24 Responses

  1. Anuar
    Anuar August 21, 2013 at 1:17 am | | Reply

    Tahniah… RM521.00… Banyak juga tu.. Boleh tambah duit raya ni… Raya kan lama lagi…

  2. onlajer
    onlajer August 21, 2013 at 1:49 am | | Reply

    pergh tiap – tipa minggu RM500 memang terbaiklah

  3. Qashmere
    Qashmere August 21, 2013 at 2:28 am | | Reply

    Wow!@ banyak tu weoih…. patot la hutang PTPTN dah abis. LOL

  4. Hazmin Hamudin
    Hazmin Hamudin August 21, 2013 at 2:59 am | | Reply

    Banyak tu.. Boleh buat jamuan raya cendol ni.

  5. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi August 21, 2013 at 3:40 am | | Reply

    Tahniah! meleleh air liur tengok, terketar-ketar tangan nak joint sama nih!

  6. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah August 21, 2013 at 4:44 am | | Reply

    JOm daftar 🙂 Nanti dapat bayar lebih sikit hutang PTPTN :mrgreen:

  7. reezluv
    reezluv August 21, 2013 at 6:05 am | | Reply

    seminggu sales Rm500++..peh….sebulan dah Rm2K..affiliate je tu plak..hoho

  8. sohoque
    sohoque August 21, 2013 at 6:25 am | | Reply

    tahniah bro. byk mangkuk cendol blh beli tuuuuu

  9. papa mifz
    papa mifz August 21, 2013 at 7:03 am | | Reply

    masyuk tuh , macam2 boleh beli dengan jumlah sebanyak tuh…;)

  10. Ladfe Amir
    Ladfe Amir August 21, 2013 at 7:15 am | | Reply

    hoho..patutlah tak pegi join event mana2 anjuran pengiklan. buat affilate pun dah boleh cover

  11. hafizmd
    hafizmd August 21, 2013 at 9:08 am | | Reply

    gua mmg dah agak dah…gaji ni lu nak belanja gua cendol ke? keh3

    moga makin masyuk!

  12. encikarman
    encikarman August 21, 2013 at 10:06 am | | Reply

    oit oit oit… nak jeles tak guna, kena tingkatkan usaha nih. hi ahh hi ahhh….

  13. hafizrahim
    hafizrahim August 21, 2013 at 10:22 am | | Reply

    banyak tu bro..aku sekali pun tak lepas lagi..hari tu pernah keluar sekali dalam bentuk paypal..tapi amount minimum RM20 je..saje try test sistem..hehehe

  14. hafizrahim
    hafizrahim August 21, 2013 at 10:24 am | | Reply

    500+ tu kira dah boleh makan cendol 10 mangkuk sehari..hehehe

  15. zuan
    zuan August 21, 2013 at 3:05 pm | | Reply

    den baru dapat 1st komisyen dari jomniaga.. tapi blum dapat bayaran lagi la

  16. Danial Abdul Rahim
    Danial Abdul Rahim August 21, 2013 at 3:19 pm | | Reply

    4 X RM500 = RM2,000.

    Pergh! Memang tak terkalah blog Lelaki kacak nih. Memang betul-betul power.

    Hoho. 😉

  17. khairul asrol
    khairul asrol August 21, 2013 at 3:37 pm | | Reply

    bestnya hidup macam titan. hahaha

  18. AUC
    AUC August 21, 2013 at 3:40 pm | | Reply

    tiada ucapan secantik bahasa, tahniah bro… 🙂

  19. hafiz
    hafiz August 21, 2013 at 5:20 pm | | Reply

    Tahniah semoaga terus menjadi orang kaya

  20. daddydee
    daddydee August 22, 2013 at 12:36 am | | Reply

    Masyuk tu terbaik la bro…tahnaih…

  21. fyzal
    fyzal August 22, 2013 at 3:53 am | | Reply

    Power power. Murah rezki tu. Harap harap lepas ni aku pun dapat lah buat sales dari JomNiaga.

  22. ajumohit
    ajumohit August 22, 2013 at 6:05 am | | Reply

    tahniah, boleh buat open house nanti

  23. Hafizul
    Hafizul August 22, 2013 at 6:18 pm | | Reply

    Entah lah..nak kata apa lagi ekk??nak cakap satu jer..encik titan memang hebat bab cari duit dan nafkah untuk bakal-bakal bini encik titan..tahnaih..hope one day i will challenge you Encik Titan yang kacak…

  24. kak baery
    kak baery August 28, 2013 at 4:12 am | | Reply

    seminggu 500 – sebulan dah dapat 2000. boleh duduk goyang kaki kat umah..nie..nak try lah camnie..setengah macam pening jer..

Leave a Reply to Ladfe Amir Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.