di buku IBU tu?ni dah kategori bapak ni..haha

  9. halif
    halif August 14, 2013 at 1:14 am | | Reply

    thanks bro sebab kongsi. Boleh try ni. Tgh bosan tak de wat pape.

  10. Man
    Man August 14, 2013 at 1:20 am | | Reply

    hang join tak..hahaha

  11. muja
    muja August 14, 2013 at 1:57 am | | Reply

    ok,,, seram nak join,, lalala

  12. shaharil
    shaharil August 14, 2013 at 2:51 am | | Reply

    Hadiah yang lumayan. Boleh dicuba. hehe..

  13. eyriqazz
    eyriqazz August 14, 2013 at 3:41 am | | Reply

    Fuhh, dah lama tak join contest dan menang ni..Hehehe….

  14. Irwan Alessa
    Irwan Alessa August 14, 2013 at 4:12 am | | Reply

    hahahaha takde rezeki nak menang..

  15. Ummi Hanie
    Ummi Hanie August 14, 2013 at 4:18 am | | Reply

    mmg berangan2 nk jadi penulis profesional.. cewahhh… cuma masa agk mncemburui

  16. Asyrof - Blogger Tanah Arab
    Asyrof - Blogger Tanah Arab August 14, 2013 at 4:31 am | | Reply

    Ya Allah .. lamanya dah tak singgah blog Peminat Cendol ni.

    Segan pulak nak komen. :p

    ””””””””””
    InsyaAllah praktikal tak lama lagi akan tamat jadi mudah untuk Asyrof kembali menulis. 🙂

    Saudara Faizal, doakan Asyrof ya. 😉

  17. onlajer
    onlajer August 14, 2013 at 4:38 am | | Reply

    gua akan search

  18. TehR
    TehR August 14, 2013 at 6:25 am | | Reply

    aku boleh menulis
    cuma nak menang je yang payah

  19. Ikhmal Malique
    Ikhmal Malique August 14, 2013 at 6:36 am | | Reply

    pernah jugak menang entri terbaik yang di adili blogger popular. hehe dapat rm 150. ok la kan. hehe

  20. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi August 14, 2013 at 7:29 am | | Reply

    Menulis boleh sangat tapi tak suka dengan tekanan untuk menang. Jadi, tulis saja ler…

  21. daddydee
    daddydee August 14, 2013 at 8:03 am | | Reply

    kalau rajin semua pun boleh buat duit…mahu ke tidak je tulis…

  22. reezluv
    reezluv August 14, 2013 at 8:49 am | | Reply

    dulu ingat lagi karangan gua selalu je dapat A dalam exam masa sekolah..sejak budaya membaca blog ni….memacam bahasa aku jumpa..sampai aku sekali terlibat..tapi asas tu tetap ada.. 😎

  23. papa mifz
    papa mifz August 14, 2013 at 9:16 am | | Reply

    kedua-dua contest tuh dah makin dekat dengan due datenya…

  24. hafiz
    hafiz August 14, 2013 at 12:58 pm | | Reply

    Boleh try test ni,..

  25. AUC
    AUC August 15, 2013 at 9:36 am | | Reply

    nampak senang tapi payah…

  26. cerita best
    cerita best August 15, 2013 at 12:38 pm | | Reply

    kalau banyak idea memang boleh try…

  27. effort lab
    effort lab August 16, 2013 at 1:11 pm | | Reply

    dapat first prize mmg masyuk laa :mrgreen:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.