11 Responses

  1. PakarNiaga.com (AMIN)
    PakarNiaga.com (AMIN) August 23, 2013 at 8:39 am | | Reply

    @Titan,

    Aku lak kena apply cuti dulu.. Dapat.. ‘ON’ GREEN LIGHT! 😀

    Ikhlas

    AMIN JOHAR
    (Pendaftar Domain)
    PAKAR NIAGA

  2. reezluv
    reezluv August 23, 2013 at 9:29 am | | Reply

    aku tak dapat pergi….harap maklum..hehe.. :mrgreen:

  3. Ladfe Amir
    Ladfe Amir August 23, 2013 at 9:34 am | | Reply

    gua tak sure lagi pegi atau tak. wife gua ada hal lak hari tu

  4. Anarm
    Anarm August 23, 2013 at 9:49 am | | Reply

    Aku pun dapat tapi tak confirm lagi boleh pergi ke tak.

  5. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi August 23, 2013 at 10:55 am | | Reply

    Boleh jumpa di sana nanti, Insyallah!

  6. anuar
    anuar August 23, 2013 at 12:05 pm | | Reply

    Saya pun dapat dua tiket percuma. .. kemudian ada 2 orang rakan office saya pun dapat seorang satu tiket percuma. . Disebabkan kena paksa tulis entri dekat blog mereka. .. kalau takder aral melintang kita jumpa dekat sana. .

  7. wazy
    wazy August 24, 2013 at 1:10 am | | Reply

    Belum confirm lagi untuk hadir,takut ada job je hari tu

  8. muja
    muja August 24, 2013 at 1:34 am | | Reply

    saya dapat gak macam encik titan,, rasanya nak buat offer macam entry ni jugak la sebab memang tak mungkin dah saya boleh pergi,, kat kl,, sobsss,,, ok la,, nak promote jugak la 😀

  9. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah August 24, 2013 at 4:17 am | | Reply

    Bagus ni.. :mrgreen: Tahniah.

  10. zuan
    zuan August 24, 2013 at 6:05 pm | | Reply

    hehe jmpa sana.. den pun dapat gak.. 😎

  11. Hafizul
    Hafizul August 25, 2013 at 8:03 am | | Reply

    Kebarangkalian tu susah nak diramalkan..haha..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.