42 Responses

  1. Anuar
    Anuar September 8, 2013 at 9:34 pm | | Reply

    Tahniah sebab menghadirkan diri ke konvensyen Usahawan Muslim 2013… Erk Chef Li tak bagi talk ker?

    Sedih tak dapat datang sebab terlibat menganjurkan program Didik Berita Harian untuk calon-calon SPM daerah Sabak Bernam… Kalau tak memang join punya… Harap KUM ada lagi pada tahun depan… Dan ada lagi peluang dapat tiket percuma…

    1. titan
      titan September 8, 2013 at 9:45 pm | | Reply

      Sesi petang, gua tak ikut. Gua blah awal. Ada kerja kena uruskan.

      1. zuan
        zuan September 9, 2013 at 3:04 pm | | Reply

        gua layan sampai wakil al-ikhsan tu je..

        1. daddydee
          daddydee September 11, 2013 at 2:23 am | | Reply

          Zuan bukan yang dapat cabutan bertuah tu ke?

          1. zuan
            zuan September 11, 2013 at 2:51 pm |

            haah, yang namanya salah disebut tu

  2. MrJocko
    MrJocko September 8, 2013 at 11:17 pm | | Reply

    Nak pegi tapi terikat dgn event lain

  3. papa mifz
    papa mifz September 8, 2013 at 11:18 pm | | Reply

    pasti banyak ilmu berguna dapat bro cedok kan…

  4. blogger lelaki
    blogger lelaki September 8, 2013 at 11:54 pm | | Reply

    hebat bro titin…orang sungguh merendah diri…hu3..salute bro

  5. blogger lelaki
    blogger lelaki September 8, 2013 at 11:54 pm | | Reply

    hebat bro titan…orang sungguh merendah diri…hu3..salute bro..nanti boleh la kongs ilmu itu dgn kami pula

  6. KiD
    KiD September 8, 2013 at 11:58 pm | | Reply

    banyak offer tiket free. tapi aku ke Jempol. ada kenduri sepupu.. lepas ni pihak yang berkaitan dapat ambil note yang bro dah keutarakan.. bagus.. taniaaaaa.. beribu ribu taniaaaaaaa

  7. reezluv
    reezluv September 9, 2013 at 12:24 am | | Reply

    aku shoot wedding..memang tak dapat la.. :mrgreen:

  8. Faizalpj
    Faizalpj September 9, 2013 at 12:37 am | | Reply

    Last minit takleh pergi.rasanya tarikh boleh difikirkan waktu yg sesuai
    Rasanya ramai nak pergi tu

  9. suri
    suri September 9, 2013 at 1:11 am | | Reply

    alah dia nak menang gak…kaut untung sahaja heeee :mrgreen:

  10. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 September 9, 2013 at 1:58 am | | Reply

    Kalau diorang jual dalam bentuk video mungkin idea yang baik gak kan

  11. Nadot
    Nadot September 9, 2013 at 2:15 am | | Reply

    aci tak lagi 3-4 tahun baru pegi? harap ade lg lah akan dibuat… huhuhu

  12. Risi yusoff
    Risi yusoff September 9, 2013 at 2:21 am | | Reply

    Clash dengan seminar Jutawan Industri Dr Azizan Osman dekat wisma MCA tu yang ramai x datang . lagi pun seminar ni percuma.

  13. hafizrahim
    hafizrahim September 9, 2013 at 2:44 am | | Reply

    Aku g main paintball..cukupkan orang kat sana..

  14. wazy
    wazy September 9, 2013 at 2:48 am | | Reply

    Tak dapat turut serta,ada komitmen lain,kalau tahun depan ada lagi mesti join ni

  15. Mak lagenda
    Mak lagenda September 9, 2013 at 3:07 am | | Reply

    Alahaiii..ruginya tatau awal2. kalo x, mesti dpt bnyk ilmu berguna kat sini kan tan!

    1. titan
      titan September 9, 2013 at 4:45 am | | Reply

      makcik sibuk jaga anak-anak. Tu yang takut nak ajak. hehe

  16. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi September 9, 2013 at 3:50 am | | Reply

    Pergi semalam…tercari-cari jugak mana satu Tuan Titan tapi malangnya tak jumpa sebab tak kenal. Rasanya macam Tuan duduk kat belakang sebelah kiri…

    1. titan
      titan September 9, 2013 at 4:42 am | | Reply

      gua duduk dekat geng-geng perempuan. haha..

  17. cikgu naman
    cikgu naman September 9, 2013 at 3:54 am | | Reply

    gua nak p tapi tiba² sehari sebelum tu ada arahan kena g sekolah hari Sabtu

    rugi..rugi

  18. Irwan Alessa
    Irwan Alessa September 9, 2013 at 4:05 am | | Reply

    Tun depan boleh join.. hoho

  19. azharadzuan
    azharadzuan September 9, 2013 at 4:56 am | | Reply

    hampir 500 orang yang hadir.
    Talk Chef Li menarik, dan terpengaruh untuk pergi talk dia yang percuma.
    Talk wakil al-ikhsan, bagus dan berbaloi, banyak yang dikongsikan berkaitan pembangunan diri staf-staf al-ikhsan
    Talk Ustaz Pahrol Juoi, terbaik. siap diperkenalkan Art Of Muhammad dalam perniagaan, kepimpinan, perniagaan, dll

    p/s : masalah teknikal agak merepek, perlu tambah baik terlalu banyak. MC mantap.

    1. titan
      titan September 10, 2013 at 9:30 am | | Reply

      yap, bab teknikal tu banyak yang kena diperbaiki.

  20. Wan Gerrard
    Wan Gerrard September 9, 2013 at 5:39 am | | Reply

    gua pergi jugak, ada nampak lu duk kat belakang. ingat nak tegur pas makan tapi dah tak nampak batang hidung lu hehe

    1. titan
      titan September 10, 2013 at 9:31 am | | Reply

      haha..

      gua dah hilang dah lepas tu..

  21. akubiomed
    akubiomed September 9, 2013 at 5:56 am | | Reply

    Yang pertama kali mungkin sukar. Selepas ini kalau ada penganjuran lagi tentu sudah ada penambahbaikan.

  22. hafizmd
    hafizmd September 9, 2013 at 6:42 am | | Reply

    thanks utk lu sbb berkongsi secoet =)

    p/s- gua takde alasan sbb tak pergi 😈

  23. Hairul Azni
    Hairul Azni September 9, 2013 at 7:04 am | | Reply

    Yang bagi password wifi tu aku sokong!..hehe

  24. sabree hussin
    sabree hussin September 9, 2013 at 8:43 am | | Reply

    Owh benda ni.. terlepas sudah 🙂

  25. Anarm
    Anarm September 9, 2013 at 1:27 pm | | Reply

    Aku tak sempat pergi sebab ada kerja sikit hari tu.. Tiket free aku offer pun takde sape nak.. Pelik.. Sudahnya aku jugak yg rugi sebab tak pergi, dan org yg taknak tiket free tu pun rugi jugak macam aku..

  26. Juan
    Juan September 9, 2013 at 2:08 pm | | Reply

    aku suka benda benda macam ni tetapi disebabkan lokasi jauh tuh yg payah

  27. zuan
    zuan September 9, 2013 at 3:03 pm | | Reply

    paling bes memang time pengurus mydin tu la.. gua dok depan sekali.. datang awal, mata dok pandang keliling, tapi tak nampak muka den kenal kecuali aslam dan khairul anwar

  28. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah September 9, 2013 at 3:45 pm | | Reply

    terima kasih perkogsian ini bro titan.. 😆

  29. Khairul Zamri
    Khairul Zamri September 10, 2013 at 12:37 pm | | Reply

    menarik rugi tak dapat sertai konvensyen ini harap ada lagi selepas ini

  30. effort lab
    effort lab September 10, 2013 at 3:34 pm | | Reply

    tiap2 tahun buat kontes, mmg masyuk la bro.

  31. daddydee
    daddydee September 11, 2013 at 2:24 am | | Reply

    majlis yang memang amat best….tahun depan aku nak pergi lagi…

  32. onlajer
    onlajer September 12, 2013 at 2:59 am | | Reply

    gua tak dapat pun tiket free tapi kalau dapat pun belum tentu gua pergi, rasa macam nak duk kl je hehe

  33. kakiblog
    kakiblog September 12, 2013 at 2:11 pm | | Reply

    semoga ada yang ada upload kat youtube dapat juga share ramai-ramai.

  34. Ladfe Amir
    Ladfe Amir September 14, 2013 at 4:20 pm | | Reply

    tak dapat pegi kerana menjaga anak-anak di hari Sabtu. wife gua ada training. terpaksalah join rakan-rakan lain main paintball

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.