36 Responses

  1. sweetkurma
    sweetkurma August 19, 2013 at 6:14 am | | Reply

    betul tu sungguh kacak hehe

  2. daddydee
    daddydee August 19, 2013 at 6:18 am | | Reply

    Blogger hebat juga ni…

  3. zool
    zool August 19, 2013 at 6:20 am | | Reply

    kenal mamat ni. memang kacak..

  4. hafizrahim
    hafizrahim August 19, 2013 at 6:20 am | | Reply

    Oo ini ke ejam..first time tengok gambar dia..ok2..aku rasa lepas ni makjn ramai yang join kontest.

  5. ejam
    ejam August 19, 2013 at 6:23 am | | Reply

    InsyaAllah awal bulan 10 nanti Haq dapatlah adik…teman bergaduh atau teman bermanja tu sama-samalah nantikan di blog aku…akan lebih kerap update ler bila dah ada 2 anak nanti..hehe

    1. blackrosehunter
      blackrosehunter August 20, 2013 at 12:32 am | | Reply

      owhh..haq bakal ada adik la ni.. ๐Ÿ™‚

  6. Ikhmal
    Ikhmal August 19, 2013 at 6:24 am | | Reply

    owh… ini la rupanya tauke karipap mini tu.. :mrgreen:

  7. Carlos Santiago
    Carlos Santiago August 19, 2013 at 6:33 am | | Reply

    baru kenal blogger ni. hehehe

  8. Juan
    Juan August 19, 2013 at 6:50 am | | Reply

    blogger yg hebat nihh

  9. Ummi Hanie
    Ummi Hanie August 19, 2013 at 6:58 am | | Reply

    haq dah nak dapat kawan tu bro. haha…

    ok pasni den pun nak story pasal anak byk2 supaya tokey cendol rajin datang lagi dan lagi… tp tokey cendol mmg selalu dlm carta pegomen bulanan pun… kan kan kann….

  10. Mohd Yazed
    Mohd Yazed August 19, 2013 at 7:03 am | | Reply

    Salam perkenalan..boleh join contest yang dianjurkan..

  11. Hafizul
    Hafizul August 19, 2013 at 7:04 am | | Reply

    Baiknya review encik titan ni..lembut aje membacanya..hehe..terbaik…

    1. hafizmd
      hafizmd August 19, 2013 at 8:05 am | | Reply

      hohoho…entri berjiwa penyayang ๐Ÿ™‚

      1. Hafizul
        Hafizul August 20, 2013 at 9:16 am | | Reply

        Yesss i like it…hahaha

  12. Irwan Alessa
    Irwan Alessa August 19, 2013 at 7:38 am | | Reply

    Tauke karipap mini yang kacak ni.. betul, karipap mini dia pernah gemparkan dunia blogging.. Hampir buat aku mengigau malam.. hahaha

  13. wazy
    wazy August 19, 2013 at 8:02 am | | Reply

    review yang terbaik la ni…semoga berjaya bro

  14. ema
    ema August 19, 2013 at 8:52 am | | Reply

    good luck…saya pun masih tak kenal blogger ejam ni

  15. kakiblog
    kakiblog August 19, 2013 at 3:06 pm | | Reply

    baru tahu tentang blogger ejam othman ini..

  16. papa mifz
    papa mifz August 19, 2013 at 3:39 pm | | Reply

    Lepas nih makin laku la karipap mini bro Ejam ๐Ÿ˜‰

  17. Anarm
    Anarm August 19, 2013 at 3:46 pm | | Reply

    Aku pun selalu jugak follow cerita pasal Haq kat blog Ejam.. Seronok baca.. Entri dia pun ringkas2 je tak panjang meleret macam entri blog lu ni.. Tapi aku tak faham kenapa walaupun entri lu panjang2, aku tetap masuk blog ni utk baca entri lu tulis.. Lu ada pakai saka ke ape? Haha.. *gurau*

    1. hafizmd
      hafizmd August 20, 2013 at 5:13 am | | Reply

      hahahahaha..saka…hahhaa

      :mrgreen:

    2. ejam
      ejam August 21, 2013 at 4:36 am | | Reply

      tidak dinafikan, entri titan memang ber-saka-an betul, kalau dah mula baca mesti habiskan kalau tak memang tak senang hidup seharian dibuatnya..haha

  18. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah August 19, 2013 at 4:31 pm | | Reply

    Inilah taukey karipap mini tu yea. Selamat maju jaya En.EjamOthman. Sedap karipap mini tu ๐Ÿ˜›

  19. Nia Mk
    Nia Mk August 19, 2013 at 11:06 pm | | Reply

    Oohh,..contest ya. Good luck ok ๐Ÿ˜‰ hehe,..kelakar entrinya, mcm mana boleh dpt gambar yg 1st tu?

  20. hafizmd
    hafizmd August 20, 2013 at 5:14 am | | Reply

    mmg syoklah review ni…lu ni kan…gua mmg tabiklah bab2 review…

    serius, gua dah plan nak selongkar entri2 review di blog ni…nak belajar teknik review yg power

  21. halif
    halif August 20, 2013 at 7:52 am | | Reply

    Thanks sekali lagi bro sebab introduce satu lagi blog yg baik.

  22. Ismail N
    Ismail N August 20, 2013 at 12:03 pm | | Reply

    Uik, memang kacak. Tak lama lagi, ramai lah yg meminang. ๐Ÿ˜‰ Errkkk..

  23. Saljuhumairah
    Saljuhumairah August 21, 2013 at 12:20 am | | Reply

    RM50 tu… sapa nak bagi… Cikgu tak mau bagi duit raya untuk kitaorang ke?

  24. sukma
    sukma August 21, 2013 at 4:46 am | | Reply

    baru nak kenal…….huhu

  25. fyna
    fyna August 21, 2013 at 4:52 am | | Reply

    perrgghh.. tue dia. memang penyayang nih.

  26. zik
    zik August 21, 2013 at 2:48 pm | | Reply

    bapa penyayang beb… hah sapa suka makan karipap mini boleh order tuh…

  27. AUC
    AUC August 21, 2013 at 3:43 pm | | Reply

    baru je kenal… nnti singgah lah buat kawan pulak sebabnya geng 4 mata jg nih heheheh

  28. Myra Jay
    Myra Jay August 22, 2013 at 12:40 am | | Reply

    Teringat juga dengan karipap mini beliau.. memang sedap ๐Ÿ˜€

  29. drInspirasi
    drInspirasi August 22, 2013 at 10:33 am | | Reply

    Hehe, pandai dia promosi. Cukup kreatif.

  30. Mohd Helmi Ahmad
    Mohd Helmi Ahmad August 22, 2013 at 2:12 pm | | Reply

    Assalamualaikum, salam perkenalan. Nak follow blog ni, tapi tak jumpa butang follow pula.

  31. nanang
    nanang August 23, 2013 at 6:54 am | | Reply

    bapak sayang anak,dan tentu saja sayang istri lah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.