29 Responses

  1. FaizAlias
    FaizAlias September 3, 2013 at 11:46 pm | | Reply

    Terbaik entri ni…. 😛

  2. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah September 4, 2013 at 12:25 am | | Reply

    Dia ni antara pemikir yang hebat.
    banyak perubahan yang dia lakukan.
    yang no 3 tu yang best. Melakukan kesilapan.
    mendalam benda tu.

  3. MrJocko
    MrJocko September 4, 2013 at 12:46 am | | Reply

    aku ingat hang nak kata Einstein tu hensem… Ekeke

  4. hafizrahim
    hafizrahim September 4, 2013 at 12:51 am | | Reply

    Yang point no. 10 tu aku selalu buat..haha

  5. Anuar
    Anuar September 4, 2013 at 1:01 am | | Reply

    Seminar Triple Your Online Sales! akan diadakan lagi pada 30 September 2013 atau 1 Oktober 2013… Tak tahu mana satu tarikh yang betul…

  6. papa mifz
    papa mifz September 4, 2013 at 1:25 am | | Reply

    point ke-3 tuh memang betul , kita belajar dari kesilapan…tapi jangan suka-suka pulak buat perkara salah…hehe

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah September 5, 2013 at 11:24 pm | | Reply

      betul tu.. saya setuju.. :mrgreen:

  7. sohoque
    sohoque September 4, 2013 at 1:49 am | | Reply

    aku pon nak pegi 1 okt ni

  8. zool
    zool September 4, 2013 at 2:12 am | | Reply

    betul-betul tu..

  9. Hazmin Hamudin
    Hazmin Hamudin September 4, 2013 at 2:16 am | | Reply

    Kacak jugak Albert Einstein tu eh.

  10. hafizmd
    hafizmd September 4, 2013 at 2:57 am | | Reply

    terbaik! tak dapat buat semua, buat 1 pun jadilah….

    tak hensem takpe…janji pandai “play better” :mrgreen:

  11. sukma
    sukma September 4, 2013 at 3:12 am | | Reply

    aku paling suka yang no. 9….Knowledge comes from experience

  12. Hafizul
    Hafizul September 4, 2013 at 3:52 am | | Reply

    Terima kasih..kasi print ini artikel..

  13. onlajer
    onlajer September 4, 2013 at 4:26 am | | Reply

    suka juga yang no.6 🙂

  14. Syuhada
    Syuhada September 4, 2013 at 4:38 am | | Reply

    I love quotes!

    Nice entry..

  15. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 September 4, 2013 at 4:44 am | | Reply

    Kata kata sebegini memang perlu untuk berikan semangat dan motivasi

  16. Anarm
    Anarm September 4, 2013 at 6:55 am | | Reply

    Quote daripada orang ternama memang sedap dibaca. Boleh jadi sebagai motivasi dan pembakar semangat. Tapi tak semua orang dapat capai, yang penting kena “Play Better”..

  17. ema
    ema September 4, 2013 at 7:20 am | | Reply

    itu sebab kita perlu belajar dan belajar

  18. Bahrain
    Bahrain September 4, 2013 at 8:09 am | | Reply

    Albert memang tokoh terkenal..quote dia memang terbaik..yang penting belajar tentang kehidupan

  19. Joe
    Joe September 4, 2013 at 9:21 am | | Reply

    Kene tahu dulu ape yg kita buat, baru la blh berjaya.

  20. Irwan Alessa
    Irwan Alessa September 4, 2013 at 12:24 pm | | Reply

    terkadang baca ilmiah macam ni buat gua termenung panjang.. hoho

  21. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi September 4, 2013 at 12:39 pm | | Reply

    Memang best!!!

  22. saljuhumairah
    saljuhumairah September 4, 2013 at 8:18 pm | | Reply

    “Berani Gagal” – ayat paling best. tak silap ada buku karya rakyat tempatan pasal berani gagal ni..

  23. kakiblog
    kakiblog September 4, 2013 at 11:49 pm | | Reply

    albert einstein memang tokoh pemikir hebat cuma sayangnya beliau bukan orang beriman..kalau tak tentu lebih hebat lagi..

  24. zuan
    zuan September 6, 2013 at 2:24 pm | | Reply

    ak skrng ni nak curiosity tu kekal.. selalu kejap je dlaam diri, pastu giveup, tah pape je

  25. Khairul Zamri
    Khairul Zamri September 7, 2013 at 1:21 pm | | Reply

    suka kata-kata dia yang pertama tu

  26. Blogger Babyface
    Blogger Babyface September 23, 2013 at 11:51 pm | | Reply

    try n error. memang betul.

  27. Nak Main Affiliate Hati Mau Kental - Pondok Kecil

    […] Sekadar gambar hiasan : 10 ayat-ayat kacak Albert Einstein… […]

  28. yusri
    yusri September 12, 2014 at 7:51 pm | | Reply

    boleh jadikan motivasi diri kata-kata beliau tu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.