23 Responses

  1. zie fauzi
    zie fauzi August 23, 2013 at 12:46 am | | Reply

    semoga impian menjadi kenyataan…… good luck… 😛

  2. Anuar
    Anuar August 23, 2013 at 12:49 am | | Reply

    Ada contest baru rupanya… Nak kena join ni… Manalah tahu boleh menang hadiah pertama

  3. onlajer
    onlajer August 23, 2013 at 1:03 am | | Reply

    bali,gua pun nak pergi juga lah walau pun mengikut maklumat yang gua dapat ia tak sesejuk bandung

  4. daddydee
    daddydee August 23, 2013 at 2:10 am | | Reply

    googd luck bro…

  5. nanang
    nanang August 23, 2013 at 6:41 am | | Reply

    gunung krakatau berbeda pulau dengan bali bro,,lebih asyik sekalian keliling indonesia.

  6. zool
    zool August 23, 2013 at 7:59 am | | Reply

    gua honeymoon dekat2 je dulu.. belum banyak duit lagi nak pegi bali ni

  7. dkna abza
    dkna abza August 23, 2013 at 8:15 am | | Reply

    Dkan dah pernah try nasi padang original kat pasang indonesia..memang best!

    1. titan
      titan September 13, 2013 at 4:08 am | | Reply

      nasi padang original memang sedap.

      berjuta rupiah gak gua makan dengan kawan. haha.. :mrgreen:

  8. Azie
    Azie August 23, 2013 at 10:11 am | | Reply

    Amboi syoknya, ni nanti nak pi dengan sape? Putih nak ikut boleh? :mrgreen:

  9. Mohd Rasul
    Mohd Rasul August 23, 2013 at 4:49 pm | | Reply

    “bakal-bakal bini” bini tu yg x tahan hahaha… awal2 da pasang niat nk bebini banyak 🙂

    1. titan
      titan September 8, 2013 at 10:14 pm | | Reply

      niat tu penting maaa.

      haha..

  10. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah August 24, 2013 at 4:19 am | | Reply

    Semoga berjaya en.titan 😛

  11. Denaihati
    Denaihati August 24, 2013 at 5:19 am | | Reply

    terkenal 1dunia, rasannya memang semua orang ada angan-angan nak kebali kot.semoga bro sukses untuk kontes ni.

  12. XILA
    XILA August 24, 2013 at 1:53 pm | | Reply

    good luck..from the same contest 🙂

  13. Nana Unique
    Nana Unique August 24, 2013 at 10:27 pm | | Reply

    hii..good luck… nice blog

  14. Hafizul
    Hafizul August 25, 2013 at 8:11 am | | Reply

    Tinggi harapan encik titan..semoga ada kejayaan di situ..kalau mak encik titan baca ni, mesti dia senyum aje kan?haha

    1. titan
      titan September 28, 2013 at 12:05 pm | | Reply

      mak gua tak baca blog gua.

      Nak search pun tak tahu. hehe..

  15. Ismail N
    Ismail N August 25, 2013 at 3:06 pm | | Reply

    Kawe pon teringin nak pegi Bali jugak.. Tapi mesti pegi OT dulu lah..

  16. MrJocko
    MrJocko August 31, 2013 at 3:49 pm | | Reply

    Bali memang besttt

  17. DTIRA
    DTIRA September 3, 2013 at 7:28 am | | Reply

    singgah dan follow sini…
    Good luck… ^^
    semoga hajat tercapai.. ^_^ Amin!

    jemput singgah..

    http://diaristira.blogspot.com/

  18. azman
    azman September 4, 2013 at 8:20 am | | Reply

    Pernah ke Bali,tapi rasa nak pergi lagi.

  19. Khairul Zamri
    Khairul Zamri September 14, 2013 at 2:29 pm | | Reply

    Good luck bro semoga berjaya

  20. Asyrof Asri
    Asyrof Asri September 20, 2013 at 1:44 am | | Reply

    InsyaAllah akan pergi satu hari nanti. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.