29 Responses

  1. anuar
    anuar August 14, 2013 at 10:53 pm | | Reply

    Blog papa mifz memang menarik. .. ada masanya saya juga rajin terjah blog beliau…

    1. Asyrof Asri
      Asyrof Asri October 26, 2013 at 2:40 am | | Reply

      Ye, kome pun selalu je ke blog papamifz tu.

      Serius, seronok. 🙂

  2. hafizrahim
    hafizrahim August 14, 2013 at 11:33 pm | | Reply

    Aku pun tergeliat gak lidah nak sebut mifz ni..tapi anggap je tau sebut..hehe..dia ni rajin gak komen kat blog aku.

    1. Asyrof Asri
      Asyrof Asri October 26, 2013 at 2:42 am | | Reply

      Serius, memang susah nak sebut.

      Tapi sebutkan juga.

      Sebab bila dapat jumpa papa mifz tu nanti senang nak sebut tak la tergelak sakan nanti.

      heheh 😉

  3. Man
    Man August 14, 2013 at 11:38 pm | | Reply

    muka anak dia macam kacukan pakistan la..besar mesti kacak..

    1. Asyrof Asri
      Asyrof Asri October 26, 2013 at 2:42 am | | Reply

      Serius, konfem kacak! 🙂

  4. encikarman
    encikarman August 15, 2013 at 12:35 am | | Reply

    banding dgn abgensem, mana lagi ensem ni? boleh review kat blog nih berbandingan keensemen papamifz dgn abgensem dan boni kacak.

    1. Asyrof Asri
      Asyrof Asri October 26, 2013 at 2:44 am | | Reply

      Rasanya anak papamifz lagi hensem!

      Hahah! 🙂

      Yelah nama domain je abangensem tu.

  5. daddydee
    daddydee August 15, 2013 at 1:14 am | | Reply

    semoga papa mifz terus berjaya cam en titan…

  6. muja
    muja August 15, 2013 at 2:17 am | | Reply

    muja dan papa mifz dengan encik ada satu persamaan, semua rabun dan berkaca mata. tunggu masa nak lasik je dah cukup fulus nanti,, huhuuu

    pesanan untuk en titan : sila cepat kawin supaya tidak jelez dengan kehenseman putera papa mifz 😛

    1. Asyrof Asri
      Asyrof Asri October 26, 2013 at 2:47 am | | Reply

      Kalau orang perempuan nak lasik takde masalah.

      Orang lelaki jika lasik, susah nak angkat berat.

      Huh! Kacau tu ..

  7. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi August 15, 2013 at 3:04 am | | Reply

    Betul tu…cukup tak reti nak sebut Mifz, terseksa batin setiap kali melihat dan mahu menyebutnya…

  8. Irwan Alessa
    Irwan Alessa August 15, 2013 at 3:47 am | | Reply

    hahahahahaha..ada juga unsur lawak nya.. apa pun blog yang baru pindah rumah kan?? ada juga pergi ke blog nya..

  9. papa mifz
    papa mifz August 15, 2013 at 5:01 am | | Reply

    bro thx sebab sudi join contest den , gembira hati den…;)

  10. Denaihati
    Denaihati August 15, 2013 at 5:03 am | | Reply

    ada kelainan dan menarik blog papamift dan semoga beliau terus sukses. juga good luck bro untuk kontest beliau.

  11. ema
    ema August 15, 2013 at 5:16 am | | Reply

    good luck…

  12. hafiz
    hafiz August 15, 2013 at 5:51 am | | Reply

    rasanya bro lagi rabun dari PM kot…

  13. reezluv
    reezluv August 15, 2013 at 5:58 am | | Reply

    kalau beliau gadis sure aku dah tergoda..ahaaha..niche tu memang mahal..hohoo.. :mrgreen:

  14. Mohd Yazed
    Mohd Yazed August 15, 2013 at 6:01 am | | Reply

    Gud Luck for the contest..baru terjah dan dia memang mempunyai kepakaran dalam bidang nie..

  15. onlajer
    onlajer August 15, 2013 at 6:27 am | | Reply

    haha kena selongkar lebihlah kalau nak review dia punya blog nih

  16. jardness
    jardness August 15, 2013 at 6:37 am | | Reply

    lepas neh review blog saya pula. hehehe

  17. deno
    deno August 15, 2013 at 8:08 am | | Reply

    salam kenal… deno datang dari blog papamifz 🙂 blog papamifz, blog peberet^^ first time datang sini… good luck untuk contest papamifz! deno pun rasa nak join tapi sepanjang berblog, belum pernah review blog … hihi^^

    btw, jemput ke blog dayangdeno ya… ini link deno : http://www.dayangdeno.blogspot.com

  18. AUC
    AUC August 15, 2013 at 9:32 am | | Reply

    moga berjaya geng 4 mata 🙂

  19. MrJocko
    MrJocko August 15, 2013 at 11:12 am | | Reply

    bila nak review blog MrJocko.com

  20. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah August 16, 2013 at 12:08 am | | Reply

    hebat papa mifzni. ada kedai cermin mata yea. 😯

  21. Myra Jay
    Myra Jay August 16, 2013 at 3:20 am | | Reply

    Bestnyer dapat review yang lengkap macam ni, boleh juga dikembangkan untuk blog MJ, niche ni masih tak berapa nak jumpa..
    BTW TQ cikgu TiTan berkongsi 🙂

    Terpikir pasal ‘about me’ terus nak godek blog sendiri nak ushar tulis apa..heheee

  22. papa mifz
    papa mifz August 16, 2013 at 5:45 am | | Reply

    terima kasih atas segala input dan cadangan serta kata nasihat , akan diperbaiki mana yang patut…:)

  23. Hafizul
    Hafizul August 18, 2013 at 4:50 am | | Reply

    Hehe..terbaik…tu dia sifu dah berikan guide line tu..hehe..semoga berjaya yer encik titan..

  24. lasik
    lasik February 5, 2015 at 9:59 am | | Reply

    Did lasik in excelview midvalley..Vision is not good.. Night vision is terrible with glare, haloes and starbust. It is so real.. please share with others. Be responsible and spread love.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.