15 Responses

  1. Farisya Anastasyia
    Farisya Anastasyia August 15, 2013 at 11:27 pm | | Reply

    amin…moga Allah memakbulkan doa kita. 🙄

  2. hafizrahim
    hafizrahim August 15, 2013 at 11:46 pm | | Reply

    Aku baru tahu..terima kasih atas perkongsian bro..insha Allah aku akan hafal.

  3. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah August 16, 2013 at 12:14 am | | Reply

    terima kasih perkongsian qunut nazilah ini en.titan

  4. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi August 16, 2013 at 2:20 am | | Reply

    Terima kasih Ustaz…umat Islam memerlukan maklumat ini sekarang

  5. zuan
    zuan August 16, 2013 at 2:30 am | | Reply

    alhamdulillah, terima kasih atas perkongsian cikgu

  6. Akuro San
    Akuro San August 16, 2013 at 6:49 am | | Reply

    first dengar tentang Qunut Nazilah nih masa aktif jadi AJK Surau kat IPT.. akak-akak usrah ler yg citer…
    waktu skrg nih mmg terbaik amalkan Qunut Nazilah nih sbb da byk negara Islam yg huru-hara. Lebih ‘terkedu’ bila dengar khabar yg pintu sempadan ke Palestine yg dr Mesir dah ditutup akibat huru-hara yg melanda Mesir. bayangkanlah satu-satunya ‘jalan’ untuk menghantar bantuan ke Palestine iaitu dr Mesir, kini sudah tiada.
    bayangkan, mesti Israel dah ketawa besar dgn keadaan mcm nih. memudahkan ‘kerja’ dia org… 🙁

  7. papa mifz
    papa mifz August 16, 2013 at 11:02 am | | Reply

    akan diamalkan , terima kasih berkongsi perkara bermanfaat nih bro…

  8. effort lab
    effort lab August 16, 2013 at 1:27 pm | | Reply

    hafal jangan tak hafal. dan praktikkan juga 😉

  9. Bahrain
    Bahrain August 16, 2013 at 6:36 pm | | Reply

    macam pernah dengar nie, terima kasih kerana mengingatkan kembali..Semoga Islam terus mekar.

  10. onlajer
    onlajer August 17, 2013 at 4:22 am | | Reply

    jujurnya aku memang belum menghafalkanya 😐

  11. AUC
    AUC August 17, 2013 at 10:19 am | | Reply

    semoga dgn mengamalkan qunut nazilah ni dpt menyelamatkan saudara kita di bumi mesir sekarang ni..

  12. Hafizul
    Hafizul August 18, 2013 at 4:46 am | | Reply

    Emm tak hafal lagi..ni baru tahu apa itu qunut nazilah..terima kasih kongsikan..

  13. opahjelite
    opahjelite July 10, 2014 at 3:27 pm | | Reply

    alhamdulillah..

    terima kasih atas perkongsian…tengah mencari2 erti sebenar..

    inshaAllah pasti akan hafal…semoga sahabat2 kita di Palestin dilindungi oleh Allah s.w.t.

  14. naimah
    naimah October 14, 2014 at 5:46 pm | | Reply

    bila sy tau pasal doa ni , sy jarang amalkan .tapi suatu hari sy rasa down gila , tak leh nak concentrate belajar .then sy cuba dgr doa ni dah hayati . Alhamdulillah , diberi ketenangan dan semangat nak menuntut ilmu tu datang kembali dgn lebih semangat .ayuh kita amalkan qoa qunut nazilah ini !

  15. siti
    siti November 22, 2016 at 4:42 am | | Reply

    boleh diamalkan ketika solat bersendirian kah? terima kasih kepada yang menjawab soalan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.