37 Responses

  1. KiD
    KiD August 25, 2013 at 11:13 pm | | Reply

    Samseng?? aku tak suka betul laaa.. yang aku suka, SAMSUNG. keh keh keh

    1. hafizrahim
      hafizrahim August 25, 2013 at 11:51 pm | | Reply

      Samsung s4 seketul please..haha

    2. Farisya Anastasyia
      Farisya Anastasyia August 26, 2013 at 12:50 am | | Reply

      shakiddo.com<–duta tegar samsung.hee..gurau2 je..jgn marah ye bro 😆

    3. Khairul Zamri
      Khairul Zamri August 26, 2013 at 10:01 am | | Reply

      Aku pun suka samsung bro, tenang hidup haha

  2. shahfir
    shahfir August 25, 2013 at 11:18 pm | | Reply

    memang samseng tue..menyusahkan orang..buat kid..dah banyak menang hadiah dari samsung tu pasal suka huhu..

  3. Akuro San
    Akuro San August 25, 2013 at 11:24 pm | | Reply

    biasa kalau jumpa blog yg pasang benda nih, saya terus ‘close’ jer. tak der makna nak tunggu. baik baca info kat blog lain yg sudi bagi informasi dgn lebih ikhlas dan memudahkan pembacaan…

  4. hafizrahim
    hafizrahim August 25, 2013 at 11:50 pm | | Reply

    Samseng facebook? Samseng ke? Walaupun paksa like lepas je aku skip benda alah ni..hehe

  5. muja
    muja August 25, 2013 at 11:52 pm | | Reply

    yang atas tu dah biasa,, yang last paragraph tu agak luar biasa sedikit,,, hehe,, tak pe la encik,, asalkan kita tahu kita betul,, 🙂

  6. onlajer
    onlajer August 25, 2013 at 11:53 pm | | Reply

    oh samseng fb macam ini ya aku ingat ini gangster fb

  7. Fauzi Blues
    Fauzi Blues August 25, 2013 at 11:57 pm | | Reply

    Mmg patah balik la jawab nye..

  8. Faizal Fredley
    Faizal Fredley August 26, 2013 at 12:06 am | | Reply

    perghh..kalau mcm ni button pangkah kat atas seb;ah kanan tu jer aku nampak..hahah

  9. zool
    zool August 26, 2013 at 12:44 am | | Reply

    memang button pangkah je jalannya

  10. Cikgu Hairul
    Cikgu Hairul August 26, 2013 at 1:18 am | | Reply

    Samseng ni patut kena cantas. Kita buat operasi cantas besar-besaran.

  11. Anuar
    Anuar August 26, 2013 at 1:57 am | | Reply

    Betul tu… Memang samseng facebook boleh memaksa orang klik like, sebab menunggu terlalu lama… Tapi prinsip saya, saya tak akan klik, sebab saya rasa agak menyusahkan nak menunggu lama… Kadang tu saya terus jer tekan pangkah blog tersebut….

  12. Azah
    Azah August 26, 2013 at 2:04 am | | Reply

    nampak kotak ni, terus close tab. x datang2 dah lepas tu.

  13. Hazmin Hamudin
    Hazmin Hamudin August 26, 2013 at 2:06 am | | Reply

    AKu kalau paksa2 like ni memang aku pangkah je terus… Takda option lak tu. Terus kena like je.

  14. AUC
    AUC August 26, 2013 at 2:15 am | | Reply

    aku kalau masuk ada samseng paksa kita like, mampuiiii aku x gi dah blog gitu, menyusahkan org je…

  15. kak ina kl
    kak ina kl August 26, 2013 at 2:29 am | | Reply

    😈 memang tak suka bila ada benda ni

  16. MrJocko
    MrJocko August 26, 2013 at 2:31 am | | Reply

    aku baru nak buat,,,

  17. Anarm
    Anarm August 26, 2013 at 3:02 am | | Reply

    Bila masuk blog yg ada keluar kotak like macam ni kalau aku tutup je blog dia tak kira ada butang pangkah atau takde.. rasa serabut bila nk start membaca tiba2 keluar kotak like walaupun ada butang pangkah tutup kotak tu..

  18. Kimi Jamai
    Kimi Jamai August 26, 2013 at 3:27 am | | Reply

    Kdang2 kita taktau pun apa benda yg kita like tu.. So, berhati hati lah.. Nk samseng biar bertempat.. 😀

  19. Irwan Alessa
    Irwan Alessa August 26, 2013 at 3:37 am | | Reply

    hahhahha kalau penting aku inspect element bagi hilang, dapat baca jadi lah.. hohoho kalau tak penting untuk aku baca harap maaf, aku close tanpa ikhsan..

  20. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 August 26, 2013 at 3:50 am | | Reply

    Bila zaman muzik auto dah mula takde… benda nie pulak menular….edess

  21. incik
    incik August 26, 2013 at 4:42 am | | Reply

    samseng pulun..”tak semua orang pandai dan genius macam hang”.. hat ni ceq stuju benaq.

  22. Ikhmal Malique
    Ikhmal Malique August 26, 2013 at 4:42 am | | Reply

    kalau like yang kita tekan tu like fanpage blog tu juga saya tak kisah nak tekan like. tapi yang menganjingnye, tu bukan like fanpage blog tu, tapi like fan page iklan apa benda pun kita tak tau. memang meniaga la depa nih. 😈

  23. azwan
    azwan August 26, 2013 at 4:56 am | | Reply

    kalau ada itu semua. memang aku pangkah je..
    owner blog tu tak tengok statistik ke..berapa ramai yang masuk and baca blog dia? atau berapa ramai yang pangkah

  24. Ezad Skytech
    Ezad Skytech August 26, 2013 at 5:36 am | | Reply

    Samseng la sangat kan…kalau jumpa macam ni terus X je…takde kompromi..sape lagi SAMSENG sekarang ni…haha

  25. Dkna Abza
    Dkna Abza August 26, 2013 at 6:05 am | | Reply

    PANGKAH! X..pilihan bijak ehheee

  26. hafizmd
    hafizmd August 26, 2013 at 8:01 am | | Reply

    kalau takde butang pangkah, mmg aku cari butang pangkah kat browser…

    mmg malas nak tunggu lama2…

  27. ema
    ema August 26, 2013 at 8:31 am | | Reply

    kalau keluar page facebook yang tunggu lama macam ni terus tutup..

  28. Joe
    Joe August 26, 2013 at 8:32 am | | Reply

    Aku pernah tengok yang 99999 saat. Diorang tak tahu ke bukan selalu aku nk log in facebook. Kalau dah tengok bende macam nie, baik close terus.

  29. blackrosehunter
    blackrosehunter August 26, 2013 at 1:22 pm | | Reply

    baik pangkah kt browser je macam ni..

  30. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah August 26, 2013 at 11:52 pm | | Reply

    Lama tu nak tunggu 30minit. Baik baca tempat lain kan. 😎

  31. Hafizul
    Hafizul August 27, 2013 at 8:40 am | | Reply

    NAsihatlah pada mereka yang memerlukan..like me…hahaha

  32. chii
    chii August 27, 2013 at 5:28 pm | | Reply

    mmg tak la nak masuk lg page mcm ni

  33. Ladfe Amir
    Ladfe Amir August 27, 2013 at 5:59 pm | | Reply

    nak kasi baca ke tak? tapi jangan memaksa suruh buat itu ini. tak suka

  34. sabree hussin
    sabree hussin March 19, 2015 at 4:14 pm | | Reply

    harga dah turun dah ni barang hhe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.