26 Responses

  1. zool
    zool August 16, 2013 at 10:31 pm | | Reply

    hebat memang hebat tu

  2. ejam
    ejam August 16, 2013 at 10:58 pm | | Reply

    Semoga hasil tulisan kau menjadi igauan indah gadis2 di luar sana yg dahagakan ayat manis dr seorang lelaki kacak seperti encik titan.
    Menjadi diri sendiri biasanya selalu dibenci namun itulah seni untuk disayangi…hehe

  3. ahmadyani
    ahmadyani August 16, 2013 at 11:22 pm | | Reply

    Bro Titan saya pun selalu mendapat komen yang sama dan rasanya seperti dari Jubah Fesyen yang sama, tapi saya padam sebab komennya tidak kena dengan entri yang saya tulis dan ia selalu masuk dalam kotak spam.

    1. titan
      titan August 17, 2013 at 12:03 am | | Reply

      yap. Aku tahu tu. Itu spam robot rasanya kalau tak silap. Tidak pun, dia rajin copy paste komen tu.

      Anggap aje aku kena tipu. haha..

  4. Anuar
    Anuar August 17, 2013 at 12:03 am | | Reply

    Bestlah bila dah ada peminat… Elok juga dah ada peminat ni… Semoga lekas bertemu jodoh…

  5. hafizrahim
    hafizrahim August 17, 2013 at 12:15 am | | Reply

    aku tak minat ko..aku sayang ko ketat2..agak2 lagi meremang tak bulu roma ko? hahaha

  6. zuan
    zuan August 17, 2013 at 2:00 am | | Reply

    den yang baca ni pun dah meremang

  7. Akuro San
    Akuro San August 17, 2013 at 3:12 am | | Reply

    bagi saya, walaupun penulisan blog En. Titan menggunakan ‘bahasa kasar’, tapi hakikatnya En. Titan ni bukanlah jenis yg ‘kejam’ tak boleh blah…tapi jenis yg kejam2 lawak gitu.. huhu~
    sama mcm situasi sebenar masa saya lihat di Seminar Buat Duit Dengan Blog dulu… walaupun ckp style ‘bahasa kasar’, tapi org dengar rasa nak tergelak jer..
    so far, org senang dgn style penulisan En Titan… jadi tak hairanlah kalau ada peminat kan… πŸ˜‰

  8. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi August 17, 2013 at 4:12 am | | Reply

    Orang tua macam saya nih sudah tentu orang kata tak siuman kalau menulis gaya ala-ala Tuan Titan…

  9. Ikhmal Malique
    Ikhmal Malique August 17, 2013 at 4:31 am | | Reply

    saye pun minat penulisan awak juga… 😳

  10. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah August 17, 2013 at 4:35 am | | Reply

    Peminat diam-diam tu en.titan πŸ™‚

  11. yusri
    yusri August 17, 2013 at 5:12 am | | Reply

    Kalau dah ada peminat letaklah fb fanpage supaya mudah peminat nk tahu info2 terkini. Just my opinion πŸ™‚

  12. Azah
    Azah August 17, 2013 at 5:36 am | | Reply

    nasib baik bukan peminat tegar. haha

  13. Rosmiza
    Rosmiza August 17, 2013 at 6:18 am | | Reply

    Untungla ada peminat.. =)

  14. AUC
    AUC August 17, 2013 at 10:17 am | | Reply

    aku pun kena goda jg jubah tu huhuhuhu

  15. muazfaris
    muazfaris August 17, 2013 at 2:38 pm | | Reply

    hai, saya pun peminat awak jugak la,. πŸ™‚

  16. hafiz
    hafiz August 17, 2013 at 2:38 pm | | Reply

    Ooo aku dapat juga….spam rupanya

  17. Hafizul
    Hafizul August 17, 2013 at 3:19 pm | | Reply

    Saya sejak mengenali lelaki kacak ni, sampai ke hari ni, masih terpaut hati pada setiap penulisan merepek encik titan ni..

    By:peminat setia blog encik titan..hahahahaha..

  18. Juan
    Juan August 17, 2013 at 4:30 pm | | Reply

    saya pun suka cara penulisan awak 😳

  19. Bin Muhammad
    Bin Muhammad August 17, 2013 at 5:04 pm | | Reply

    Percayalah ungkapan ini…”mata pena itu lebih tajam daripada mata pedang!”

  20. sohoque
    sohoque August 18, 2013 at 5:28 am | | Reply

    eh aku lama dah minat ko tau. tp aku malu nak cakap. ahaks!

  21. Ahmad Hati
    Ahmad Hati August 18, 2013 at 2:16 pm | | Reply

    Pakar SEO mesti lah ramai Peminat. Kacak dan bergaya. Gittew

  22. effort lab
    effort lab August 18, 2013 at 2:32 pm | | Reply

    ler ramai rupanya yg dapat komen dari jubah ni. komen tak kena dgn entri haha

  23. Denaihati
    Denaihati August 18, 2013 at 3:44 pm | | Reply

    bro memang ada banyak peminat…tapi peminat yang ini memang speciallah…

  24. cikgu naman
    cikgu naman August 19, 2013 at 4:57 am | | Reply

    ada jugak dapat dari onlineΒ² shop dengan komen yang lebih kurang sama..hehe

  25. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 August 20, 2013 at 8:51 am | | Reply

    Cuma peminat tu tak tempek gambar dia je la kan….hahahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.