22 Responses

  1. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah August 26, 2013 at 11:59 pm | | Reply

    Kat sana ada team park singapore.. Jangan tak pegi bila sampai sana 😛

  2. Cikgu Hairul
    Cikgu Hairul August 27, 2013 at 2:15 am | | Reply

    Kat singapura ada singa tua yang besar tengah muntahkan air. Rasanya itu je la tarikan selain universal studio.

  3. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi August 27, 2013 at 2:39 am | | Reply

    Biasa pergi ke sana beberapa kali tapi semua atas urusan perniagaan…tak pernha pergi untuk bercuti atau berjalan-jalan lagi…

  4. Muaz
    Muaz August 27, 2013 at 4:08 am | | Reply

    baru pergi minggu lepas.. haha

  5. Qashmere
    Qashmere August 27, 2013 at 4:17 am | | Reply

    Bestnya jalan2. Singapore memang best! Nak pergi lagi ler

  6. Hazmin Hamudin
    Hazmin Hamudin August 27, 2013 at 4:34 am | | Reply

    Sudah semestinya USS wajib dilawat. Ceh. Padahal akupun tak pergi lagi Singapore tu.

  7. onlajer
    onlajer August 27, 2013 at 5:18 am | | Reply

    cis gua tak pernah explore lebih dari changi airport

  8. Anuar
    Anuar August 27, 2013 at 6:14 am | | Reply

    Bestnya dapat lemancong pergi ke Singapore… Wlaupun saya belajar dekat Johor hampir 7 tahun, tapi tak pernah sekali pun sampai dekat sana… Dengar cerita dekat Singapore ni boleh beli HP pada harga yang lebih murah dari Malaysia… Tapi kena beli satu atau dua unit sahaja dan kena masukkan Sim Card ke dalamnya, untuk mengelakkan dirampas oleh Kastam…

  9. Siti
    Siti August 27, 2013 at 6:45 am | | Reply

    Kena pergi Thief Market!!

  10. papa mifz
    papa mifz August 27, 2013 at 7:52 am | | Reply

    selamat bercuti yer bro…enjoy..!!

  11. eyriqazz
    eyriqazz August 27, 2013 at 8:36 am | | Reply

    Fridge magnet satu…hehehe

  12. Hafizul
    Hafizul August 27, 2013 at 8:36 am | | Reply

    Teruja gak nak pergi..tak ada pengalaman lagi nihhh..haha..tiket saya letak baik2 yer..nanti saya ambik..hahaha

  13. sendiri
    sendiri August 27, 2013 at 10:04 am | | Reply

    Syok cuti2 bejalan ni…luas pandangan…..

  14. Ismail N
    Ismail N August 27, 2013 at 1:55 pm | | Reply

    Kawe nak melancong ke Banting dulu weh… :mrgreen:

  15. zuan
    zuan August 27, 2013 at 2:45 pm | | Reply

    jom USS hujung tahun ni

  16. KiD
    KiD August 27, 2013 at 2:49 pm | | Reply

    Jom lah kita pergi Singapore.. hehehe

  17. hafiz hafizol
    hafiz hafizol August 27, 2013 at 3:13 pm | | Reply

    Untung ah duit poket org sponsor… HAHAHA =p

  18. chii
    chii August 27, 2013 at 5:26 pm | | Reply

    g la merlion ngn sentosa island

  19. Ladfe Amir
    Ladfe Amir August 27, 2013 at 5:55 pm | | Reply

    belum pernah sampai sana

  20. Myra jay
    Myra jay August 28, 2013 at 5:19 am | | Reply

    Bestnyer….
    Selamat bercuti cikgu 😀

  21. staibaqhang
    staibaqhang August 28, 2013 at 7:50 am | | Reply

    tak pernah sampai sana… aku rasa better hang berenang ja pegi sana… bukan jauh pun dari johor tu..

  22. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 August 29, 2013 at 8:11 am | | Reply

    Boleh la makan bihun singapore dan murtabak singapore…..tak pun bandingkan rasa cendol kat sana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.