36 Responses

  1. reezluv
    reezluv September 4, 2013 at 1:02 pm | | Reply

    setiap rabu dapat duit..jeles gile gua.. :mrgreen:

    1. titan
      titan September 4, 2013 at 1:08 pm | | Reply

      mana ada setiap rabu. 2 minggu sekali la. haha..

      1. Pokok Manggis Depan Rumah
        Pokok Manggis Depan Rumah September 5, 2013 at 11:25 pm | | Reply

        betul tu.. tapi duit lain dapat juga.. hebat sifu 💡

      2. hafizmd
        hafizmd September 6, 2013 at 1:17 am | | Reply

        mmg gua pun jeles! 😈

  2. Anuar
    Anuar September 4, 2013 at 1:13 pm | | Reply

    Tahniah…. Hari-hari dapat buat duit ni…

  3. Hazmin Hamudin
    Hazmin Hamudin September 4, 2013 at 1:47 pm | | Reply

    Hari-hari pasal duit je kalau masuk sini.

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah September 4, 2013 at 11:17 pm | | Reply

      Betul-betul.. Duit masuk aje.. Sifu memang macam ni 😛

      1. hafizmd
        hafizmd September 6, 2013 at 1:19 am | | Reply

        ini mmg betul2 sifu!

  4. Khairul Zamri
    Khairul Zamri September 4, 2013 at 3:38 pm | | Reply

    tahniah bro, sifu memang hebat

  5. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah September 4, 2013 at 11:16 pm | | Reply

    Dapat lagi.. Alhamdulillah. Tahniah en.titan. semoga bertambah-tambah. 😛

  6. kakiblog
    kakiblog September 4, 2013 at 11:52 pm | | Reply

    kata-kata penuh berhikmah untuk bakal blogger yang akan berjaya macam bro..

  7. Ismail N
    Ismail N September 5, 2013 at 1:08 am | | Reply

    Syoknya.. JomMakan lak.. open table kat restoren seafood..

    1. hafizmd
      hafizmd September 6, 2013 at 1:19 am | | Reply

      hohoo…kita tunggu apa kata encik titan 😈

  8. hafizrahim
    hafizrahim September 5, 2013 at 3:34 am | | Reply

    Rajin benar jomniaga bagi duit kat lu..kat gua tak rajin sangat..haha

  9. Bahrain
    Bahrain September 5, 2013 at 3:35 am | | Reply

    aku tak tahu nak promosi apa, lagi teruk..hahahahah

  10. ema
    ema September 5, 2013 at 4:00 am | | Reply

    ingatkan just letak iklan jer…kena lobi ayat juga erkhh…hehehe

  11. Hafizul
    Hafizul September 5, 2013 at 7:25 am | | Reply

    Hehe..jomniaga..lama tak log in akaun jom niaga..haha..cer rehat sekejap baut promosi tu..jeles ni duit asyik masuk aje…kahkahkah

  12. Denaihati
    Denaihati September 5, 2013 at 7:43 am | | Reply

    duit raya sesaja…bila nak buat open house pulak….

    1. Hafizul
      Hafizul September 6, 2013 at 8:29 am | | Reply

      Hahaha..elok gak tu cadangan tuan DH..tak pun buat masa kawin nanti besar-besaran..

  13. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 September 5, 2013 at 8:10 am | | Reply

    Mesti buat modal untuk kasi duit raya kat bebudak skolah kan…

  14. Ummi Hanie
    Ummi Hanie September 5, 2013 at 8:24 am | | Reply

    masyukk je…

    lama x promote jomniaga

  15. encikarman
    encikarman September 5, 2013 at 10:38 am | | Reply

    bila nak gemuk nih, duit dah byk masuk?

  16. zool
    zool September 5, 2013 at 1:26 pm | | Reply

    Gua susah nak dapat kat jomniaga ni

  17. papa mifz
    papa mifz September 5, 2013 at 4:12 pm | | Reply

    tabik spring dengan kehebatan bro…!!!

  18. Razlan
    Razlan September 5, 2013 at 5:59 pm | | Reply

    Orang pro buat apa pun mesti dpt sales

  19. Juan
    Juan September 5, 2013 at 11:37 pm | | Reply

    wah, terbaiklah ko, aku pun suka jomniaga nih, hehhe

    1. hafizmd
      hafizmd September 6, 2013 at 1:20 am | | Reply

      haaaa…ni sorang lagi yg bakal meletup dgn jomniaga ni..bro juan!

  20. Mak lagenda
    Mak lagenda September 6, 2013 at 1:32 am | | Reply

    Boleh buat belanja minum cendol kalo tiap2 minggu dpt gini!!

  21. encikarman
    encikarman September 6, 2013 at 9:59 am | | Reply

    derr, bleh buat belanja kahwin nih.

  22. sabree hussin
    sabree hussin September 6, 2013 at 1:39 pm | | Reply

    Jangan cube la buat yang belum cuba tu hhe buat ramai persaingan je keh3

  23. mohdridzwan
    mohdridzwan September 6, 2013 at 5:00 pm | | Reply

    perghh…masyukkkk. aku blum try lagi ni. takut xsempat nak buat.

  24. sukma
    sukma September 7, 2013 at 1:50 am | | Reply

    hari-hari kena ada duit, kalau tak umpama kais pagi makan pagi kais petang makan petang….

  25. ajumohit
    ajumohit September 7, 2013 at 4:49 am | | Reply

    tahniah!! anak emas jomniaga kan 😉

    1. hafizmd
      hafizmd September 9, 2013 at 6:50 am | | Reply

      semua en titan power! mmg betul2 sumber motivasi

  26. puteri kasih
    puteri kasih September 7, 2013 at 2:14 pm | | Reply

    puteri dah cuba jomniaga ni..dan puteri suka..hahaha

  27. cik tom
    cik tom September 9, 2013 at 3:53 am | | Reply

    untunglah tahniah! hehe….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.