22 Responses

  1. reezluv
    reezluv September 3, 2013 at 2:55 am | | Reply

    yeah..klik dapat dua posen..dah cukup banyak kot,tampung..:P

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah September 5, 2013 at 11:31 pm | | Reply

      Nampak kecil..tepi inilah usaha kita. :mrgreen:

  2. Anuar
    Anuar September 3, 2013 at 3:11 am | | Reply

    Saban hari taraf hidup akan naik.. Lebih-lebih lagi dengan kenaikan harga minyak.. Untuk survive kita kena tambahkan pendapatan kita…

  3. Nadot
    Nadot September 3, 2013 at 3:25 am | | Reply

    Walaupun sehari aku drive ke kerje dalam 70km pegi balik, cam tak sanggup pulak nak mengeluh semate-mate sbb kenaikan harge minyak. Walaupun gaji x byk, hutang berlambak, insyaAllah dipermudahkan… Biiznillah.. (^_^)

    P/s: tengah dalam training mempositifkan diri .. Hehehe

  4. Khairil Mazri
    Khairil Mazri September 3, 2013 at 3:47 am | | Reply

    tak sanggup tengok harga barang naik lepas ini. 😯

    iklan 8share? aku anti sama dia 😐

  5. Hazmin Hamudin
    Hazmin Hamudin September 3, 2013 at 4:10 am | | Reply

    Harga minyak tu rasanya takda masalah bagi aku, yang tak sanggupnya nanti chain reaction akibat kenaikan harga minyak tu. Tengok la nanti.

  6. Joe
    Joe September 3, 2013 at 5:17 am | | Reply

    Mula lah kumpul duit. Kena logik jugak dalam hal nie. Aku pun x suke minyak naik, tapi pasti akan naik jugak. Dekat mane2 pun akan naik. Lagi-lagi lepas simptom US akan menyerang Syria sekaligus meningkatkan permintaan minyak.

    Minyak tak akan turun lepas nie. Minyak dah makin habis, so makin mahal.

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah September 4, 2013 at 12:38 am | | Reply

      betul tu..minyak makin habis dan akan jadi makin mahal.

  7. papa mifz
    papa mifz September 3, 2013 at 7:11 am | | Reply

    yang penting kita kene fikir cara nak tambah punca pendapatan…

  8. faizal
    faizal September 3, 2013 at 7:56 am | | Reply

    hebatlah kajian tuan

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah September 4, 2013 at 12:45 am | | Reply

      Kajian yang tak terkalah.. 💡

  9. Hafizul
    Hafizul September 3, 2013 at 8:01 am | | Reply

    hahahaha..cuma perlu klik lebih sikit dari biasa?ini statement yang boleh mendatangkan ketawa terbahak-bahak ni..hahaha

  10. faizal
    faizal September 3, 2013 at 8:11 am | | Reply

    terima kasih banyak2..panduan cukup berguna

  11. Shahrul
    Shahrul September 3, 2013 at 10:24 am | | Reply

    komplen banyak2 pun tak guna kan…telan je la

  12. Ismail N
    Ismail N September 3, 2013 at 1:40 pm | | Reply

    Steady bro. Bayar minyak pakai duit 8share jer.. hebat!

  13. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah September 3, 2013 at 4:19 pm | | Reply

    Barang naik.. 🙂

  14. Myra Jay
    Myra Jay September 4, 2013 at 1:56 am | | Reply

    Setuju…

    Kita kena lebih kuat untuk berusaha kan 😀

  15. hafizmd
    hafizmd September 4, 2013 at 3:02 am | | Reply

    hidup tetap nak kena hadap dengan +ve 8 )

  16. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 September 4, 2013 at 4:39 am | | Reply

    Kalau pasal minyak memang ramai je rakyat malaysia cepat naik minyak

  17. Razlan
    Razlan September 4, 2013 at 6:29 am | | Reply

    Dapat duit brim hari tu happy sampai senyap sepi, hari ne minyak manyak naek,aduih tocang naik kepla.

  18. zik
    zik September 8, 2013 at 10:10 am | | Reply

    minyak naik 20 sen.. wah terkena umpan nampaknya bro…

  19. Nana
    Nana October 17, 2014 at 5:47 pm | | Reply

    ow yeahh, i really like ur post.cool 😎

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.