23 Responses

  1. PakarNiaga.com (AMIN)
    PakarNiaga.com (AMIN) August 22, 2013 at 11:32 pm | | Reply

    @Titan,

    Bertambah lagi 1 … Web bookmark Made In Malaysia. bukan
    calang2x.. 🙂

    Ikhlas,

    AMIN JOHAR
    (Pendaftar Domain)
    PAKAR NIAGA

  2. hafizrahim
    hafizrahim August 22, 2013 at 11:43 pm | | Reply

    Ok..tambah lagi satu..harap2 boleh maintain..macam kartikel kadang2 ade problem gak kejap2..busuk hari tu pun xle nak login

  3. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah August 23, 2013 at 12:08 am | | Reply

    Boleh cuba ni 🙂

  4. hafiz
    hafiz August 23, 2013 at 1:28 am | | Reply

    Boleh cuba ni…

  5. daddydee
    daddydee August 23, 2013 at 1:54 am | | Reply

    Menarik ni boleh cuba nanti

  6. ema
    ema August 23, 2013 at 7:33 am | | Reply

    boleh cuba nanti…

  7. azwan
    azwan August 23, 2013 at 8:38 am | | Reply

    akan dicuba sedikit masa lagi.

    sokong buatan selangor !

  8. effort lab
    effort lab August 23, 2013 at 1:00 pm | | Reply

    tak lama lagi femes la. mmg orang suka website ping2 ni 🙂

  9. shahfir
    shahfir August 23, 2013 at 1:28 pm | | Reply

    mesti kena cuba ni

  10. reezluv
    reezluv August 23, 2013 at 3:01 pm | | Reply

    orait..bagus..cuba-cuba.. :mrgreen:

  11. encikarman
    encikarman August 24, 2013 at 8:10 am | | Reply

    hohoho.. bleh ngurat aweks tak kat situh?

  12. munir ardi
    munir ardi August 24, 2013 at 10:38 am | | Reply

    terimakasih reviewnya blogku di banned dari busuk.org semoga ini bisa jadi penggantinya

  13. Khairul Zamri
    Khairul Zamri August 24, 2013 at 2:07 pm | | Reply

    Boleh cuba jugak nie huhu, dah lama tak ping mane2 web ni

  14. AUC
    AUC August 24, 2013 at 3:41 pm | | Reply

    baru tau test terus, sokong produk org kita..

  15. azura
    azura August 24, 2013 at 3:48 pm | | Reply

    kita blog agregrator la titan…ke tak

  16. Hafizul
    Hafizul August 25, 2013 at 8:16 am | | Reply

    InsyaAllah ada masa saya cuba..

  17. Hairul Azni
    Hairul Azni August 25, 2013 at 10:38 am | | Reply

    Produk baru..kena cuba..

  18. papa mifz
    papa mifz August 26, 2013 at 9:20 am | | Reply

    oh tempat ping yer , okeh jap2 lagi den usha tengok…

  19. Ismail N
    Ismail N August 26, 2013 at 12:28 pm | | Reply

    Ada lagi ehhhh? Yg lain2 tu pon kawe tak terlayan… :mrgreen:

  20. wan gerrard
    wan gerrard August 26, 2013 at 2:47 pm | | Reply

    menarik jugak, boleh cuba ni

  21. kak ina kl
    kak ina kl August 26, 2013 at 11:48 pm | | Reply

    selamat hari raya
    wah ada lagi tempat nak ping..nanti leh cuba 😀

  22. Azie
    Azie August 27, 2013 at 4:48 am | | Reply

    Tak pernah dengar pun S2U ni Titan, S4 Pernah la :mrgreen:

  23. Ladfe Amir
    Ladfe Amir August 27, 2013 at 5:53 pm | | Reply

    tambah satu lagi tempat untuk ping entri. harap boleh kekal maintain

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.