64 Responses

  1. hafizrahim
    hafizrahim September 6, 2013 at 3:37 am | | Reply

    Banyak nye lah yang ko dapat..aku nak jadi macam ko jugak..usaha lagi..usaha..

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah September 7, 2013 at 8:27 am | | Reply

      Betul tu.. kena rajin usaha dan belajar. Tak mudah nak dapat semua ni. Terima kasih bro titan 😆 :mrgreen:

  2. FaizAlias
    FaizAlias September 6, 2013 at 3:37 am | | Reply

    Kalau gabung2 semua ni, 4 angka sebulan boleh dapat ni…

  3. Mus
    Mus September 6, 2013 at 3:39 am | | Reply

    kena lantik pembantu untuk kerja merekod income masuk ni bro.. hihihi

    1. azwan
      azwan September 6, 2013 at 8:14 am | | Reply

      takut LHDN cari je ni nanti.. 🙂

  4. reezluv
    reezluv September 6, 2013 at 3:39 am | | Reply

    GA ngan TLA tu tak tahan..ohoo..Linkworth selalu dapat gak tak?LW lumayan gak payment..:D

    1. titan
      titan September 6, 2013 at 3:58 am | | Reply

      linkworth? dah jarang dapat. Ikut nasib lah. kalau ada, ada. Kalau tak ada..nasiblah. haha..

  5. Mohd Isa
    Mohd Isa September 6, 2013 at 3:40 am | | Reply

    haha…sempoi habaq ang…

  6. Irwan Alessa
    Irwan Alessa September 6, 2013 at 3:40 am | | Reply

    pergghhh boleh jadi tauke cendol.. meh bukak cawangan kat Rawang ni.. hoho

  7. amirnawawi
    amirnawawi September 6, 2013 at 3:42 am | | Reply

    Fuyooo! Ni memang legend dah nih…

  8. Bahrain
    Bahrain September 6, 2013 at 3:45 am | | Reply

    terbaik la..semua ko kaut..hahaha

  9. KiD
    KiD September 6, 2013 at 3:45 am | | Reply

    betul tu bro… tahniah sebab usaha tanpa jemu membuahkan hasil. Yang aku pelik adalah, ada lagi blogger yang mempertikaikan dan memperlekehkan serta membandingkannya.. Yang penting, JANGAN SAILANG!!

  10. muja
    muja September 6, 2013 at 3:53 am | | Reply

    just wrote about sindiran dah ramai tak puas hati.. hehehe

  11. shahfir
    shahfir September 6, 2013 at 3:53 am | | Reply

    betul tu kid..yang penting jangan SAILANG (walaupun tak ape bendanyer) haha…

  12. sabree hussin
    sabree hussin September 6, 2013 at 3:55 am | | Reply

    ha’a la, blog ni macam tak ada iklan langsung la hhe

  13. onlajer
    onlajer September 6, 2013 at 4:03 am | | Reply

    kekadang langsung tak jawab haha

  14. Hazmin Hamudin
    Hazmin Hamudin September 6, 2013 at 4:08 am | | Reply

    banyak jugak yang tak puas hati kat ko ni ye bro.

  15. AUC
    AUC September 6, 2013 at 4:14 am | | Reply

    perghhhh beribu-ribu-ribu tanniaaaaaa

  16. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi September 6, 2013 at 4:17 am | | Reply

    Perlu ada book keeper sorang nih…syarikat saya ada buat khidmat manage akaun kalau perlu…hhehe

  17. Fauzi Blues
    Fauzi Blues September 6, 2013 at 4:23 am | | Reply

    entri jawapan pd yg nak cari pasal gamaknye ni…apa pun income lu agak padu bro…

  18. MrJocko
    MrJocko September 6, 2013 at 4:26 am | | Reply

    saya memang respek abe TITAN

  19. Norfanil
    Norfanil September 6, 2013 at 4:34 am | | Reply

    kelebihan org yang banyak blog.. hehehe..

  20. daddydee
    daddydee September 6, 2013 at 4:48 am | | Reply

    Lu memang kaya…itu saja…terima kasih…

  21. Joe
    Joe September 6, 2013 at 4:48 am | | Reply

    Diorang tgk blog nie je kot. Mmg la x perasan. Ade berpuluh lagi blog lain kn? Haha

  22. blogger lelaki
    blogger lelaki September 6, 2013 at 4:51 am | | Reply

    memang legend r..ada banyak blog..aku yang ada satu nie pun tak terjaga..masih tercari-cari lagi nak pasang iklan yg mana satu..hu3

  23. suri
    suri September 6, 2013 at 5:13 am | | Reply

    banyak hee mmg sifu sungguh di mata saya hee..btw ayah hujung cam marah sungguh.sob..sob.. 😉

  24. Izzuddin Fauzi
    Izzuddin Fauzi September 6, 2013 at 6:42 am | | Reply

    Nuffnang dah banyak jugak bagi cek untuk makan2 kat aku… Lama dah…

  25. Wan Gerrard
    Wan Gerrard September 6, 2013 at 6:57 am | | Reply

    hehe duit lu bertingkat-tingkat

  26. wazy
    wazy September 6, 2013 at 7:37 am | | Reply

    Ni kalau dikira satu persatu cek tu,mesti dapat support 4 tahun pekena cendol kan 😆

  27. Anarm
    Anarm September 6, 2013 at 7:46 am | | Reply

    Aku pun tak nampak iklan Nuffnang kat blog ni. Tapi tak kisahlah. Bukan wajib letak pun iklan tu.

  28. nadot
    nadot September 6, 2013 at 8:26 am | | Reply

    Gile ah hebatt.. Nnt aku blanje ko cendol, ko perturunkan segale ilmu ok… hik hik hik..
    smoge terus hebat 🙂

  29. Hafizul
    Hafizul September 6, 2013 at 8:28 am | | Reply

    Tak kesah la nampak ke tidak iklannya..janji artikel dalam blog ni sedap untuk dibaca dan kelakar sampai boleh tersenyum depan komp..itu dah cukup..haha

  30. fazrol
    fazrol September 6, 2013 at 9:26 am | | Reply

    hebat.. mmg legend nie.. hehe..

  31. encikarman
    encikarman September 6, 2013 at 10:04 am | | Reply

    terror le bro nih sbb tuh berani keluar dgn kitab seo. full time ke bro?

  32. Shahrul
    Shahrul September 6, 2013 at 11:00 am | | Reply

    sedapnye dpt inkam byk

  33. myvitrd
    myvitrd September 6, 2013 at 11:51 am | | Reply

    itulah habuan org yg rajin.. He3

  34. Khairul Zamri
    Khairul Zamri September 6, 2013 at 12:47 pm | | Reply

    perghh baru terbakar bila sekali tunjuk hihi

  35. zuan
    zuan September 6, 2013 at 2:22 pm | | Reply

    gua klu orng tak bagi tau gua tak tanya, gua tak sindir pun orng tak bagitau tu.. kalau gua nak tau gua cari sendiri.. tak jumpa gak, gua giveup..hahaha

  36. TehR
    TehR September 6, 2013 at 4:26 pm | | Reply

    harap2 lhdn tak baca entri ni
    haha

  37. mohdridzwan
    mohdridzwan September 6, 2013 at 5:08 pm | | Reply

    ko ni mesti bijak dan bagus kan. mmg kalau salah tny for sure kena hentam. Hahahahaha…ayat nmpk garang bro. tp ada betulnya tuh…kpd yg nk tny pun pikir dan semak dulu betul2. nak ramah mesra tak kena gaya.

  38. Denaihati
    Denaihati September 6, 2013 at 5:22 pm | | Reply

    iklan nuffnang tu kejap ada kejap tak ada yer. tapi semua yang buat duit ni buat orang tergangga lah…

  39. Nor
    Nor September 6, 2013 at 7:38 pm | | Reply

    Suasana Malaysia mungkin agak berbeza di luar sana. Iklan terutama yang klik-klik ni sebolehnya dirahsiakan lubuknya. Boleh bagi tips tapi urlnya biarlah rahsia… Ada sebab jadi garang ni, sekarang dah jadi besi waja. Cakap apa sahaja, no hal punya… 🙂

  40. Cikgu Hairul
    Cikgu Hairul September 6, 2013 at 10:32 pm | | Reply

    Hakikat yg tak perlu kita tolak.. Kita malas membaca. Bertanya dengan harapan semuanya orang suap sampai kenyang.

  41. sukma
    sukma September 7, 2013 at 1:48 am | | Reply

    nak kena tuntut ilmu lagi nie…sapa sudi nak ajar saya….saya budak baru belajar…hoho

  42. weschairs
    weschairs September 7, 2013 at 4:06 am | | Reply

    First time singgah sini..aku xnk bagi komen apa apa koh koh

  43. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 September 7, 2013 at 4:31 am | | Reply

    Diorang tak tahu ko nie ada banyak sumber income…. hohohoo

  44. papa mifz
    papa mifz September 7, 2013 at 8:28 am | | Reply

    dorang hendak berjaya seperti bro , tapi mungkin mereka kurang sabar dan hendak cepat kaya…agaknya la…hehe

  45. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah September 7, 2013 at 8:34 am | | Reply

    Terbaik la bro titan.. 🙄 😛

  46. Ohmy !
    Ohmy ! September 7, 2013 at 11:08 am | | Reply

    Assalamualaikum bro.. tahniah bro.. bukan semua orang boleh dapat seperti mana yang bro dapat ni… usaha bro dah ada hasil.. all the best buat bro… suppoert saya juga ye.. tak sampai pun 1 week buka blog…

  47. puteri kasih
    puteri kasih September 7, 2013 at 2:09 pm | | Reply

    diorang tau blog ni je kot…tu yang diorang cari kesemua iklan tu kat blog ni je..hahaha.

  48. zool
    zool September 7, 2013 at 4:28 pm | | Reply

    mestilah kena usahakan. ada blog letak nuffnang ada yang tak kan.

  49. Hafizul
    Hafizul September 8, 2013 at 4:40 am | | Reply

    Hehe..kemana menyepi ni?semoga sihat sejahtera selalu hendaknya..aminnn..haha

  50. kakiblog
    kakiblog September 8, 2013 at 4:46 am | | Reply

    tak sangka bro memulakan sesuatu dengan kesukaran ..cerita yang hebat.

  51. zik
    zik September 8, 2013 at 10:04 am | | Reply

    gila kentang.. kitab2 baru kena terbitkan nih bro.. haha..

    1. hafizmd
      hafizmd September 9, 2013 at 6:48 am | | Reply

      aku yakin, dia dah ada fikir dah benda2 kitab baru ni…

  52. suri
    suri September 8, 2013 at 6:23 pm | | Reply

    dh sorok jadi susah nak nampak nghee…

  53. Nia Mk
    Nia Mk September 8, 2013 at 7:32 pm | | Reply

    Murah rezeki hasil dari berblog. Syukur 🙂

  54. hafizmd
    hafizmd September 9, 2013 at 6:47 am | | Reply

    gua tak pernah sangsi ngn apa yg lu tayang kat blog2 lu…sbb gua kenal blog dulu dah lama dah… 😈

    gua pernah tgk, dah mungkin jugak gua terklik iklan2 kacak yg lu selit…lu mmg pandai buat org klik2…ceh!

  55. mizi
    mizi September 9, 2013 at 2:51 pm | | Reply

    ini budak memang hebat

  56. Dkna Abza
    Dkna Abza September 10, 2013 at 12:02 am | | Reply

    bro… bila nak belanja cendol banting?? hahhaaaa

  57. cik tom
    cik tom September 10, 2013 at 1:16 am | | Reply

    blog ni mmg la xnampak iklan..blog2 lain titan? melambak iklan…hehe..

  58. effort lab
    effort lab September 10, 2013 at 3:36 pm | | Reply

    blog yg mana tu la ye..

  59. Ladfe Amir
    Ladfe Amir September 14, 2013 at 4:23 pm | | Reply

    memang terperasan pasal iklan-iklan jenama lain di beberapa blog bro. ada masanya macam nak cuba juga, cuma masa mencemburui.

  60. ieta
    ieta September 27, 2013 at 6:11 pm | | Reply

    Saya tak kisah ngan blog ada iklan apa ke atau takde, yg penting isinya… tapi mmg best ah blog encik titan nih. masuk ni dah kali ke berapa ntah saya belek2. O ya, saya pun dah ada duit dari Nuffnang. Hanya bermula dgn 25 sen sahaja. Terima kasih sifu selalu beri ilmu :mrgreen:

Leave a Reply to sukma Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.